op
×

Μάθε τι είναι τα τροφοχιλιόμετρα και πώς μπορείς να τα μειώσεις

Πιο ξακουστή πρωτοβουλία είναι η «δίαιτα των 100 μιλίων», όπου εστιατόρια, ξενοδοχεία αλλά και μεμονωμένα νοικοκυριά προσπαθούν και καταφέρνουν να χρησιμοποιούν προϊόντα που παράγονται σε ακτίνα 100 μιλίων.
Περισσοτερα...

εποχικότητα

Πώς οι σπόροι μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τις εποχές

Τον τρόπο με τον οποία τα «φυτά-μητέρες» μεταφέρουν τη γνώση των εποχών στους σπόρους τους ώστε αυτοί στη συνέχεια να βλαστήσουν την ευνοϊκότερη στιγμή για την ανάπτυξή τους ανακάλυψαν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Υόρκης.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×