op
×

Κοινωνική Οικονομία: Η κυβέρνηση προσπαθεί να διαλύσει τις αγορές Χωρίς Μεσάζοντες [Ψήφισμα]

Το νέο νομοσχέδιο θα αποδεκατίσει τους μικροπαραγωγούς αφού θα απαγορεύει την διάθεση των προϊόντων τους σε ολόκληρη την επικράτεια και σε Δημοτικές Κοινότητες άνω των 5.000 κατοίκων με αποτέλεσμα τον απόλυτο έλεγχο της τροφής.
Περισσοτερα...

κυβέρνηση

Κοινωνική προσαρμογή δεν σημαίνει και κοινωνική συναίνεση | Του Γιάννη Μαυρή

Οο Πολιτικό Βαρόμετρο Οκτωβρίου της Public Issue.  Οι εκτιμήσεις για τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης (2009-2017) και η σημασία τους για την κυβερνητική σταθερότητα - Ανάλυση του Γιάννη Μαυρή

Αυτές είναι οι νέες προτάσεις της κυβέρνησης προς την ΠΟΕ - ΟΤΑ

Κατά τη διάρκεια της πρωινή συνάντησης που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ - ΟΤΑ, συζητήθηκαν νέες προτάσεις εκ μέρους της Κυβέρνησης, οι οποίες και θα ενσωματωθούν στην σχετική τροπολογία που έχει κατατεθεί στη Βουλή.

ΚΕΕΡΦΑ: Απόλυτη κατάντια της κυβέρνησης η επίθεση της αστυνομίας στους αντιφασίστες διαδηλωτές στα Χανιά

Η αστυνομία του Τόσκα της κυβέρνησης της «πρώτης και δεύτερης φοράς αριστερά» επιτέθηκε με βάρβαρο τρόπο στην αντιφασιστική διαδήλωση που έγινε το Σάββατο 25/3

"Δεν υπάρχει χειρότερος ολοκληρωτισμός από αυτόν που επέβαλαν στους λαούς τους οι ποικιλώνυμοι πρώην αριστεροί"

"Η σημερινή κυβέρνηση με την υπόθεση των τηλεοπτικών σταθμών, μας έχει δώσει δείγματα γραφής για τον τρόπο με τον οποίο δέχεται την πολυφωνία ως μια θεμελιώδη δημοκρατική αρχή". Για πολιτικά αίτια πίσω από τις εξελίξεις στον ΔΟΛ μιλά ο Μίκης Θεοδωράκης.

Οικολογικό Δίκτυο: Όχι στις ληστρικές διατλαντικές συμφωνίες ΤΤIP, CETA

Οι ληστρικές συμφωνίες απειλούν δημοκρατία, εργασία, οικονομία, υγεία, περιβάλλον. Το Οικολογικό Δίκτυο καλεί τους πολίτες να ενημερωθούν και να αντιδράσουν και την κυβέρνηση, να μην πειθαρχήσει στις πιέσεις των ισχυρών της Ε.Ε. και να εμποδίσει την εφαρμογή των CETA, TTIP στη χώρα μας.

Κοινή ανακοίνωση-μέτωπο 11 Περιβαλλοντικών Οργανώσεων ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Μετά την ψήφιση του νομοσχέδιου για τη δημιουργία του υπερταμείου και την ένταξη σε αυτό της ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ χωρίς ουσιαστικές αλλαγές και προσθήκες, καλούμε την Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το νερό ως δημόσιο αγαθό και περιβαλλοντικό - φυσικό πόρο και άμεσα να δεσμευτεί με ξεκάθαρο τρόπο, για τα παρακάτω:

Ιγκλέσιας: Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε τον σχηματισμό κυβέρνησης από το Λαϊκό Κόμμα

"Για να μην υπάρχουν αμφιβολίες, το Podemos δεν πρόκειται να επιτρέψει ούτε ενεργητικά ούτε παθητικά το σχηματισμό κυβέρνησης από το Λαϊκό Κόμμα", ανέφερε ο  επικεφαλής των Podemos  Πάμπλο Ιγκλέσιας  σε σήμερινή συνέντευξη Τύπου.

Τον Σάββα Ρομπόλη προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας επικεφαλή της επιτροπής για το ασφαλιστικό

Ο Σάββας Ρομπόλης προτείνεται απο τον Αλέξη Τσίπρα σαν επικεφαλής της επιτροπής για το ασφαλιστικό, η οποία μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει και μελετήσει όλες τις προτάσεις και να υποβάλεί τις τελικές προτάσεις της την κυβέρνηση.

Μπλόκο στη λιτότητα: Η πορτογαλική Αριστερά έριξε την Δεξιά κυβέρνηση

Τα κόμματα της πορτογαλικής Αριστεράς, που διαθέτουν την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο της χώρας, ενέκριναν σήμερα ψήφισμα που απορρίπτει το πρόγραμμα της Δεξιάς κυβέρνησης, προκαλώντας πρακτικά την παραίτησή της.

Η χιουμοριστική εύρεση ισοδύναμων γαβγίζει, νιαουρίζει και έχει 4 πόδια. Της Κατερίνας Σαλωνίκη

Απορώ πώς ακόμα αυτός ο ογκόλιθος των κυβερνήσεων δεν έχει προχωρήσει στο επόμενο πειραματικό στάδιο για τα ισοδύναμα, που είναι η φορολόγηση όσων έχουν κατοικίδιο. 

Τσίπρας - Πάνος Καμένος: Φεύγει ο Δημήτρης Καμμένος απο την κυβέρνηση αν τα tweets είναι γνήσια

Φεύγει ο Δημήτρης Καμμένος απο την κυβέρνηση αν τα tweets είναι γνήσια σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, εάν επιβαβαιωθεί ότι τα ομοφοβικά και ρατσιστικά tweets  του νέου υφυπουργού Υποδομών και Δικτύων είναι γνήσια.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×