op
×

Ένα ρεπορτάζ για την δημοσιογραφική τιμή και αξιοπρέπεια

Ακούω την ανταπόκριση και το ρεπορτάζ του νεαρού δημοσιογράφου από το Κόντρα Φουρνατζοπουλου από τα Εξαρχεια μπροστά από τις διμοιρίες των ΜΑΤ.
Περισσοτερα...

αξιοπρέπεια

Σταχυολογώντας σπαράγματα για μια νέα εθνική αξιοπρέπεια | Του Γιάννου Παπαϊωάννου

Ο Έλληνας πολίτης, ποτέ δεν ένιωσε την φιλικότητα και τη θαλπωρή του κράτους του. Γεύθηκε μόνο τον εμπαιγμό, την ταλαιπωρία της απρόσωπης γραφειοκρατίας, τη βαναυσότητα της εξουσίας και του νόμου, που τον αντιμετώπισαν ως αντίπαλο,

ΦΩΤΟ: Ο Τοίχος της Καλοσύνης και της αλληλεγγύης στην Νέα Σμύρνη έχει την δική του ιστορία

Ακόμη και αν υπέφεραν από την πείνα δεν θα έπαιρναν όλες τις σακούλες. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΜΙΑΣ δεν σεβάστηκες κανένα.  Σε ενημερώνουμε λοιπόν ότι θα γίνουμε άγρυπνοι φρουροί της κρεμάστρας.

Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας - Πειραιά: Γείτονες, γειτόνισσες στην Πλατεία Βικτωρίας, μήνυμα αλληλεγγύης, αντίστασης και αξιοπρέπειας

Σας καλούμε όλες και όλους την Παρασκευή 30/10, στις 17:00 το απόγευμα στην πλατεία της γειτονιάς μας, στην πλατεία Βικτωρίας για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα αλληλεγγύης, αντίστασης και αξιοπρέπειας στους πρόσφυγες.

Πορείες Αξιοπρέπειας | «Όχι! Basta! Enough! – Build another Europe!»

Καλούμε όλες τις οργανώσεις και τα κινήματα που συμφωνούν με το σύνθημά μας να εφαρμόσουν το πλαίσιο δράσης που προτείνουμε, να συμβάλουν στο πρόγραμμά μας και να διαδηλώσουν μαζί μας στις Ευρωπορείες, αλλά και στις Βρυξέλλες στις 15, 16 και 17 Οκτωβρίου.

Τσίπρας στην Βουλή: Δεν θα ζητήσουμε, στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, τη άδεια του Σόιμπλε

Δεν θα ζητήσουμε, στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, τη άδεια του Σόιμπλε και του Ντάισελμπλουμ για να δώσουμε το δικαίωμα στο λαό να αποφασίσει για το μέλλον του" είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής.

Ανεξάρτητοι Ελλήνες: Οι Έλληνες στον εκβιασμό απαντούν με Δημοκρατία

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, στην οποία γεννήθηκε η Δημοκρατία και ο Πολιτισμός, προσπαθούν να λεηλατήσουν την ελπίδα μας, την καταγωγή μας, την αξιοπρέπειά μας, την εθνική μας ανεξαρτησία, την πολύτιμη ιστορία μας. Να ταπεινώσουν το πατριωτικό μας αίσθημα.

1ος Εθνικός Διαγωνισμός Εικονικής Δίκης με θέμα τα βασανιστήρια και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια

Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε φοιτητές νομικής και νέους δικηγόρους να ενασχολούνται με τη νομική αντιμετώπιση των βασανιστηρίων και τη σύνδεσή τους με την αξία του ανθρώπου.

Stand with Greece: Δείτε την μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια στήριξης της Ελλάδας ΕΔΩ!

Δαδικτυακή πρωτοβουλία με σύνθημα «Stand with Greece» καλεί τους πολίτες του κόσμου να συμπαρασταθούν στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας τα δραματικό σκηνικό  της λιτότητας, των τελευταίων 5 ετών. Ανεργία, περικοπή μισθών, φτώχεια, άστεγοι και αυτοκτονίες. Η διαδικτυακή καμπάνια καλεί τους πολίτες του κόσμου να αναλάβουν δράση για τη δημοκρατία και την αξιοπρέπεια.Δείτε την καμπάνια ΕΔΩ!

Πολίτες ενάντια στη λιτότητα: 100.000 υπογραφές να κάνουμε την ελπίδα - πράξη. Υπογράψτε ΕΔΩ!

Υπογράψτε ΕΔΩ!  Για πρώτη φορά μετά την έναρξη της κρίσης, γίνεται μια συντονισμένη, εθνική προσπάθεια για ένα τέλος στο αποτυχημένο πείραμα της λιτότητας που έχει γονατίσει τη χώρα μας.

Το... ψυγείο της αλληλεγγύης

Ένας άνδρας στην πόλη της Σαουδικής Αραβίας Hail τοποθέτησε αυτό το ψυγείο έξω από το σπίτι του και κάλεσε τους γείτονες να βάζουν εκεί τα τρόφιμα που τους περισσεύουν για εκείνους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×