op
×

Στο Πεδίο του Άρεως το ElaiΩnas Festival 2019 με τη στήριξη της περιφέρειας Αττικής

Στο Πεδίο του Άρεως, θα διεξαχθεί το ElaiΩnas Festival 2019 στις 7 και 8 Ιουνίου, με τη στήριξη της περιφέρεια Αττικής για τέταρτη χρονιά. 
Περισσοτερα...

Πεδίον του Άρεως

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας - Όχι στην παράδοση του Πεδίου του Άρεως στους επιχειρηματίες της νύχτας

Συμμετέχουμε στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που διοργανώνουν οι κάτοικοι την ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ στις 11:30 π.μ. στην πλατεία μπροστά από το «Άλσος», στο Πεδίο του Άρεως

Να μην αφήσουμε τον Δήμαρχο Καμίνη να επιβάλει τη ρατσιστική καταστολή των χρηστών

Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας στην ειδική συνεδρίαση του για τα ναρκωτικά και το Πεδίο του Άρεως με τις ψήφους της παράταξης Καμίνη, προχώρησε σε μια απόφαση-παρωδία.

ΔΩΡΕΑΝ: Το Ιndie Free Festival #27 στο Πεδίον του Άρεως

"Aρνήσου τους κανόνες και τους εκβιασμούς. Διάλεξε τις μέρες και Πράξε για την Ελευθερία". Στο Πεδίον του Άρεως, το Σάββατο 10/6/2017 έρχεται για 27η χρονιά το Indie Free Festival  στον ιστορικό χώρο διοργάνωσης του, το κεντρικό πάρκο της πόλης. 

Πεδίον του Άρεως: "Η μεγαλύτερη ημιεπίσημη πιάτσα παιδικής πορνείας στη Δυτική Ευρώπη"

"Πίσω από τις εκθέσεις βιβλίου, λίγα μέτρα πίσω από τις παρακμιακές χριστουγεννιάτικες γκλαμουριές του Καμίνη 12χρονα παιδιά εκδίδονται για ένα χαρτονόμισμα των 10 ευρώ. Ο Ρουβίκωνας καταγγέλει τι συμβαίνει το βράδυ στο Πεδίον του Άρεως.

Χωρίς Μεσάζοντες στο Πεδίον του Άρεως

Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τις δράσεις μας και να δυναμώσουμε την Αλληλεγγύη, αυτή την Κυριακή 4/12 θα είμαστε στο Πεδίον του Άρεως, (άγαλμα Κωνσταντίνου, Μαυροματαίων και Αλεξάνδρας) από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.   

Οι περίοικοι και οι Αθηναίοι πολίτες θα ξαναζωντανέψουν το Πεδίο του Άρεως | Του Γιάννου Παπαϊωάννου

Το πεδίο του Άρεως είναι ένας μοναδικός φυσικός χώρος πρασίνου και αναψυχής για την αθηναϊκή κοινωνία, ένα πολύτιμο δημόσιο αγαθό στο κέντρο της πρωτεύουσας που παραμένει εδώ και πολλά χρόνια, ένας υποβαθμισμένος χώρος

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά των μεταναστών από το Πεδίον του Άρεως στον Ελαιώνα

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σύνολό τους μεταφέρθηκαν τελικά 171 άτομα, ενώ 30 αρνήθηκαν να ακολουθήσουν και παραμένουν στο Πεδίον του Άρεως. "Υπόδειγμα ο χώρος", δήλωσε η Τ. Χριστοδουλοπούλου.

Αλληλεγγύη από την Κέρκυρα: Κατάληψη Ελαία - Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες του Πεδίου του Άρεως

Τον τελευταίο καιρό αναρίθμητα καραβάνια προσφύγων θαλασσοδέρνονται αβοήθητα, στις περιοχές γύρω απ την λεκάνη της Μεσογείου, αναζητώντας αυτό που είναι αυτονόητο για κάθε άνθρωπο: το δικαίωμα στη ζωή και στην αξιοπρεπή διαβίωση.

Είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες από τον Σύλλογο Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας (Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.) θα προσφέρει εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, είδη ατομικής υγιεινής και άλλα αναγκαία αγαθά πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες στο Πεδίον του Άρεως.

Διήμερη γιορτή: Συναντιόμαστε και δίνουμε ζωή στο Πεδίον του Άρεως

Με το σύνθημα «Να δώσουμε ζωή στο Πεδίο του Άρεως» ξεκινάμε, συλλογικότητες και άτομα, ξεκινούν μια κοινή προσπάθεια για να προβάλουν τα προβλήματα του πάρκου, να διεκδικήσουν τη λύση τους, να διαμορφώσουν όλοι μαζί και να προτείνουν ένα νέο παράδειγμα λειτουργίας του δημόσιου χώρου. Το Πεδίο του Άρεως θα είναι η αρχή. Η συνάντηση θα γίνει το Σαββατοκύριακο 18 ,19 Οκτωβρίου 2014 στο Πεδίο του Άρεως. 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×