op
×

Να ανακληθούν οι απολύσεις στην Τράπεζα Πειραιώς ζητά η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου

"Να ανακληθούν οι απολύσεις των 24 υπαλλήλων στην Τράπεζα Πειραιώς", αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης 
Περισσοτερα...

Τράπεζα Πειραιώς

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό με την επωνυμία ΣΥΚΙΚΗ

Τη συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας, ανακοίνωσαν η Τράπεζα Πειραιώς και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΣΥΚΙΚΗ»

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας: Η αλληλεξάρτηση ανθρώπου και φύσης

Το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας βρίσκεται στην ορεινή Κορινθία, εκεί όπου, σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Ηρακλής αντιμετώπισε και εξολόθρευσε τις Στυμφαλίδες όρνιθες. 

«Tα 7 κλειδιά» της παραγωγική μας ιστορίας - Ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σχολικές ομάδες

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εκπαιδευτικό εγχείρημα, που σχεδιάστηκε από το ΠΙΟΠ για να βοηθήσει τα παιδιά να ξεκλειδώσουν τα μυστικά της παραγωγικής ιστορίας της χώρας μας.

Συμβολαιακή τραπεζική για ενίσχυση ξενοδοχειακών μονάδων-επιχειρήσεων/συνεταιρισμών και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων

Μέσα από τη συμφωνία αυτή, οι ξενοδοχειακές  μονάδες θα προμηθεύονται μέλι από τον συνεταιρισμό, καθιστώντας  το ελληνικό προϊόν αναγνωρίσιμο στους ξένους τουρίστες 

Τα ελληνικά σταφύλια κατακτούν την Ευρώπη

Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία και Κάτω Χώρες είναι οι κυριότεροι προορισμοί του ελληνικού σταφυλιού, που καλλιεργείται σε 180.000 στρέμματα ελληνικής γης κυρίως στην Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, την Κεντρική Μακεδονία και την Κρήτη.

Δωρεάν Ανοικτά Μαθήματα Ιστορίας

Το Ιστορικό Αρχείο, ως βασικός χώρος έρευνας της οικονομικής και κοινωνικής ιστορίας της Ελλάδας του 20ού αιώνα, επιχειρεί να προσελκύσει διαφορετικές ομάδες κοινού και να ευαισθητοποιήσει σε θέματα μνήμης, ταυτότητας και αξιοποίησης αρχειακών πηγών στην ιστορία. Εφαρμόζοντας τα ζητούμενα της «δημόσιας ιστορίας», φιλοδοξεί να συμβάλει στην ενδυνάμωση της ιστορικής κουλτούρας.

Πώς 51 Έλληνες "ακτιβιστές - αγρότες" κατακτούν τα ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ

Ιπτάμενες συσκευές πετούν πάνω από τα αμπέλια για να εντοπίσουν αν χρειάζεται πότισμα ή ψεκασμό ή οτιδήποτε άλλο απαιτείται προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν κίνδυνοι καταστροφής. 

Κάρτα ρευστότητας σε 19.000 μελισσοκόμους μέσω Συνεταιρισμών και Συμβολαιακής Γεωργίας

Η Ελλάδα έχει κατά κεφαλήν κατανάλωση μελιού 1.300 γραμμάρια ετησίως, όταν στις ΗΠΑ η μέση κατανάλωση είναι μόλις 400 γραμμάρια... Το παράδειγμα του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Νικήτης Σίθων και της Αττικής Μελισσοκομικής Εταιρείας Αλέξανδρος Πίττας ΑΕΒΕ

"Ευφυής Γεωργία" μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών τώρα και στην Ελλάδα!

Το πιο σύγχρονο τεχνολογικά πρόγραμμα αγροτικής παραγωγής αναμένεται να λειτουργήσει σε όλες τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις της Ελλάδας από το νέο έτος. Αφορά στην εγκατάσταση 10.000 τηλεμετρικών σταθμών στα ελληνικά χωράφια, από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη, για εφαρμογές ακριβείας με περιβαλλοντικά δεδομένα. 

Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των επιχειρήσεων

Περισσότεροι από 870 τόνοι χαρτιού παραδόθηκαν προς ανακύκλωση κατά το προηγούμενο έτος, ενώ σχεδόν 17.600 τεμάχια αναλωσίμων εκτύπωσης εστάλησαν για επαναχρησιμοποίηση/ανακύκλωση.

Η πρώτη ελληνική τράπεζα που αξιολογείται διαρκώς με βάση τους διεθνείς δείκτες αειφορίας

Είναι η μοναδική εταιρεία με έδρα στην Ελλάδα που εντάχθηκε στον δείκτη Dow Jones Sustainability Index Emerging Markets, ο οποίος περιλαμβάνει το 10% των καλύτερων εταιρειών μεταξύ των 800 μεγαλύτερων στις αναπτυσσόμενες οικονομίες.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×