op
×

Το πρώτο εργοστάσιο ξυλείας από κάνναβη

Η εταιρεία Fibonacci θα μισθώσει μια εγκατάσταση 11,230 τετραγωνικών ποδιών στο Murray του αμερικανικού Κεντάκι για να στεγάσει την πρώτη παγκοσμίως επιχείρηση HempWood
Περισσοτερα...

Εργοστάσιο

Το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής γλυκαντικών και προϊόντων στέβιας στην Ελλάδα ανοίγει σε λίγους μήνες

Μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες αναμένεται να ανάψει το φουγάρο του πρώτου εργοστασίου παραγωγής γλυκαντικών και προϊόντων στέβιας επί ελληνικού εδάφους.

Μια "επανάσταση" με παγκόσμιες επιπτώσεις: Το πρώτο εργοστάσιο τσιμέντου μηδενικών εκπομπών στον κόσμο

Κατασκευή του πρώτου εργοστασίου τσιμέντου χωρίς άνθρακα στον κόσμο: μια κίνηση που θα μπορούσε να αντηχεί σε ολόκληρο τον πλανήτη και να γίνει παράδειγμα προς μίμηση!

Το εργοστάσιο που σκότωσε από καρκίνο 72 εργάτες και αναρίθμητους κατοίκους, με την ανοχή της πολιτείας

Αρχικά απασχολούσε 250 εργαζόμενους σε όλα τα στάδια παραγωγής, οι οποίοι όμως δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για τις επιπτώσεις του αμίαντου στην υγεία. 

KEEΡΦΑ: 'Οχι στον εκτοπισμό των προσφύγων του Ελληνικού σε γκέτο στη Θήβα

"Η προσπάθεια που εξελίσσεται για την αναγκαστική εκτόπιση των προσφύγων του Ελληνικού είναι μια ενέργεια που θυμίζει τις χειρότερες περιόδου ρατσιστικών πολιτικών απομόνωσης των προσφύγων σε γκέτο".

Εκεί που φτιάχνονται τα στολίδια σου δεν έχει καμία σχέση με χωριό του Άι Βασίλη, χιόνι και ξωτικά [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Μέσα στο "Χριστουγεννιάτικο χωριό" της πόλης Yiwu, δεν υπάρχει χιόνι ή ξωτικά, αλλά 600 εργοστάσια που παράγουν το 60% όλων των χριστουγεννιάτικων στολιδιών του κόσμου.

Το κλείσιμο του ΙΜΑΝΤΑ: Συμπεράσματα για το εργατικό κίνημα και την κοινωνία του Βόλου

Οι επιπτώσεις από το κλείσιμο του ΙΜΑΝΤΑ αφορούν πρώτιστα τους 138 εργαζόμενους που έχασαν τη δουλειά τους, αλλά όχι μόνο αυτούς. Πολλές θέσεις εργασίας σχετίζονταν άμεσα

Δύο μεγάλες εταιρείες ενδυμάτων παραδέχθηκαν ότι απασχολούσαν στα εργοστάσιά τους ανήλικους πρόσφυγες

Οι εταιρείες Η&Μ και Next παραδέχτηκαν πως είχαν διαπιστώσει ότι προσφυγόπουλα από τη Συρία εργάζονταν στα εργοστάσια παραγωγής των ενδυμάτων τους στην Τουρκία.

Επαναλειτουργεί το εργοστάσιο ζάχαρης στην Ορεστιάδα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) αποφάσισε να επαναλειτουργήσει το φθινόπωρο πέρα από το εργοστάσιο του Πλατέος και το εργοστάσιο της Ορεστιάδας, στο οποίο θα απασχοληθούν 100 επιπλέον εργαζόμενοι.

Το εργοστάσιο που έρχεται στην Ελλάδα και δεν θα υπάρχει μισθός κάτω από 1.500 ευρώ

Η Κέλλυ Βλαχάκη, κόρη του θρυλικού επιχειρηματία της αμερικανικής ομογένειας Ευτύχιου Βλαχάκη, που «έφυγε» πριν από λίγες μέρες, στέλνει μήνυμα από την Καλιφόρνια μέσω συνέντευξης στην Μάγδα Λιβέρη του «Εθνους της Κυριακής» στην πατρίδα την οποία ο πατέρας της δεν λησμόνησε ποτέ. 

“Αν βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου το εργοστάσιο κλείνει στις 31. Αν όχι το εργοστάσιο θα μείνει ανοιχτό”!

Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στην Μάνδρα υποστηριζουν ότι ο διευθυνων συμβουλος της επιχείρησης τους έδωσε αυτή την απάντηση σε συνάντηση που είχαν μαζί του.

Νίκη για τους εργαζόμενους του κατειλημμένου εργοστασίου Fralib στη Γαλλία - Αυτοδιαχείριση ΤΩΡΑ!

Οι εργάτες θα κρατήσουν το εργοστάσιο και θα το λειτουργήσουν μόνοι/ες τους, υπό καθεστώς αυτοδιαχείρισης, ενώ η Unilever θα τους καταβάλει 20 εκατομμύρια ευρώ.

Λουκέτο σε εργοστάσιο άνθρακα στην Ιταλία μετά από 442 θανάτους πολιτών

Με μια πρωτοφανή για τα χρονικά απόφαση ο Ιταλός Γενικός Εισαγγελέας, Φρανκαντόνιο Γκρανέρο, έβαλε πριν από έντεκα ημέρες λουκέτο στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό άνθρακα Βάντο Λίγκουρε (Vado Ligure) στα Βόρεια της Ιταλίας μια και θεωρεί ότι ευθύνεται για 442 πρόωρους θανάτους

Συνάντηση εργαζομένων αυτοδιαχειριζόμενων εργοστασίων: Προς μια «Οικονομία των εργαζομένων»

Εργαζόμενοι, ακτιβιστές και ακαδημαϊκοί συγκεντρώθηκαν στο κατειλημμένο και αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο Fralib στη Μασσαλία για την πρώτη συνάντηση «Οικονομία των εργαζομένων» της Ευρώπης.

Αυτοδιαχείριση στο εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας KAZOVA της Τουρκίας

Μετά από 180 μέρες διαμαρτυρίας και έπειτα από περίπου 50 μέρες κατάληψης του εργοστασίου κλωστοϋφαντουργίας, οι εργαζόμενοι της KAZOVA στη περιοχή του Σισλί της Πόλης, ξεκίνησαν να παράγουν μόνοι τους, χωρίς μεσάζοντες.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×