op
×

Αυτά ήταν τα αφροδισιακά των Αρχαίων Ελλήνων

Μπορεί η σύγχρονη σεξολογία να μην παίρνει στα σοβαρά τα διάφορα γιατροσόφια του έρωτα, ωστόσο αρκετά χρόνια πριν οι πρόγονοί μας ορκίζονταν σε αυτά για αυξημένη λίμπιντο και αντοχή στην ερωτική αρένα.
Περισσοτερα...

Αρχαίοι Έλληνες

Αναθήματα σε ...post-it προσφέρουν οι τουρίστες στο Ιερό του Έρωτα και της Αφροδίτης στην Ακρόπολη

Τα σύγχρονα αναθηματικά χαρτάκια τα αποθέτουν οι ξένοι τουρίστες - επισκέπτες  της Ακροπόλεως και των κλιτύων της στις κόγχες («ντουλαπάκια» τα έλεγαν οι παλιοί ντόπιοι), τις λαξεμένες στον ιερό βράχο.

Καλοφαγάδες οι αρχαίοι Ελληνες, με προτίμηση στα μπαρμπούνια και τα χέλια!

Καλοφαγάδες, με προτίμηση στα μεγάλα φρέσκα ψάρια, αν και πανάκριβα και προνόμιο των πλουσίων, ήταν οι αρχαίοι Έλληνες, που αγαπούσαν ιδιαίτερα τα μπαρμπούνια, τα χέλια και τους τόνους.

Τι είναι οι Θεοί;

Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο, η λέξη "θεός" προκύπτει από το ρήμα «τίθημι» θεοὺς δὲ προσωνόμασαν σφέας ἀπὸ τοῦ τοιούτου, ὅτι κόσμῳ θέντες τὰ πάντα πράγματα καὶ πάσας νομὰς εἶχον

Αυτοί είναι οι αρχαίοι Θεοί που σταυρώθηκαν και αναστήθηκαν πολύ πριν την έλευση του Ιησού

Λατρεύτηκαν και δοξάστηκαν ως μεσσίες, σωτήρες, θεάνθρωποι. Σταυρώθηκαν και αναστήθηκαν πολύ πριν την έλευση του Χριστού. Είναι οι αρχαίοι θεοί της ανθρωπότητας και σας τους παρουσιάζουμε!

Έρευνα: Οι υπετροφές των Αρχαίων Ελλήνων - Σκόρδο, κρεμμύδι και άλλα τρόφιμα που θεραπεύουν

Μια νέα έρευνα βασισμένη στην μελέτη των κειμένων των αρχαίων Ελλήνων γιατρών υποστηρίζει ότι η μεσογειακή διατροφή εφευρέθηκε ως μέσο θεραπείας από τους αρχαίους Eλληνες θεραπευτές.

10 μαθήματα ευτυχίας από τους Αρχαίους Έλληνες

Όπως πίστευε ο Επίκουρος, ο  άνθρωπος είναι κάτι μεγάλο και πολύτιμο. Την ευτυχία, τη μακαριότητα, την έχει μέσα του, φτάνει να παραμερίσει όσα τον ενοχλούν και του κάνουν κόλαση τη ζωή. Παρακάτω θα βρείτε 10 μικρά αλλά πολύτιμα μαθήματα ευτυχίας που μας δίνουν οι αρχαίοι πρόγονοι μας!

Τι έτρωγαν οι Αρχαίοι Έλληνες

Το ελαιόλαδο, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα καρυκεύματα, τα όσπρια και τα δημητριακά, τα κρέατα και βέβαια το ψάρι και το κρασί, αποτελούσαν τα  κυρίαρχα συστατικά της γαστρονομίας των Ελλήνων στην Αρχαία Ελλάδα.
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×