op
×

Το BBC απέλυσε ραδιοφωνικό παραγωγό επειδή προσέβαλε το βασιλικό μωρό

Το BBC απέλυσε έναν Βρετανό ραδιοφωνικό παραγωγό ο οποίος έστειλε ένα tweet με την εικόνα ενός χιμπαντζή που φοράει ρούχα κάτω από την επικεφαλίδα «το Βασιλικό Μωρό»
Περισσοτερα...

απόλυση

Καθηγήτρια ζητάει να ακυρωθεί η απόλυσή της - Δεχόταν bullying από το διευθυντή

Ειδικότερα, η καθηγήτρια εργαζόταν σε νυκτερινό γυμνάσιο-λύκειο νησιού και είχε συγκρούσεις με τον διευθυντή του σχολείου, καθώς, όπως ισχυρίζεται, αρνιόταν να συμμορφωθεί στις μη νόμιμες εντολές του.

Μετά θάνατον δικαίωση για την Φώφη Μπουλούτα που είχε απολυθεί λόγω παρατήρησης στον υιό Σαμαρά

Πέντε χρόνια μετά από μια ντροπιαστική απόφαση που κηλίδωσε την ιστορία του ελληνικού δημοσίου, το Υπουργείο Παιδείας με μια ιστορική του ενέργεια αποκαθιστά τη νομιμότητα

Όλη η αλήθεια για την εκπαιδευτικό που απολύθηκε επειδή έπιασε τον γιο του Σαμαρά να αντιγράφει και δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή

H εκπαιδευτικός είχε μηδενίσει το γραπτό του γιου του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, καθώς επιχειρούσε να αντιγράψει σε διαγώνισμα Χημείας.

Πέθανε η Φώφη Μπουλούτα, η καθηγήτρια που απολύθηκε από το Κολλέγιο Αθηνών επειδή έκανε παρατήρηση στον γιο Σαμαρά

Μια θαρραλέα, δυνατή φωνή σίγησε σήμερα. Η αγωνίστρια, αγαπημένη συνάδελφος Ευφροσύνη (Φώφη) Μπουλούτα, γνωστή για τη μάχη που έδωσε μετά την εκδικητική της απόλυση από το καθεστώς Σαμαρά στο Κολλέγιο, έφυγε από τη ζωή.

Απόφαση - σταθμός του Εφετείου Αθηνών για έγκυες γυναίκες

Aπαγορεύεται η απόλυση μητέρας, εγκύου ή λεχώνας, ακόμη και αν απασχολείται με άκυρη σύμβαση εργασίας ή αν είναι συμβασιούχος. Aυτό έκρινε το Εφετείο Αθηνών, δικαιώνοντας έτσι μητέρα νεογέννητου τέκνου η οποία απολύθηκε.

Η Νουριγέ Γκιουλμέν έχει συλληφθεί 30 φορές γιατί ζητά πίσω τη δουλειά της

"Απολύθηκα. Θέλω πίσω τη δουλειά μου", διαδηλώνει κάθε μέρα η καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Ικονίου. Και κάθε μέρα συλλαμβάνεται για να της κλείσουν τη στόμα. Τριάντα φορές έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα.

Για την H&M η εγκυμοσύνη είναι λόγος απόλυσης!

Νέες αποκαλύψεις για απάνθρωπη εκμετάλλευση στα εργοστάσια που προμηθεύουν την εταιρεία H&M στην Καμπότζη και την Ινδία έρχονται στο φως από μια νέα έκθεση της Συμμαχίας συνδικάτων και ακτιβιστών Asia Floor Wage Alliance.

Είσαι έγκυος; Απολύεσαι!

Η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας καταγγέλλει την εταιρεία MIGATO A.E. για την παράνομη και καταχρηστική απόλυση εγκύου συναδέλφου. Η απόλυση της έγινε αμέσως μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι η εργοδοσία επιστρατεύει κάθε μέσο με στόχο να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τους εργαζόμενους.

Γυμνασιάρχης της σχολής Μωραΐτη: Με απέλυσαν επειδή υποστήριξα Γρηγορόπουλο, Ρωμανό

Την εκτίμηση πως η επίσπευση της συνταξιοδότησής του σχετίζεται με τη στάση του υπέρ του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και του Νίκου Ρωμανού, διατύπωσε ο πρώην γυμνασιάρχης της Σχολής Μωραΐτη κ. Γιώργος Θαλάσσης, μιλώντας στο  koutipandoras.gr. 
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×