op
×

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οριστικό τέλος στα πλαστικά μιας χρήσης από το 2021

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επικύρωσε χτες, με μεγάλη πλειοψηφία, το τέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, της χρήσης πλαστικών μιας χρήσης που μολύνουν τους ωκεανούς.
Περισσοτερα...

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Guardian: «H Ευρώπη βρίσκεται στο επίκεντρο των θεωριών συνωμοσίας, και αυτές μπορεί να καθορίσουν τις ευρωεκλογές»

Οι περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας που στροβιλίζονται σε όλη την Ευρώπη είναι σκόπιμα χειραγωγικές κι εξαιτίας αυτού, θα σχίσουν το ύφασμα της ΕΕ, γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Σημαντική ήττα για το ελεύθερο και ανοιχτό διαδίκτυο η ψήφιση των άρθρων 13 και 11

Στις 12 Σεπτεμβρίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με ψήφους 438 υπέρ και 226 κατά (με 39 αποχές) αποφάσισε να εγκρίνει δραστικές αλλαγές στη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Λαϊκή Ενότητα: Μπλοκάρισμα ερώτησης του Ν. Χουντή για τη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία

Μπλοκάρισμα από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ερώτησης του Νίκου Χουντή, για τη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία!

Μια μεγάλη νίκη για τους Ευρωπαίους καταναλωτές: Καταργούνται οι χρεώσεις περιαγωγής στην κινητή τηλεφωνία

Οριστικό τέλος στο άγχος των χρεώσεων περιαγωγής που μαστίζουν τη  Ευρώπη από τις απαρχές της κινητής τηλεφωνίας, βάζει με απόφασή του, που τίθεται σε ισχύ από τις 15 Ιουνίου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Κατά των διακρίσεων στις υιοθεσίες γκέι ζευγαριών ψήφισε το Ευρωκοινοβούλιο

Ένα ακόμη βήμα στην καταπολέμηση των διακρίσεων από το  Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που ενέκρινε την αναγνώριση υιοθεσιών απαγορεύοντας τις διακρίσεις σεξουαλικού προσανατολισμού των γονέων.

Οργουελικό! Ενιαίο ευρωπαϊκό αρχείο καταγραφής δεδομένων των επιβατών

Η Γαλλία ζητάει να δημιουργηθεί  ενιαίο ευρωπαϊκό αρχείο καταγραφής δεδομένων των επιβατών στις αεροπορικές μεταφορές (PNR), κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Γερμανός ευρωβουλευτής για πρόσφυγες: Πυροβολήστε τους στην τελική

​​Τη χρήση πυροβόλων όπλων κατά των προσφύγων προκρίνει ως έσχατη λύση ο επικεφαλής του αντιμεταναστευτικού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) στη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία και ευρωβουλευτής Μάρκους Πρέτσελ.

Αξιοπρέπεια στο Ευρωκοινοβούλιο: Τα φώτα των διεθνών ΜΜΕ στα δίκτυα αλληλεγγύης που αρνήθηκαν το βραβείο της ντροπής

Δεκάδες ΜΜΕ από όλο τον κόσμο, μέχρι και η ιαπωνική τηλεόραση, αλλά και πολλά γερμανικά μέσα, παρακολούθησαν σήμερα το πρωί τη συνέντευξη Τύπου

Επίσημη άρνηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προς το Μ. Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και η απάντηση

Την Πέμπτη το πρωί θα δοθεί συνέντευξη τύπου εντός του Ευρωκοινοβουλίου, μαζί με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», όπου θα παρουσιαστούν αναλυτικά όλα τα στοιχεία που προσπάθησε η κα. Guillaume να αποκρύψει από τους Ευρωπαίους πολίτες.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο φιμώνει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού επειδή δεν δέχεται το βραβείο

"Η βράβευση είναι από μόνη της πολύ παράδοξη αφού η δομή μας δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα της σκληρής λιτότητας που έχει επιβληθεί στη χώρα μας από τα μνημόνια"

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο φοβάται να ακουστεί η αλήθεια. Γράφει ο γιατρός Γιώργος Βήχας

Χθες μας κοινοποίησαν ένα email από το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, σε μας και στην κουζίνα ''Ο άλλος άνθρωπος'' στον Κώστα Πολυχρονόπουλο, στο οποίο μας έγραφαν πως εάν επιμένουμε στην άρνηση του βραβείου δεν θα μας καλύψουν τα έξοδα για να πάμε στις Βρυξέλλες. 

Στα κράτη-μέλη η ευθύνη απαγόρευσης των «μεταλλαγμένων» - Να πάρουν θέση οι υποψήφιοι βουλευτές ΤΩΡΑ!

Μια δυσάρεστη είδηση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η υπερψήφιση του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού για τους Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς, περνά στα «ψιλά» εν μέσω προεκλογικού πυρετού. 

Πελίτι: Νέος Νόμος για την Έγκριση Καλλιέργειας "Μεταλλαγμένων"

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε στις 13/1/2015 την αναθεώρηση του νόμου βάσει του οποίου εγκρίνεται η καλλιέργεια των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών -Γ Τ Ο- στο έδαφος της Ευρ. Ένωσης. Ουσιαστικά πρόκειται για «εθνικοποίηση των απαγορεύσεων.

Κοινό μέτωπο των Ελλήνων ευρωβουλευτών για τις γερμανικές οφειλές

Το ζήτημα της διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα από την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης των Ελλήνων Ευρωβουλευτών που διεξήχθη σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κατά την οποία συμφώνησαν κοινό μέτωπο αγώνα.
12 »
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×