op
×

Δικάζονται 19 Μαρτίου οι αγωνιστές για το νερό στο Βόλο

Πρόκειται για τη δεύτερη δίκη εναντίον συναγωνιστών για το νερό  στο Βόλο– η πρώτη κατέληξε στην πανηγυρική αθώωση συναγωνιστή πριν από μερικούς μήνες
Περισσοτερα...

Βόλος

23 κουτάβια δηλητηριάστηκαν με φόλες στο Βόλο

Περισσότερα από 20 σκυλιά βγήκαν φρικτό θάνατο στις περιοχές Στεφανοβικείου, Βελεστίνου και Ριζομύλου, στο Βόλο. Κάποια βρέθηκαν νεκρά  στο δρόμο  και κάποια μέσα στις αυλές των σπιτιών που ζούσαν καθώς  κανένα από αυτά δεν ήταν αδέσποτο. 

Βόλος: Έστειλαν συνεργεία να ξηλώσουν δέντρα την ώρα του δημοτικού συμβουλίου

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα της οδού Καραμπατζάκη, η δημοτική αρχή Βόλου έστειλε συνεργεία να ξηλώσουν τα δέντρα στο τμήμα από Λ. Ειρήνης έως Αναπαύσεως, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κατοίκων.

8η Πανθεσσαλική Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στο Βόλο

Ως απάντηση στην ανεργία και την εργασιακή εκμετάλλευση, προτάσσουμε τα συνεργατικά αυτοδιαχειριζόμενα εγχειρήματα. Η ζωή δεν είναι εμπόρευμα. Είναι χαρά, είναι δημιουργία, είναι συνεργασία, είναι γιορτή. Για 8η συνεχόμενη χρονιά, η Πανθεσσαλική Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στο Βόλο.

Οι μάσκες πέφτουν

Οι μάσκες πέφτουν και οι διαθέσεις όσο περνάει ο καιρός αποκαλύπτονται. Μετά από δύο προκλητικές αρνήσεις των δημοτικών συμβούλων της Μπεϊκής παρέας να συζητηθεί το θέμα για τον Βιολογικό Καθαρισμό του Βόλου

Κίνηση Πολιτών για το Νερό: Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ και τα ασύστολα ψεύδη του για τον βιολογικό [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Συμμαχία για το Νερό καλεί σε νέα  συνέλευση για ενημέρωση και για νέες κινήσεις, όσων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν σήμερα 28/2 στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Κίνηση Πολιτών για το Νερό: Το Κίνημα θα σταματήσει την ιδιωτικοποίηση του Βιολογικού στο Βόλο

Εκδηλώσεις, συλλαλητήρια και ημερίδες έχει προγραμματίσει για τον Μάρτιο η Κίνηση Πολιτών για το Νερό, για να ενημερωθεί ο κόσμος για το θέμα της λειτουργίας του Βιολογικού στο Βόλο που προωθεί η δημοτική αρχή και το Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου.

Βόλος: Η "Συμμαχία για το νερό" καλεί σε ανοικτή συνέλευση

Η "Συμμαχία για το Νερό" καλεί όλους τους πολίτες της θεσσαλίας να δώσουν από κοινού τον αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των Νερών και του Βιολογικού μετά την αποκάλυψη των προθέσεων της Δημοτικής  Αρχής να εκχωρήσει τη λειτουργία του σε ιδιώτες.

ΔΩΡΕΑΝ | «Γνωρίζοντας την παραγωγική ιστορία της πόλης μας» στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς φιλοξενεί, στο Μουσείο Πλινθοκεραμοποιίας, εκπαιδευτική δράση με θεματικό άξονα την παραγωγική ιστορία και τα βιομηχανικά κτήρια.

Κατάληψη Σινιάλο: Γιατί αλλάξαμε την ονομασία της οδού Βόλου στο Αιγάλεω!

H πρόσφατη απόφαση του ελληνικού κράτους να μεταβιβάσει την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ στο “υπερταμείο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας” σηματοδοτεί μια διαδικασία περαιτέρω κερδοσκοπικής εκμετάλλευσης και εμπορευματοποίησης του νερού

Ελλενίτ: Το εργοστάσιο που σκότωσε από καρκίνο 72 εργάτες κι αναρίθμητους κατοίκους

Το έγκλημα με το εργοστάσιο αμιάντου στην Νέα Λάμψακο, θυμίζει η Κίνηση Πολιτών για το Νερό, καταγγέλοντας τον κίνδυνο για την υγεία, από τα 200 χιλιόμετρα αμιαντοσωλήνες παραγωγής ΕΛΛΕΝΙΤ που παροχετεύουν με πόσιμο νερό τους κατοίκους του Βόλου.

Το κλείσιμο του ΙΜΑΝΤΑ: Συμπεράσματα για το εργατικό κίνημα και την κοινωνία του Βόλου

Οι επιπτώσεις από το κλείσιμο του ΙΜΑΝΤΑ αφορούν πρώτιστα τους 138 εργαζόμενους που έχασαν τη δουλειά τους, αλλά όχι μόνο αυτούς. Πολλές θέσεις εργασίας σχετίζονταν άμεσα
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×