op
×

Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος στο Ερρίκος Ντυνάν για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος

Ο καρκίνος του δέρματος είναι το πιο συχνό είδος καρκίνου παγκοσμίως. Συνήθως προκαλείται από μη ασφαλή, αθροιστική έκθεση στον ήλιο
Περισσοτερα...

Αναζήτηση: «dwrean»

Σιταρήθρα: Μια νέα ιστοσελίδα με δωρεάν πρόσβαση σε λογοτεχνικά κείμενα, ποίηση, μελέτες

Η πρόσβαση στα έργα της σελίδας είναι δωρεάν και ο αναγνώστης μπορεί να τα κατεβάσει υπό μορφή αρχείου pdf. Τα πνευματικά δικαιώματα καθώς και τα δικαιώματα έκδοσης ανήκουν στους ίδιους τους συγγραφείς.

«Πόλεις και Λογοτεχνία: Αθήνα» - Δωρεάν Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σχολικές ομάδες στο ΠΙΟΠ

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που απευθύνεται σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, περιλαμβάνει επιλεγμένα αποσπάσματα από κείμενα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας

ΔΩΡΕΑΝ | «Αρχιτεκτονικές ματιές στην πόλη» - Διαδρομή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με αφορμή ένα βιβλίο

Η περιήγηση διερευνά όψεις της τοπικής αθηναϊκής ιστορίας. Η διαχρονική παρουσίαση των κτηρίων με βιωματικά στοιχεία συμβάλλει στην κατανόηση της έννοιας «μνημείο»

Νέα εμπόδια του ΕΟΠΠΥ στις δωρεάν ιατρικές επισκέψεις

Η Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ), καταγγέλλει λοιπόν ότι «ξαφνικά, οι χρόνιοι ασθενείς (καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, ρευματοπαθείς, σακχαροδιαβητικοί, κλπ) χάνουν την ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση στο θεράποντα ιατρό τους».

Δωρεάν προγράμματα πρόληψης ασθενειών από το Μητροπολικό Κοινωνικό Ιατρείο

Οι εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού ιατρείου Ελληνικού αποφασίσαμε να εστιάσουμε στην πρόληψη με δεδομένο ότι αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα της ποιότητας υγείας

Το "μάθημα της ευτυχίας": Online και δωρεάν για όλους το πιο δημοφιλές μάθημα του Yale

Το "μάθημα της ευτυχίας". Αυτό είναι ίσως το πιο δημοφιλές μάθημα που διδάσκεται στο Πανεπιστήμιο Yale, με περισσότερους από 1.200 φοιτητές να το έχουν παρακολουθήσει μόνο το τελευταίο εξάμηνο.

Ποιοι δικαιούνται δωρεάν και μειωμένο εισιτήριο

Εγκρίθηκε η δέσμευση πίστωσης, ύψους 585.000 ευρώ, προκειμένου να καλυφθεί η δαπάνη μετακίνησης πολυτέκνων με μειωμένο εισιτήριο στους συγκοινωνιακούς φορείς, σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου. 

Δωρεάν 300 θέσεις στη γενική δοκιμή του "Μαγικού Αυλού" στο Σταύρος Νιάρχος

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Εθνική Λυρική Σκηνή προσφέρει 300 δωρεάν θέσεις σε ανέργους, στη γενική δοκιμή του «Μαγικού αυλού», την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δωρεάν εισιτήρια από το Θέατρο Τέχνης για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Το Θέατρο Τέχνης γιορτάζει στις 27 Μαρτίου 2018 την "Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου" και προσφέρει  όλα τα εισιτήρια της παράστασης "Duende" στην σκηνή της Φρυνίχου με τη μορφή 1+1, δηλαδή με την αγορά ενός εισιτηρίου άλλο ένα δώρο! 

Δωρεάν ταξίδια με Interrail σε όλη την Ευρώπη

Το εισιτήριο του τρένου, αξίας μέχρι € 510 για ταξίδι ενός μηνός, παρέχει στους κατόχους του τη δυνατότητα να ταξιδεύουν σε 30 χώρες της Ευρώπης και σε 32 σιδηροδρομικά δίκτυα, χωρίς σχεδόν κανένα επιπλέον κόστος.

Δωρεάν στο Μουσείο της Ακρόπολης

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν παράλληλες δράσεις στο ισόγειο του Μουσείου, όπως την παρουσίαση πινάκων ζωγραφικής με θέμα τους Έλληνες του 1821 και τα αρχαία μνημεία
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του. Συνεχίζοντας την περιήγηση αποδέχεστε στην Πολιτική cookies ×