A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Μαλλιά κουβάρια στη ΝΔ – Ο Μεϊμαράκης μπούκαρε στην ΚΕΦΕ

Άναψαν τα αίματα στο εσωτερικό της ΝΔ που βαδίζει σε υψηλούς τόνους στις κάλπες της 22ας Νοεμβρίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου. Η σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής εξελίχθηκε θυελλώδης με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον γραμματέα του κόμματος Ανδρ. Παπαμιμίκο και τον Γεν. Διευθυντή Κ. Τσιμάρα σχετικά με τις διαδικασίες.


«Την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από μία κυβέρνηση που παραπαίει, εγώ δεν συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδικασίας που ενσυνείδητα γίνεται από τον γραμματέα Παπαμιμίκο και κάποιους άλλους. Ούτε στο ντιμπέιτ συμμετέχω που επίσης είναι γελοιοποίηση. Απαιτώ να τελειώσει η διαδικασία του διαγωνισμού για τις προδιαγραφές. Πάω να πω στον Αμπατζόγλου να αποχωρήσει», δήλωσε ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ σε συνομιλία του με δημοσιογράφους. Έτσι και έγινε.


Ο εκλεκτός του Αντώνη Σαμαρά διαφώνησε  σχετικά με τις διαδικασίες επιλογής της εταιρείας που θα αναλάβει τη μηχανογραφική υποστήριξη της διαδικασίας αλλά και με την απόφαση  για το αντίτιμο, στη λήψη της οποίας συμμετείχαν μόλις 8 από τα 17 μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.


Ομαδικές αντιδράσεις


Η  εκπρόσωπος του Απόστολου Τζιτζικώστα. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σχολίασε: «μόλις είχαμε συμφωνήσει ομόφωνα σε όλα και ήρθε ο πρόεδρος και συνέβη ό,τι είδατε. Το ξέσπασμα του προέδρου είναι μη ελεγχόμενο. Αυτή η εν εξάλλω κατάσταση είναι προβληματική για τον πρόεδρο και τη ΝΔ. Είχαμε συμφωνήσει και σε αντίτιμο 3 ευρώ για όλους»


 «Προτού συμβεί το περιστατικό που είδατε, είχαμε συμφωνήσει ότι στο θέμα του διαγωνισμού πως την Πέμπτη θα ανοίξουν οι προσφορές. Δεν θέλαμε διάκριση παλιών και νέων μελών, όπως προβλέπει το καταστατικό άλλωστε, και είχαμε συμφωνήσει για αντίτιμο 3 ευρώ για όλους», σχολίασε ο εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη Σπυρίδων Χρυσοφώτης.


«Από την πρώτη στιγμή που έθεσα υποψηφιότητα έβαλα ως απόλυτη προτεραιότητα μου την ενότητα του κόμματος. Παρά τα όσα έχουν συμβεί μέχρι στιγμής κράτησα ενσυνείδητα χαμηλούς τόνους γιατί την ΝΔ την αγαπάμε και πρέπει αυτό να το αποδεικνύουμε με πράξεις και όχι με λόγια», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Άδωνς Γεωργιάδης και πρόσθεσε ότι: «Δεν θα σχολιάσω τα γεγονότα γιατί όπως προ είπα την ενότητα του κόμματος πρέπει να την υπηρετούμε με την συμπεριφορά μας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές»..


Ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Κώστας Τσιμάρας ανέβασε πάντως πιο πολύ τους τόνους κάνοντας λόγο για  υβριστική επίθεση και αφήνοντας υπαινιγμούς. «Μετά την αναίτια, υβριστική και πρωτοφανή επίθεση ς. που δέχθηκα σήμερα από τον μεταβατικό πρόεδρο του κόμματος, παρουσία των μελών της ΚΕΦΕ, δηλώνω ότι δεν θα τον παρακολουθήσω στο επίπεδο που επέλεξε να επιτεθεί εναντίον μου. Θέλω όμως να δηλώσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανένα να αμφισβητήσει την τιμή και την υπόληψη μου, που είναι γνωστή στα στελέχη και τα μέλη του κόμματος στη 40χρονη διαδρομή μου σε αυτό. Προφανώς επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου», είπε.


Με 3 ευρώ ψηφίζεις αρχηγό της ΝΔ


Στα 3 ευρώ ορίστηκε τελικά το αντίτιμο συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.


Η πρόταση για τα 3 ευρώ υπερψηφίστηκε από 7 μέλη της Επιτροπής ενώ μειοψήφησε ο Αλέκος Κόκκαλης που είχε προτείνει να ερωτηθούν σχετικά οι οργανώσεις του κόμματος. «Τέτοιες αποφάσεις δεν μπορούν να παίρνονται με 7 παρόντα και απόντα 9 μέλη. Έχουν αμφίβολη νομιμότητα και βαρύτητα και πιστεύω ότι και καταστατικά δεν είναι έγκυρες»,  σημείωσε ο ίδιος.


Κατά τα λοιπά συμφωνήθηκε να υπάρξουν ανά την Ελλάδα 900 εκλογικά κέντρα και να στηθούν 1300 κάλπες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, γνωρίζοντας το επερχόμενο πρόβλημα με τις ανεδαφικές διεκδικήσεις της ιεραρχίας της εκκλησίας ερευνά και μελετά τα τελευταία επτά χρόνια δεδομένα και στοιχεία
ΕΛΛΑΔΑ
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.432, εκ των οποίων το 55% αφορά άνδρες
ΕΛΛΑΔΑ
Tο «πρωτοσέλιδο» των 850 πρώην εργαζομένων της «Ελευθεροτυπίας», που διεκδικούν δεδουλευμένα και αποζημιώσεις εννέα χρόνια μετά το κλείσιμο της εφημερίδας
ΕΛΛΑΔΑ
Ιδανικά συμπληρώνονται οι δράσεις της HR Community στον χώρο του τουρισμού με άλλη μία διαδικτυακή ημερίδα, η οποία εντάσσεται στη δέσμη πρωτοβουλιών του skywalker.gr «Βγαίνουμε μπροστά», με τίτλο «Tourism reality: Από τη θεωρία στην πράξη».
ΕΛΛΑΔΑ
Ακουγόταν πολύ καλό για να είναι… ελληνικό, αλλά ήταν τόσο αληθινό που έλαβε διαστάσεις εμβληματικού παραδείγματος προόδου και προκοπής σε παγκόσμιο επίπεδο.
ΕΛΛΑΔΑ
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.409, εκ των οποίων το 54,9% είναι άνδρες.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x