Διεθνής Ημέρα κατά της Πoρνείας σήμερα και γίνεται παντού της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ
Μπλάκ χιούμορ...
Ε, οχι και τι γίνεται;... Διαβάστε ΕΔΩ!
Τζον Κράυαν: "Η Deutsche Bank είναι ένας
ακέραιος βράχος. Μας υπονομεύουν δυνάμεις των αγορών." Βολές Γκάμπριελ κατά της Deutsche Bank: Είστε κερδοσκόποι! Αμφισβητώντας την βιωσιμότητα των ισολογισμών της καθώς και την
δυνατότητα της να αποπληρώσει τις δανειακές υποχρεώσεις της για φέτος,
έρχεται στην μνήμη πολλών αναλυτώv η απροσδόκητη κατάρρευση της Lehman
Brothers. Η Deutsche Bank
έχει επενδύσει σε παράγωγα ( επενδύσεις με ρίσκο) 53 τρις ευρώ, 20 φορές
δηλαδή το Γερμανικό ΑΕΠ. Το ΔΝΤ περιγράφει το ντόμινο... Η Lehman
Brothers ήταν απλή οδοντόκρεμα...
Πως καθιερώθηκε η Διεθνής Ημέρα κατά της Πoρνείας
Η Διεθνής Ημέρα κατά της Πoρνείας (Ιnternational Day of No Prοstitution) καθιερώθηκε το 2002, με πρωτοβουλία μη κυβερνητικών οργανώσεων από τις ΗΠΑ, Αυστραλία και Φιλιππίνες, για την καταπολέμηση της βιομηχανίας του σeξ και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Οκτωβρίου.
Η Διεθνής Ημέρα κατά της Πoρνείας, εκτός της πoρνείας, περιλαμβάνει δράσεις κατά της πoρνογραφίας, του τηλεφωνικού σeξ, του κυβερνoσέξ, του τράφικινγκ, του επαγγελματικού στpιπτίζ, του ερωτικoύ μασάζ, του σεξoτουρισμού και των εpωτικών αγγελιών στο διαδίκτυο και τον Τύπο.
Πώς βγήκε η φράση "της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα";
Στην Ελλάδα το κάγκελο έχει την τιμητική του Έχει γίνει σύνθημα, «τα μυαλά στα κάγκελα», έχει γίνει τραγούδι «κάγκελα, κάγκελα παντού», έχει εμπνεύσει και παραλληλιστεί με τη στέρηση της ελευθερίας «της φυλακής τα σίδερα (κάγκελα) είναι για τους λεβέντες». Ένα όμως είναι το πιο γνωστό κάγκελο, αυτό ..«της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα».
Ήταν λίγο πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν στον όρμο του Φαλήρου, στη μεγάλη ξύλινη εξέδρα της παραλίας του Νέου Φαλήρου, στήνονταν οι ιερόδουλες της εποχής, προσμένοντας υπομονετικά τα ναυτάκια του συμμαχικού στόλου για να κάνουν «σεφτέ».
Στα σιδερένια κάγκελα αυτής της εξέδρας, οι ιερόδουλες, με θέα την Ακρόπολη, δημιουργούσαν τέτοιο συνωστισμό, που από ένα σημείο και μετά αναγκάστηκε η κάθε μια τους να γράψει το όνομά της στο κάγκελο που έκανε πιάτσα, θέλοντας να «κλειδώσει τη θέση στη βιτρίνα της».
Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι ντόπιοι κάτοικοι απαγόρευαν στα παιδιά τους να παίζουν κοντά στα κιγκλιδώματα του αγοραίου έρωτα. Αν και πιθανότατα, τα παιδιά δεν θα άκουγαν τους γονείς τους.