A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Ανώτατες Διακρίσεις για τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στα “Environmental Awards 2016”

Ανώτατες Διακρίσεις για τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Σημαντικές διακρίσεις απονεμήθηκαν στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στο πλαίσιο των “Environmental Awards 2016”. 

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ διακρίθηκε με:

 • Tο ΧΡΥΣΟ Βραβείο (GOLD Award) στην ενότητα Sustainable Energy Intensive Industry, αναφορικά με την υλοποίηση της στρατηγικής του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, όπως η συνεχής βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι επενδύσεις σε έργα ΑΠΕ, η ορθολογική διαχείριση πόρων και αποβλήτων και η μείωση των εκπομπών.
 • Το ΧΡΥΣΟ Βραβείο (GOLD Award), στην ενότητα Sustainable Business, για την πολιτική και  στρατηγική της Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια (ΕΚΟ) ΑΒΕΕ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η οποία ενσωματώνεται στις δράσεις της μέσω καινοτόμων περιβαλλοντικών τεχνολογικών πρακτικών, δράσεων προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και ενός σημαντικού επενδυτικού προγράμματος για θέματα περιβάλλοντος και βιώσιμης ενέργειας. Από αριστερά: O κ. Σωτήρης Αναστασιάδης, Διευθυντής Marketing Εμπορίας, o κ. Αντώνης Μουντούρης, Υποδιευθυντής Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου, η κα Ζωή Νάσιου, Χημικός Μηχανικός στο Τμήμα Διαχείρισης Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου, η κα Φυλλιώ Μπουλτούκα, Επικεφαλής Διεύθυνσης Ποιότητας, Υγιεινής, Ασφάλειας & Περιβάλλοντος Εμπορίας, ο κ. Αθανάσιος Πασπαλιάρης, Διευθυντής Οργάνωσης & Ανάπτυξης Διυλιστηρίων, ο κ. Στέλιος Τριανταφύλλου, Ανώτερος Διευθυντής Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου, η κα Πηνελόπη Παγώνη, Ανώτερη Διευθύντρια Υγιεινής, Ασφάλειας, Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου, ο κ Ρομπέρτο Καραχάννας, Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας Ομίλου ΕΛΠΕ και ο κ. Αστέριος Λιάλιος, Διευθυντής Ασφάλειας & Υγιεινής ΒΕΑ.Τα “Environmental Awards” επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές αξιοποίησης Διαδικασιών και Πρωτοβουλιών για την προστασία του Περιβάλλοντος και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, καθώς και καινοτόμα βιώσιμα «πράσινα» έργα, τεχνολογίες ή προγράμματα, που συνεισφέρουν στη διαμόρφωση υγιούς περιβάλλοντος και οικονομικής ανάπτυξης, από Επιχειρήσεις και Οργανισμούς. Η απονομή των φετινών βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Το Χρυσό Βραβείο για την ενότητα Sustainable Energy Intensive Industry εκ μέρους του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ παρέλαβε ο κ. Στυλιανός Τριανταφύλλου, Ανώτερος Διευθυντής Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου (ΒΕΑ), ο  οποίος υπογράμμισε τη συνεχιζόμενη δέσμευση του Ομίλου για την εξοικονόμηση ενέργειας στην παραγωγική διαδικασία και στα κτήρια, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής.Ο κ. Στέλιος Τριανταφύλλου, Ανώτερος Διευθυντής Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου, παραλαμβάνει το Χρυσό Βραβείο (GOLD Award) στην ενότητα Sustainable Energy Intensive Industry, από την κα Κατερίνα Δρόσου, Διευθύντρια Σύνταξης της έκδοσης Plant Management της Boussias Communications.


Το Χρυσό Βραβείο για την ενότητα Sustainable Business παρέλαβε παρέλαβε εκ μέρους της ΕΚΟ ο κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, Γενικός Διευθυντής Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας, ο οποίος στις δηλώσεις του επεσήμανε: «Εμείς στον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, από νωρίς εντοπίσαμε ότι οι εταιρίες που θα επιβιώσουν στο μέλλον είναι αυτές που είναι καινοτόμες, ανταγωνιστικές, σέβονται το περιβάλλον, λειτουργούν με ασφάλεια και επενδύουν με γνώμονα το μέλλον και όχι το παρόν. Αυτά υλοποιούμε και γι αυτό βραβευόμαστε επανειλημμένα, εδώ και χρόνια.»Ο κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, Γενικός Διευθυντής  Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας Ομίλου ΕΛΠΕ, παραλαμβάνει το Χρυσό Βραβείο (Gold Award) στην ενότητα Sustainable Business, από την Κα Ρόζυ Χαριτοπούλου, Διευθύντρια Εναλλακτικής Διαχείρισης του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Νέα μέτρα στήριξης που έχουν στόχο την άμβλυνση των επιπτώσεων της διεθνούς ενεργειακής κρίσης.
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Μπόνους επιδότησης για ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών που είναι νοικιασμένες προβλέπει ο τελικός Οδηγός
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Ο Δήμος Ναυπακτίας προχωρά στην ίδρυση «ενεργειακής κοινότητας», μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Για άλλη μια φορά, γινόμαστε μάρτυρες μιας προαναγγελθείσας παγκόσμιας παρωδίας, που ο ΟΗΕ ονομάζει «Διάσκεψη για το Κλίμα»
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Οι τιμές του φυσικού αερίου με ένα άλμα 40% μέσα σε μόνον μία ημέρα ξεπέρασαν τα 160 ευρώ ανά ΜWh
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Χωρίς ηλεκτρικό θα παραμείνουν ορισμένες περιοχές της Αττικής την Τρίτη (3/8).
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x