A+ A A-
  • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
  • h Αρχική
  • n Δίκτυα αλληλεγγυης
  • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
  • e Νέα
  • p Αρθογραφία
  • w Ποιοι είμαστε
  • c Επικοινωνία
  • t Web Tv
  • s Κοινωνική οικονομία
  • g Αλληλεγγύη
  • m Συνεργατισμός
  • x Καινοτομίες
  • u Start ups
  • o Αειφορία
  • r Δικαιώματα
  • j Ακτιβισμός
  • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Πως καταλαβαίνουμε εάν το ελαιόλαδο είναι καλό

Όλοι γνωρίζουμε ότι η δοκιμή του ελαιόλαδου δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Παλιά, συνήθιζαν να βάζουν το λάδι πάνω σε ψωμί. 

Ο πιο ασφαλής τρόπος όπως προτείνουν όσοι ασχολούνται με την παραγωγή ελαιολάδου, είναι  να βάλουμε το λάδι σε ένα γυάλινο στενόμακρο ποτήρι και να το κλείσουμε με το χέρι μας για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να  βγουν τα αρώματά του. 

Η μυρωδιά είναι το κλειδί για την ποιότητα του λαδιού.  Πρέπει να είναι ευχάριστη και να μας θυμίζει ελιά. Σε διαφορετική  περίπτωση, το ελαιόλαδο είναι νοθευμένο.   







ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΤΡΟΦΙΜΑ
Δεν πήγαινε ο νους μου, αν και συνήθως οι έννοιες έχουν να κάνουν με το τι βλέπεις. Η ελιά σχηματοποιείται στα μάτια σου και νοηματοδοτείται από την καρδιά σου.
ΤΡΟΦΙΜΑ
Η μακροχρόνια δίαιτα που περιέχει τρεις κουταλιές, ξεκινώντας ίσως από νεαρή ηλικία, προστατεύει από την νόσο Alzheimer
ΤΡΟΦΙΜΑ

Το σχέδιο "Ηρακλής" επιτρέπει την δημιουργία εξειδικευμένων εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων, οι οποίες θα εισπράττουν τιτλοποιημένα δάνεια.


ΤΡΟΦΙΜΑ
Ξεκίνησε και φέτος (2019) το λιομάζωμα στην Πιερία και ο ευλογημένος καρπός της ελιάς παίρνει σιγά σιγά το δρόμο του για το λιοτρίβι
ΤΡΟΦΙΜΑ
Η οργάνωση ΑΙΓΙΛΟΠΑΣ σας προσκαλεί το Σάββατο 5 Οκτώβρη και ώρα 11 π.μ. στο κατάστημα «Περί Λέσβου», Αθηνάς 27, Μοναστηράκι, για να δοκιμάσετε:

ΤΡΟΦΙΜΑ
5 ελαιόλαδα μας βραβεύτηκαν με την πολύ υψηλή και τιμητική διάκριση του GRAND PRESTIGE ΧΡΥΣΟΥ βραβείου, ενώ 3 ελαιόλαδα μας βραβεύτηκαν με την εξαιρετική διάκριση του ΧΡΥΣΟΥ βραβείου.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x