Ενενήντα λεπτά χρειάστηκαν αντιφασίστες για να εντοπίσουν νεοναζί μέσω Twitter [ΒΙΝΤΕΟ]
19/09/2017 17:21
30 Προβολές
Μοιράσου το:
Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή το απόγευμα, όταν ένα account στο Twitter με το όνομα @bigotbasher δημοσίευσε φωτογραφία ενός άνδρα μέσα στο μετρό του Σιάτλ, ο οποίος φορούσε περιβραχιόνιο με τη σβάστικα.
Αντιφασίστες κινητοποιήθηκαν άμεσα μέσω Twitter και μέσα σε 90' εντόπισαν τον νεαρό άνδρα να κινείται στην πόλη.
Ζώντας στα απομακρυσμένα βουνά της Σκανδιναβίας μέχρι το θάνατό της το 1970, η Hannah Ryggen είχε μια σαφή, σπλαχνική άποψη της παγκόσμιας πολιτικής του 20ου αιώνα.
Ένας έφηβος σκοτώθηκε χθες Σάββατο και ένας άλλος άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην «αυτόνομη ζώνη»
Τίποτα δεν είναι πια όπως πριν στις ΗΠΑ. H δολοφονία του George Floyd έγινε η μαμή μιας εξέγερσης που συνεχίζει να εξελίσσεται, τραβώντας πάνω της τα μάτια των κινημάτων παγκοσμίως.
Για τη δωρεάν διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας το Ρωσικό Πανεπιστήμιο Φιλίας των Λαών συνεργάζεται στην Ελλάδα με το Εκπαιδευτικό Κέντρο της Ρωσικής γλώσσας και πολιτισμού