A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Η πρώτη online Εκπαιδευτική Πλατφόρμα Ψυχοθεραπείας στην Ελλάδα

Το Τherapynetwork.eu είναι η online εκπαιδευτική πλατφόρμα για την ψυχοθεραπεία που φέρνει στις οθόνες σας τους πιο διάσημους θεραπευτές: Irvin Yalom, Virginia Satir, Aaron Beck, Albert Bandura, Sue Johnson, James Bugental, Arthur Freeman, Carl Whitaker, Monica McGoldrick και πολλοί άλλοι ακόμη βρίσκονται στο Therapynetwork.eu.

Τους έχετε διαβάσει στα βιβλία, τους έχετε διδαχθεί στις σχολές, τώρα ήρθε η ώρα να τους δείτε ζωντανά να δουλεύουν θεραπευτικά σε συνεδρίες και να εμπνευστείτε από το έργο τους!

Μία πρωτοποριακή πλατφόρμα εκπαίδευσης στην ψυχοθεραπεία για πρώτη φορά στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει τους πιο γνωστούς και διάσημους ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές στον κόσμο το έργο των οποίων είναι ο πυρήνας της Ψυχολογίας και της Ψυχοθεραπείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι συνεδρίες που βρίσκονται στο Therapy Network διαθέτουν όλες ελληνικούς υπότιτλους επιμελημένους από έμπειρους μεταφραστές υπό την επίβλεψη Ψυχολόγων. 

Σε αυτές θα βρείτε όλες τις γνωστές ψυχολογικές και ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις και έχουν ως στόχο να εξελίξουν και να εμπνεύσουν τους θεραπευτές, ανεξαρτήτως επιπέδου και εμπειρίας και να τους κάνουν ακόμη καλύτερους στο έργο τους. 

Το Τherapynetwork.eu συνεργάζεται αποκλειστικά για την Ελλάδα με το Psychotherapy.net, την πρώτη και πιο έγκυρη πλατφόρμα παρακολούθησης ψυχοθεραπευτικών συνεδριών online στις ΗΠΑ με εμπειρία στην παραγωγή βίντεο/συνεδριών από το 1995. Ιδρυτής του Psychotherapy.net είναι ο Victor Yalom. 

Υπεύθυνος για την ανάπτυξη του Therapy Network στην Ελλάδα, είναι ο Χάρης Πίσχος, Ψυχολόγος MSc - Υπαρξιακός Συστημικός Ψυχοθεραπευτής, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ψυχολογικού Θεραπευτικού Κέντρου "Συναίσθηση", δημιουργός του PsychologyNow.gr και της ηλεκτρονικής εφαρμογής μείωσης του άγχους FiD.

Οι συνεδρίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Τherapynetwork.eu είναι επιλεγμένες προσεκτικά για να προσφέρουν έμπνευση σε εσάς τους θεραπευτές και να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις θεραπευτικές σας δεξιότητες.

Μπορεί να έχετε μάθει τη θεωρία από τα βιβλία, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με την εμπειρία της παρακολούθησης διάσημων θεραπευτών σε βίντεο, να ασκούν την ψυχοθεραπεία με το δικό τους μοναδικό τρόπο και να σχολιάζουν οι ίδιοι τις παρεμβάσεις τους.

Οι συνεδρίες θα αυξάνονται σταδιακά ώστε να παρέχονται ολοένα και καινούρια βίντεο, με νέες θεματικές και προσεγγίσεις για να σας προσφέρουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Αν έχετε κάποια δυσκολία για την εύρεση μίας συνεδρίας που θα είναι βοηθητική για εσάς ή θέλετε να δείτε μία συνεδρία που δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο Τherapynetwork.eu, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε ή να την εντάξουμε στην πλατφόρμα μας.

Σύντομα, το Therapy Network θα εγκαινιάσει τη συνεργασία του και με Έλληνες θεραπευτές και σταδιακά θα δημιουργήσει webinars και online εκπαιδεύσεις για την ψυχολογία και την ψυχοθεραπεία σε συνεργασία με έγκυρους και αξιόπιστους Εκπαιδευτικούς Φορείς.

Για να διαβάζετε αυτό το κείμενο σημαίνει ότι είστε ήδη σπουδαίος θεραπευτής και θέλετε να κερδίσετε ακόμη περισσότερα για να μπορέσετε να γίνετε καλύτερος για τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται. Το Τherapynetwork.eu είναι εδώ για να σας δώσει αυτή τη δυνατότητα γιατί πιστεύει ότι οι σπουδαίοι θεραπευτές δε σταματούν ποτέ να μαθαίνουν!


Πηγή:psychologynow.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
Η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων τήρησε τα περιοριστικά μέτρα κίνησης, για την μείωση διασποράς του covid 19.
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
Σχεδόν η πλειοψηφία των ελληνικών παραδοσιακών οικογενειών έχουν αυτό το κοινό χαρακτηριστικό. Σπάνια θα δεις αυτό που συμβαίνει συχνά στο εξωτερικό...
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
Αυτοί που υποφέρουν από αϋπνία μπορούν να ωφεληθούν από τη Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία – ΓΣΘ, σύμφωνα με νέα έρευνα την οποία επικαλείται η Guardian
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
O Ίρβιν Γιάλομ διδάσκει την Tέχνη της Ψυχοθεραπείας μέσα από συνεδρίες με τρεις θεραπευόμενους και μία αποκαλυπτική και επιμορφωτική συζήτηση για το έργο και τη ζωή του
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
Σήμερα στην χώρα μας υπάρχει ποικιλία ψυχοθεραπευτών και ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ
Ένα αναπτυσσόμενο κίνημα στο νότιο Λονδίνο προσπαθεί να αποδείξει τα οφέλη που έχει η κηπουρική στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x