A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Αφροδίτη στην Παρθένο – Αφέσου στη ροή της αγάπης

Αφροδίτη στην Παρθένο – Αφέσου στη ροή της αγάπης

Στις 10 Ιουλίου του 2018 μέσα στο "καυτό" κλίμα του καλοκαιριού, ο πλανήτης Αφροδίτη αφήνει το εξίσου "καυτό" αρσενικό ζώδιο των Λέοντα και περνάει στο ζώδιο της Παρθένου, ένα ζώδιο που έχει φύση, θηλυκή μεν, αλλά κρύα και ψυχρή, μελαγχολικού τύπου. Η Αφροδίτη θα φιλοξενηθεί στο σπίτι της Παρθένου μέχρι της 7 Αυγούστου. Ένα "σπίτι" που δεν ταιριάζει στη "ζεστή βασίλισσα της αγάπης", γιατί φρενάρει τον πάθος της, το οποίο χάνεται μέσα στη λογική και στην ανάλυση. 

Η Παρθένος ανήκει στα ζώδια που βάζουν μπροστά τη λογική, και σε δεύτερη μοίρα το συναίσθημα. Αυτό ακριβώς κάνει και ο πλανήτης Αφροδίτη στη θέση αυτή. Προσπαθεί να σχετιστεί μέσω της λογικής, και ενώ έχει την ικανότητα να μιλάει και να αναλύει τα συναισθήματα της, δεν μπορεί να τα εκδηλώσει. Γι αυτό χαρακτηρίζεται ψυχρή και δείχνει επιφυλακτική και ντροπαλή. Όμως δεν είναι ότι δεν έχει ανάγκη να εκδηλώσει την αγάπη της. Έχει και αυτή ανάγκη για φροντίδα και "Proderm" αλλά την καλύπτει με άλλους τρόπους. Την καλύπτει με το να "υπηρετεί" με το να προσφέρει με πρακτικό τρόπο στον σύντροφο ή σε όσους συναναστρέφεται, μέσα στην καθημερινότητα της. Κάτι που κάνουν συνήθως οι μητέρες στα παιδιά τους. Προσπαθούν να φανούν χρήσιμες σε πρακτικά θέματα και έτσι νιώθουν ότι εκδηλώνουν την αγάπη τους.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου λατρεύει την επανάληψη και το τελετουργικό, λατρεύει τα pattern γιατί τις προσφέρουν ασφάλεια, μέσα από την οποία ξεδιπλώνεται. Λόγω της δομής που έχει στη σκέψη της και λόγω της πρακτικότητας της είναι εξαιρετική στο να διαχειρίζεται τις κρίσεις, και στο να ασκήσει κριτική.Κατά τη διάρκεια της παραμονής της  θα επηρεάσει και τα υπόλοιπα ζώδια της Γης, δηλαδή τους Ταύρους και τους Αιγόκερους.

Πιο αναλυτικά οι όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Παρθένο, είναι καταρχήν ένα τρίγωνο με τον πλανήτη Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου 

στις 12 Ιουλίου, το οποίο έρχεται να μοιράσει ηλεκτροσόκ και να φέρει ξαφνικές εκπλήξεις και ερωτικές γνωριμίες. Οι κερδισμένοι αυτής της όψης θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες γύρω από 3η μοίρα του ζωδίου της Παρθένου. 

Οι ευνοϊκές συνθήκες συνεχίζονται για τους ίδιους ακριβώς εκπροσώπους του ζωδιακού αφού το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω στις 14 Ιουλίου, συμβάλει στην έκφραση των συναισθημάτων μέσα από ένα πλαίσιο ασφάλειας και σταθερότητας.

Στις 22 Ιουλίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται ένα εξάγωνο ακριβείας στην 14η μοίρα της Παρθένου με τον πλανήτη ευεργέτη Δία, που θα βρίσκεται στην 14η μοίρα του Σκορπιού, δίνοντας μια ευχάριστη ανάσα και σε Σκορπιούς και Παρθένους του δεύτερου δεκαημέρου αλλά και στα υπόλοιπα ζώδια της γης και του νερού, του ίδιου δεκαήμερου. Θα νιώσουν έντονη ανάγκη να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να απολαύσουν με φίλους όλα αυτά που τους δίνουν χαρά. Ενθουσιασμός και επεκτατική διάθεση θα κυριαρχούν εκείνες τις μέρες αλλά και μια υπερβολή. 

Η πορεία της Αφροδίτης θα συνεχιστεί με μια αντίθεση Ποσειδώνα στις 24 Ιουλίου η οποία θα επηρεάσει αρνητικά Παρθένους, Ιχθύες, Τοξότες και Διδύμους του δεύτερου δεκαημέρου, και τα συναισθήματα εγωισμού και αγάπης θα εναλλάσσονται. Δεν είναι καλό διάστημα για να τα διευθετήσετε ερωτικά θέματα. Σχέσεις και συνεργασίες θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια, ονειροπόληση πλάνη, εξιδανίκευση και ωραιοποίηση των καταστάσεων. 

Κλείνοντας τον κύκλο της η Αφροδίτη και καθώς περνάει στο τρίτο δεκαήμερο στο ζώδιο της Παρθένου, θα σχηματίσει στις 28 Ιουλίου ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον πλανήτη Πλούτωνα, που βρίσκεται στην 21 μοίρα στο ζώδιο του Αιγόκερου, δίνοντας μια τονωτική ένεση σε θέματα ερωτισμού και πάθους και φέρνοντας ευκαιρίες για απολαύσεις. Να αναμένετε μαζί με τον μαγνητισμό που θα επικρατήσει εκείνο το διάστημα και μια κατάσταση, η οποία θα παίξει το ρόλο μιας μεταμορφωτικής εμπειρίας.

Το όμορφο αυτό ταξίδι της Αφροδίτης στην Παρθένο θα τελειώσει στις 7 Αυγούστου του 2018, όπου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού, ζώδιο στο οποίο χρωματίζεται εντελώς διαφορετικά, γιατί έχει θέση κυριαρχίας. 

Το συμπέρασμα στην πορεία που θα κάνει ο πλανήτης Αφροδίτη στην κατοικία τις Παρθένου, είναι ότι κυρίως οι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν ξεχωριστοί και ενθουσιώδεις.

Αφέσου στη ροή της αγάπης. Είναι τόσο συναρπαστική για να την φυλακίσεις μέσα σε μοτίβα καθημερινότητας και να την υπεραναλύεις.Θεοφανώ - Αλεξία Αγιοστρατίτου

Αστρολογική σχολή Κοσμόγραμμα


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Το βιβλίο της Martine Menès «Το παιδί και η γνώση», παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είδηση

Η Αφροδίτη πλανήτης του έρωτα, της ισορροπίας και της ομορφιάς, από την 1η Νοεμβρίου λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ, εισέρχεται στον Τοξότη.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
Είδηση
Θα με συναντήσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, ανοιχτές βιβλιοθήκες και όπου αλλού η επέκταση του Δία ενισχύει την κίνηση και τη σκέψη μου
Είδηση

Με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και την ταυτόχρονη ολική Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται, μας αποχαιρετά εντυπωσιακά το 2019.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x