A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα - Ο πόλεμος των Ιδεών

Νέα Σελήνη και Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα - Ο πόλεμος των Ιδεών


Αν και η έκλειψη της 11ης Αυγούστου που πραγματοποιείται στην 19η μοίρα του Λέοντα, δεν φαίνεται τόσο σκληρή όσο οι δύο προηγούμενες, δεν σημαίνει πως δεν συνδέεται με αυτές, ενώ προφανώς θέλει να μας υποδείξει τη νέα πορεία που πρέπει να χαράξουμε.


Η συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή καθώς και το ακριβές τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία,  μας προειδοποιεί πως θα ακούσουμε βαρύγδουπες δηλώσεις εντυπωσιασμού, οι οποίες καμία σχέση δεν θα έχουν με την πραγματικότητα.


Όσοι βρίσκονται σε θέση εξουσίας και κυριαρχίας, είναι έτοιμοι να ξοδέψουν πολύτιμους ενεργειακούς πόρους, προκειμένου να παρουσιάσουν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 


Αυτή τη φορά όμως δεν μπορούν να κυριαρχήσουν με τα λόγια, διότι ο άξονας Λέοντα - Υδροχόου, με την παρουσία του Ήλιου και της Σελήνης στον Λέοντα, τη ζωδιακή περιοχή της δημιουργικής ικανότητας, απαιτεί έργα!


Οι ζωδιακές θέσεις των πλανητών, όσο και η Οικοθεσία τους, μας υποψιάζουν, πως οι ιδεολογικές αντιλήψεις θα έχουν τον πρώτο λόγο.


Τα κηρύγματα θα δώσουν και θα πάρουν, ενώ ο καθένας έχοντας παραμάσχαλα τη δική του άποψη, θα μάχεται να την επιβάλλει με όποιο κόστος.
Η αλαζονεία και ο φανατισμός παίρνουν την πρωτοκαθεδρία και αν δεν επιθυμείτε να μπείτε στην παράνοια των άλλων, δώστε χρόνο στον εαυτό σας, να μπορέσει να επεξεργαστεί με την ησυχία του τα γεγονότα χωρίς να νιώθετε υποχρεωμένοι, πως πρέπει να πάρετε μια απόφαση εδώ και τώρα.


Το παρασκήνιο εξάλλου είναι πολύ μεγάλο και "τα λεφτά είναι πολλά Άρη", όπως και τα παιχνίδια εξουσίας.

Ο πειθαναγκασμός δεν θα γίνει με απειλές, αλλά με υποσχέσεις που θα είναι σαν γραμμάτια, που λήγουν στις 32 του μηνός.

Σε κοινωνικό επίπεδο, ένα ατύχημα ίσως γίνει η αφορμή να ξεσπάσει μια διαμάχη, που οι δικαιολογίες τέλος δεν θα έχουν.


Αν και τα γεγονότα μπορούν να διαδραματιστούν σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μας, στο σπίτι, τη δουλειά, την οικογένεια, τη χώρα, πιο έντονα θα τα ζήσουμε με τα άτομα που μας εξουσιάζουν, είτε είναι κυβέρνηση, είτε εργοδότης ή ακόμα και γονείς.


Θα αναρωτηθείτε βέβαια αν υπάρχει κάτι καλό σε αυτήν την έκλειψη.


Η απάντηση θα είναι θετική, εάν και εφόσον δεν αφήσετε την πλεονεξία να σας συνεπάρει, αν παραμείνετε ταπεινοί, απλά παρατηρητικοί και χωρίς ιδεολογικές εξάρσεις.


Μην παίξετε το παιχνίδι του φανατισμού και περιμένετε μέχρι τον Σεπτέμβριο, οργανωμένα να βρείτε λύσεις.


Αν και η συγκεκριμένη έκλειψη θα μπορούσε να δώσει ένα ξεκίνημα σε πολιτικό επίπεδο ενός προσώπου που μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί στην πολιτική σκηνή, είναι αμφίβολο αν θα το αφήσουν να ανοίξει την αυλαία. Αν όμως το καταφέρει, ίσως δώσει και ελπίδα στη χώρα που θα εμφανιστεί.


Δυσκολότερη είναι η συγκεκριμένη έκλειψη για Καρκίνους - Ταύρους - Σκορπιούς - Λέοντες και Υδροχόους, διότι τα αποθέματα ενέργειας που θα ξοδέψουν για να τη διαχειριστούν θα είναι πολύ μεγαλύτερα από όσο υπολογίζουν.


Επιπλέον όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις ζωδιακές περιοχές από την 13η μοίρα έως την 20η, θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί και συνετοί.


Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι και Τοξότες, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αποφύγουν τις εμπλοκές, εκτός αν τους τρώει το χέρι τους.


Ιχθείς και Παρθένοι, είναι σαν να ζουν αυτή την περίοδο σε μια παράλληλη διάσταση, ενώ τέλος οι Αιγόκεροι, έχουν ήδη να λύσουν άλλα προβλήματα και δεν μπορούν να ασχοληθούν άμεσα με ότι προκύπτει.


Συνοψίζοντας θα λέγαμε πως το καυτό καλοκαίρι του 2018, μας βγάζει από τα ρούχα μας κι αν είναι να πέσουμε στη θάλασσα, ας το κάνουμε για να δροσιστούμε και να το απολαύσουμε και όχι γιατί κάποιοι μας το επέβαλαν μαζί με μια πέτρα που μας πούλησαν.....  αντί για σωσίβιο.
Ελίνα Βατικιώτη


Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα


www.facebook.com/kosmogramma


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Το βιβλίο της Martine Menès «Το παιδί και η γνώση», παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είδηση

Η Αφροδίτη πλανήτης του έρωτα, της ισορροπίας και της ομορφιάς, από την 1η Νοεμβρίου λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ, εισέρχεται στον Τοξότη.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
Είδηση
Θα με συναντήσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, ανοιχτές βιβλιοθήκες και όπου αλλού η επέκταση του Δία ενισχύει την κίνηση και τη σκέψη μου
Είδηση

Με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και την ταυτόχρονη ολική Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται, μας αποχαιρετά εντυπωσιακά το 2019.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x