A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, ομιλητής στο 5ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιχειρηματιών

Ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, ομιλητής στο 5ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιχειρηματιών


Μεταξύ των 800 καλεσμένων επιχειρηματιών από 45 ευρωπαϊκές χώρες βρέθηκε ο κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Μάρκετινγκ και Εξαγωγών της Λουξ, στο 5ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιχειρηματιών (ΕΚΕ) στις Βρυξέλλες στις 10 Οκτωβρίου 2018. Αναλαμβάνοντας την ιδιότητα του Ευρωβουλευτή για μια ημέρα, ο κ. Μαρλαφέκας αποτέλεσε τον πρώτο Έλληνα ομιλητή στην πρώτη ενότητα με τίτλο "Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιχειρήσεων", θέτοντας στο προσκήνιο καίρια ζητήματα με οικονομικοπολιτικό υπόβαθρο. 

 

Πιο συγκεκριμένα, ακολουθώντας τον φετινό θεματικό άξονα της διοργάνωσης για το μέλλον της Ευρώπης και τις προσδοκίες του κλάδου του επιχειρείν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο κ. Πλάτων Μαρλαφέκας εστίασε στο μεταναστευτικό κύμα της νέας γενιάς από την Ελλάδα στο εξωτερικό, προς εύρεση ευνοϊκότερων εργασιακών ευκαιριών, πρόβλημα το οποίο θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις λόγω της  4ης “βιομηχανικής επανάστασης”. Απευθυνόμενος στους αρμόδιους για τη χάραξη στρατηγικών πολιτικής της ΕΕ, ο Αντιπρόεδρος της Λουξ, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας αναψυκτικών και χυμών, ανέλυσε τις επιπτώσεις της εκροής της νεολαίας για την εθνική Οικονομία και διερωτήθηκε για τα μέτρα που θα ληφθούν για τον περιορισμό του φαινομένου. Τέλος, επισήμανε ότι η εκπαίδευση της νέας γενιάς στην Ελλάδα πραγματοποιείται με κρατικά κονδύλια, τα οποία τελικά απορροφώνται από άλλες χώρες του εξωτερικού, οι οποίες επωφελούνται από την κινητικότητα των καταρτισμένων νέων. 


Το ΕΚΕ, η μεγαλύτερη εκδήλωση οικονομικής δημοκρατίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αποτέλεσε το ιδανικό βήμα για τον κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα, να εξωτερικεύσει τους  προβληματισμούς των Ελληνικών επιχειρήσεων, σχετικά με την αντιμετώπιση των ζητημάτων που επιβραδύνουν τη διαδικασία εθνικής ανάπτυξης και εξέλιξης. Παράλληλα, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής συνάντησης, ο κ. Μαρλαφέκας συναντήθηκε και συνομίλησε με Ανώτατους Αξιωματούχους, όπως τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 


Λίγα Λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, με παρουσία στην αγορά από το 1950, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία. Με τίτλους όπως, Superbrand 2017 και "Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν"- Made in Greece 2017, συνεχίζει να διακρίνεται για την προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Η πρόσφατη δυναμική της είσοδος στο χώρο των ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών και του παγωμένου τσαγιού με τις καινοτόμες σειρές λουξ plus 'n light και λουξ plus 'n light tea αντίστοιχα, έχει αναδείξει τη Λουξ σε πρωτοπόρο της αγοράς, επαναπροσδιορίζοντας τις προοπτικές του ελληνικού αναψυκτικού. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΚΟΣΜΟΣ
Οι ελληνικές εταιρείες ΕΨΑ και ΛΟΥΞ, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Coca Cola Hellas δηλώνουν σήμερα σε κοινή τους ανακοίνωση ότι "η πολυεθνική βρίσκεται σε προφανή κατάσταση πανικού
ΚΟΣΜΟΣ
Τα αναψυκτικά και οι χυμοί λουξ τιμήθηκαν για ακόμη μια χρονιά στα Creative Greece Awards 2018, που απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιoυ  forum  για την ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ
ΚΟΣΜΟΣ

Στη Food Expo 2018 συμμετείχε η Λουξ δίνοντας ένα δυναμικό παρών στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ελλάδα, η οποία φέτος φιλοξενήθηκε στις 10-12 Μαρτίου στο Metropolitan Expo, της Αθήνας.


ΚΟΣΜΟΣ

Στη μεγαλύτερη διεθνώς ετήσια έκθεση F&B με τίτλο «Gulfood» έλαβε μέρος η εταιρία αναψυκτικών Λουξ, ενισχύοντας το ελληνικό στοιχείο στην κατηγορία των Soft Drinks and Beverages στο Dubai World Trade Center (DWTC) μεταξύ 18 και 22 Φεβρουαρίου. 


ΚΟΣΜΟΣ
Το ετήσιο ραντεβού στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2018 έδωσε για ακόμη μια χρονιά η Λουξ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών.
ΚΟΣΜΟΣ
Τα αναψυκτικά και χυμοί λουξ αναδείχθηκαν ως «Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν» στα βραβεία Made in Greece  2017, το θεσμό απονομής βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x