A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Δίας στον Τοξότη – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Δίας στον Τοξότη – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια


Ο Δίας περνάει στο ζώδιο που κυβερνά στις 8/11/2018 και θα παραμείνει έως τις 2/12/2019. Η εύνοια του Δία από το ζώδιο αυτό, εστιάζεται στις γενικές προβλέψεις, ως εξής:


Κριός: Ο Δίας έρχεται να σας βοηθήσει σε νομικά ζητήματα που μπορεί να έχετε, αλλά και να σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχθείτε και ζήσετε διαφορετικές εμπειρίες είτε μέσα από ταξίδια (κυρίως στο εξωτερικό), είτε από την ενασχόληση σας με άλλες φιλοσοφίες.


Ταύρος: Το αγαπημένο σας...βελτίωση στα οικονομικά μπορείτε να περιμένετε με τον Δία στον Τοξότη, αφού από τον 8ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει τα οικονομικά σας με έμμεσο ή άμεσο τρόπο. Έτσι τα λεφτά μπορεί να έρθουν μέσω του/της συντρόφου σας, να είναι χρήματα τα οποία σας οφείλονται ή ίσως και κάποια κληρονομιά. 


Δίδυμοι: Σε πολύ κομβικό για εσάς σημείο θα κινηθεί τους επόμενους μήνες ο Δίας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους. Τα ενδεχόμενα του γάμου, μιας καλής συνεργασίας ή ακόμα και μιας βαθιάς φιλίας είναι ανοιχτά για τους επόμενους μήνες.


Καρκίνος: Η νέα θέση του Δία είναι ευνοϊκή για θέματα εργασιακής καθημερινότητας και υγείας. Μακροχρόνια άνεργοι θα είναι καλό να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στις ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν, ενώ κάθε σενάριο επέκτασης ή βελτίωσης στα εργασιακά είναι πιθανό. Υποστηρικτικός και για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Προσοχή σε θέματα διατροφής. 


Λέων: Μετά το δύσκολο καλοκαίρι που προηγήθηκε και που είχε κλυδωνισμούς σε θέματα σχέσεων, ο Δίας στον Τοξότη έρχεται να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ευχάριστα, πιο ερωτικά και ενδεχομένως να σας φέρει και απογόνους ή έστω να σας επιτρέψει να απολαύσετε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας. Ο Δίας διελαύνει ένα ζώδιο που για σας έχει να κάνει με τη δημιουργική έμπνευση και τα τυχερά παιχνίδια.Παρθένος: Το σπίτι είτε σαν οικογένεια, είτε σαν ακίνητο είναι αυτό που θα τύχει της εύνοιας του Δία το επόμενο διάστημα. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε υποστήριξη που μπορεί να δεχτείτε από την οικογένεια σας, στην είσοδο νέων μελών σε αυτήν ή στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση είναι επίσης μες στα σενάρια. 


Ζυγός: Για εσάς ο Δίας ευνοεί την επικοινωνία, τις σπουδές, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Αν η δουλειά σας έχει να κάνει με την επικοινωνία, τα media ή τη συγγραφή θα προκύψουν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να διευρύνουν το κοινό στο οποίο απευθύνεστε. Η αγορά κάποιου μέσου για τις καθημερινές σας μετακινήσεις είναι επίσης πιθανή.


Σκορπιός: Ο Δίας τον τελευταίο χρόνο σας έδωσε την ευκαιρία να σχεδιάσετε και να δρομολογήσετε τις κινήσεις που θα σας πάνε παρακάτω, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείτε. Τώρα από τον Τοξότη θα σας δώσει τη δυνατότητα να νιώσετε ασφαλείς και να καρπωθείτε κάποια από τα οικονομικά οφέλη των επιλογών σας. 


Τοξότης: Το κλισέ λέει ότι είναι η χρονιά σας! Όπως και να 'χει έχετε νωπές τις μνήμες από το πέρασμα του Κρόνου τα προηγούμενα χρόνια από το ζώδιο σας. Από εσάς εξαρτάται κατά πόσο θα εκτονώσετε την ανάγκη σας για μια καθημερινότητα χωρίς σκοτούρες ή αν θα θελήσετε να επιδιώξετε πιο ουσιαστικούς στόχους στη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση, ο,τι κι αν θεωρείτε ότι θα σας πάει ένα βήμα πιο ψηλά είναι η ώρα να το κυνηγήσετε.


Αιγόκερως: Η διέλευση του Δία από τον Τοξότη σηματοδοτεί μια εποχή εσωτερίκευσης κατά την οποία μπορείτε να ολοκληρώσετε κάποια κεφάλαια, να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να προετοιμάσετε το έδαφος για καινούργια πράγματα, που θα έρθουν από τον επόμενο Δεκέμβριο. Παράλληλα, θα λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία σας με τα οφέλη να είναι εμφανή στην υγεία και την εργασία. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε σε ενδεχόμενες εξαρτήσεις, που μπορεί να έχετε ή να προκύψουν. 


Υδροχόος: Ο Δίας έρχεται να ενεργοποιήσει έναν άξονα που από τη μία έχει την κοινωνικοποίηση σας μέσα από ομάδες στις οποίες δραστηριοποιήστε (ή θα δραστηριοποιηθείτε) κι από την άλλη την ευκαιρία για φλερτ, τα χόμπι και τη δημιουργικότητα. Επίσης, μπορεί να απολαύσετε υλικά οφέλη μέσα από εξελίξεις που μπορεί να προέκυψαν στον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας το προηγούμενο διάστημα.


Ιχθύες: Εσείς έχετε τη δυνατότητα να είστε από τους πιο ευνοημένους της χρονιάς, αρκεί να μην παρασυρθείτε. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας καταξίωση, όπως κι αν την εννοείτε. Γάμοι, μωρά, προαγωγές, νέα επιχειρηματικά σχέδια, αλλά και αλλαγές σπιτιού είναι στα πιθανά σενάρια. Κώστας Κουρουνιώτης

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma

www.kosmogramma.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Το βιβλίο της Martine Menès «Το παιδί και η γνώση», παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είδηση

Η Αφροδίτη πλανήτης του έρωτα, της ισορροπίας και της ομορφιάς, από την 1η Νοεμβρίου λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ, εισέρχεται στον Τοξότη.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
Είδηση
Θα με συναντήσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, ανοιχτές βιβλιοθήκες και όπου αλλού η επέκταση του Δία ενισχύει την κίνηση και τη σκέψη μου
Είδηση

Με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και την ταυτόχρονη ολική Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται, μας αποχαιρετά εντυπωσιακά το 2019.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x