A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Κύριε Πολάκη το χιούμορ σας σκοτώνει! Της Τίνας Ντάρμα

Κύριε Πολάκη το χιούμορ σας σκοτώνει! Της Τίνας Ντάρμα

Επάνω σε 99 νεκρούς, Facebook και αστειάκια, κ.Πολάκη; Καλύτερα να δώσετε τη διαχείριση του λογαριασμού σας, σε ένα 16χρονο παιδί (σίγουρα θα ήταν πιο προσεκτικό, στις δημόσιες τοποθετήσεις του, από εσάς).

Όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη ζωή, αλλά FB αστειάκια-χιουμοράκι, από υπουργό, όπου ειρωνεύεται για μία εντολή εκκένωσης (που δεν δόθηκε ποτέ από τη κα. Δούρου),στη προσπάθεια του, να υπερασπιστεί, το έργο της, όχι. ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ; Γιατί ένας μέσος άνθρωπος, με συναισθήματα, δεν θα είχε παραιτηθεί απλά..θα είχε κάνει χαρακίρι. 

Είναι από της φορές, που απλά πιστεύω, ότι σε ανθρώπους τέτοιου είδους, δεν αξίζει η τεχνολογία (σε καμία περίπτωση, η εξέλιξη της, δεν ήρθε στις μέρες μας, για να παρακολουθούμε τον κ. Πολάκη σε παραληρηματικά συμπεράσματα, γηπεδικού τύπου). 

Δεν θεωρώ απλά, ότι η δημόσια τοποθέτηση του κ.Πολάκη είναι ανεπίτρεπτη, πιστεύω ότι τέτοιου είδους άνθρωποι, ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι στη πολιτική ζωή και σίγουρα πως η κρίση τους, είναι τόσο διαταραγμένη, που θα έπρεπε να ζητηθεί, η βοήθεια της ψυχιατρικής. Με νεκρούς, δεν κάνεις πλάκα, σε όποιο κόμμα και να ανήκεις και αυτό δεν είναι θέμα εσωτερικής καλλιέργειας ή πτυχίων.

Όχι κ. Πολάκη η πολιτεία της Καλιφόρνιας, δεν έχει σχέση με την ατζέντα, της κα.Δούρου, η περιφέρεια Αττικής όμως.. ΕΧΕΙ. Με 99 καμένους ανθρώπους, δε κάνεις πλάκα. Ούτε οι φωτογραφίες, με το νεογέννητο και τις φροντίδες για το μπανάκι του, στα Social Media, κα.Δούρου, θα βοηθήσουν στο PR σας (τα νεογέννητα δεν βλέπουν τηλεόραση- γιατί δεν μπορούν ακόμα-, ενικό να χρησιμοποιήσετε, στην επόμενη δημόσια ανάρτησή σας, με ένα παιδάκι, που δεν είναι σε θέση να ερωτηθεί, για το αν θέλει να βγει γυμνό, σε μία φωτογραφία δημόσια ..αλλά μάλλον αυτά είναι ψηλά γράμματα για εσάς και τη καριέρα σας) . Το νεογέννητο που πνίγηκε, από τους καπνούς στην αγκαλιά της μητέρας του, περιμένοντας 5ώρες μέσα στο νερό, βοήθεια από ΕΣΑΣ.. δεν έχει λιγότερα δικαιώματα, από το παιδί σας.

Στη προσπάθεια σας κ. Πολάκη, να αναδείξετε το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ της κα Δούρου, χάνετε κάθε μέτρο και στα μάτια μας, αυτό αποκωδικοποιείται, σαν να προασπίζεστε ομοϊδεάτες σας, σε παρα-θρησκευτική οργάνωση. 

Για τέτοιο μέγεθος ΝΤΟΠΑΣ μιλάμε. Μου προκαλεί δάκρια και οργή, ο συμψηφισμός σας, ανεξάρτητα από το κόμμα, που σας ανέδειξε. Από όποιο κόμμα ή προσωπικότητα και να ερχόντουσαν, δημόσιες γραπτές τοποθετήσεις, τέτοιου είδους, ακριβώς τα ίδια θα έλεγα και θα έγραφα.

Δεν φταίνε τα συστημικά ΜΜΕ που είσαστε επικίνδυνα ανίκανοι, στο να διαχειριστείτε, μία κρίση. Αν μετράτε τους νεκρούς, με κομματικά κριτήρια, να σας ενημερώσω ότι εκείνη τη μέρα, η φωτιά δεν έκανε διακρίσεις, ούτε την έβαλε κάποιος, για να χάσει τη περιφέρεια, η κα Δούρου και εσείς το υπουργιλίκι σας. Είναι μεγάλη ντροπή, αυτό που συμβαίνει μέσα σας..για το ανθρώπινο είδος. Αντί να κατεβάσετε το κεφάλι και να κάνετε τον απολογισμό σας δουλεύοντας, παραφυλάτε για τη θεσούλα σας και τη καρεκλίτσα της κα.Δούρου, με συμψηφισμούς, που ούτε μικρό παιδί, δεν θα τους έκανε . Ο γαρ αποθανών δεδικαίωται*

*Γιατί σ’ έναν που πέθανε, η αμαρτία δεν έχει πια, καμιά εξουσία.

#act4mati


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Αφιέρωμα στα 2.500 χρόνια από την μάχη των Θερμοπυλών και την ναυμαχία της Σαλαμίνας, 480 π.Χ.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Με 90 εκατ. ευρώ θα μπορούσαν να έχουν άμεσα 7.000 επιπλέον εκπαιδευτικούς και να έχουν όλα τα τμήματα 15 μαθητές. Με τα υπόλοιπα, να αγοράσουν για το δημόσιο περίπου 200 πλήρως εξοπλισμένες κλίνες ΜΕΘ
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Αίμα και πυρ, το πετρέλαιο κινεί και θερμαίνει το σώμα της ανθρωπότητας για πάνω από έναν αιώνα.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Το καράβι που λέγεται Ελλάς πέφτει διαρκώς από τη μία φουρτούνα στην άλλη, χωρίς όμως καμία να έχει κοπάσει τελείως.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, απόβλητο σημαίνει οτιδήποτε ο κάτοχος του επιθυμεί ή υποχρεούται να απορρίψει.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το νέο βιβλίο από τους Ρόμπερτ Πολίν και Νόαμ Τσόμσκι "Κλιματική κρίση καί παγκόσμια πράσινη ανάπτυξη"
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x