A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Έξι εκπληκτικά βιβλία αυτογνωσίας που θα σας μεταμορφώσουνΈξι εκπληκτικά βιβλία αυτογνωσίας που θα σας μεταμορφώσουν | Γράφει η Τάνια Ρούμκου

ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Η δύναμη του υποσυνείδητου» του Dr Joseph Murphy. 

Ένα βιβλίο-σταθμός στην αυτογνωσία, ένα διαχρονικό βιβλίο, που καθοδηγεί μέσα από απλές και χρήσιμες τεχνικές, στη δημιουργία μίας χαρούμενης και ισορροπημένης ζωής, με τη βοήθεια του υποσυνείδητού μας. 

O Dr Joseph Murphy, υπήρξε ομιλητής παγκόσμιας εμβέλειας και ενέπνευσε τους αναγνώστες και ακροατές του, μέσα από αληθινές ιστορίες, με την δυνατή πίστη του και το προσωπικό του παράδειγμα. 

Ένα βιβλίο, που σίγουρα πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας. 


pastedGraphic.png


ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ: 

«Μεταμορφώστε τη ζωή σας» της Louise Hay. 

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης, τη δημιουργία αρμονικών σχέσεων, τη βελτίωση της υγείας και την ανάπτυξη ευημερίας στη ζωή μας, μέσα από τις μεθόδους του οραματισμού και των θετικών δηλώσεων.                                                                                                            

Η Louise Hay, υπήρξε πρωτοπόρος στον οραματισμό και στις θετικές δηλώσεις, μέσα από τις οποίες βοήθησε εκατομμύρια ανθρώπους να αναπτυχθούν πνευματικά.                                               

Ένα βιβλίο απλά γραμμένο και κατάλληλο, για να αρχίσει κάποιος το πνευματικό του ταξίδι.

pastedGraphic_1.png


TΡΙΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Για μία νέα Ζωή» του Echart Tolle. 

Ένα υπέροχο βιβλίο, που εξηγεί με πολύ σαφήνεια και καθαρότητα πώς λειτουργεί και μας εξαπατά το ελάττωμα του εγωισμού, μέσα από την ταύτιση μαζί του, με διαφορετικές μορφές.                                

Ο συγγραφέας με την καθαρή του διάνοια, μας δίνει χρήσιμες πρακτικές για την παρατήρηση, την αποστασιοποίηση και την απομυθοποίηση του εγώ μας. Ένα σημαντικό βιβλίο, για όποιον θέλει να δουλέψει αποτελεσματικά με αυτόν τον εσωτερικό του «δαίμονα».

pastedGraphic_2.png


ΤΕΤΑΡΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Η Μαγεία» της Rhonda Byrne. Ίσως το καλύτερο, ή ένα από τα καλύτερα βιβλία για τη δύναμη της Ευγνωμοσύνης. 

Η συγγραφέας, μας δίνει εξαιρετικές ασκήσεις  για να αναπτύξουμε αυτή τη σπουδαία αρετή. Ευγνωμοσύνη για την υγεία μας, για τις σχέσεις μας, για την εργασία μας, την ύλη, τα οικονομικά μας και πολλά άλλα καθημερινά ευχαριστώ, που ενδυναμώνουν την πίστη και την εκτίμηση στον εαυτό μας, στη ζωή και στους ανθρώπους.                                                              

Η συγγραφέας, με αυτό το βιβλίο της, πραγματικά μας απογειώνει.

pastedGraphic_3.png


ΠΕΜΠΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας» του Anthony Robbins. 

Ο εμπνευσμένος αυτός συγγραφέας και ομιλητής,  που έχει  παρακινήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μας δίνει ένα εξαιρετικό βιβλίο με αποτελεσματικές τεχνικές, για να ξεπεράσουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις μας, να υλοποιήσουμε τους στόχους μας  και να δημιουργήσουμε μία ζωή χαράς και επιτυχίας. 

Στο βιβλίο αυτό, μας εξηγεί επιστημονικά με απλά δοσμένο τρόπο, πώς μπορούν να αλλάξουν αυτές οι πυρηνικές πεποιθήσεις στον εγκέφαλό μας, να αντικατασταθούν με νέες και μας καθοδηγεί μεθοδικά, βήμα-βήμα σε αυτή τη θετική αλλαγή. 


 pastedGraphic_4.png


ΕΚΤΟ ΒΙΒΛΙΟ: «Η Επιτυχία βήμα-βήμα» του Jack Canfield, σε δύο τόμους. 

O Jack Canfield, ένας από τους συνδημιουργούς του μυστικού, μας χαρίζει στην κυριολεξία ένα βιβλίο-θησαυρό, που δεν πρέπει να χάσετε, αν θέλετε να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Ο συγγραφέας, μας δίνει 67 «Χρυσές» βασικές αρχές Επιτυχίας και προσωπικής ανάπτυξης, για να επιτύχουμε τους στόχους μας, μέσα από τη δική μας αυτογνωσία και εσωτερική αλλαγή. 

Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, νιώθουμε την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθησή μας να τονώνονται, ανακαλύπτουμε τις βασικές ηθικές αρχές  μέσα από τις οποίες αξίζει κάποιος αληθινά να ζει, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνονται ο ενθουσιασμός, η αποφασιστικότητα και η πίστη στην υλοποίηση των στόχων μας.


 pastedGraphic_5.png     


www.spiritualitycorfu.com                          
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΒΙΒΛΙΑ
Βοηθώντας τους θαυμαστές των κόμικς να διαχειριστούν τον χρόνο της απομόνωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Marvel διαθέτει δωρεάν κάποιους από τους πιο δημοφιλείς τίτλους της.
ΒΙΒΛΙΑ
Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο του Τόπου και επωφεληθείτε από τις μεγάλες προσφορές σε σημαντικά βιβλία.
ΒΙΒΛΙΑ
Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε ελεύθερα online βιβλία
ΒΙΒΛΙΑ
Μένουμε σπίτι και διαβάζουμε αγαπημένα παραμύθια των Εκδόσεων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ). Συγκεκριμένα, το ΠΙΟΠ μάς προσκαλεί να διαβάσουμε ελεύθερα online σε pc, tablet και smartphone τα παρακάτω παραμύθια:
ΒΙΒΛΙΑ
Το Ηλεκτρονικό Αναγνωστήριο είναι μία χρήσιμη υπηρεσία της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος που στοχεύει στην προώθηση της ηλεκτρονικής φιλαναγνωσίας και την εξοικείωση του αναγνωστικού κοινού με το ηλεκτρονικό βιβλίο.
ΒΙΒΛΙΑ
Ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών «Η Μέδουσα» σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Ερέτριας, το Χαμόγελο του παιδιού, την ψυχολόγο κ.Έλλη Στάμου, & τη συγγραφέα του βιβλίου κ.Εύα Πετροπούλου Λιανού σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Η Νεραϊδό-Αμαζόνα, η Μυρτιά»
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ