A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Άρης στον Ταύρο – Παρακαλώ μην με ζορίζετε


Άρης στον Ταύρο – Παρακαλώ μην με ζορίζετε 

Η είσοδος του πλανήτη Άρη στο Ζώδιο του Ταύρου, πραγματοποιείται στις 14/2 στις 12.51 το μεσημέρι, επηρεάζοντας ευνοϊκά κυρίως τα ζώδια της γης, Ταύρους, Αιγόκερους και Παρθένους, αλλά και τα ζώδια του νερού Ιχθύες, Σκορπιούς και Καρκίνους.


Περισσότερο ενεργοποιεί όσους ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου ή έχουν ωροσκόπο στο ζώδιο αυτό. 


Μετά από το εκρηκτικό κλίμα των εκλείψεων του Ιανουαρίου, η ενέργεια του Άρη αφήνει το παρορμητικό αρσενικό ζώδιο του Κριού το οποίο μας έδωσε μεγάλη ώθηση για να θέσουμε καινούργιους δυναμικούς στόχους και περνάει στο σταθερό θηλυκό ζώδιο του Ταύρου.


Ο Άρης θα φιλοξενηθεί στο σπίτι του Ταύρου μέχρι της 30 Μαρτίου. Ένα σπίτι που δεν ταιριάζει στον δυναμικό Άρη, γιατί φρενάρει την ορμή του, η οποία χάνεται μέσα στην ανάγκη του να νιώσει ασφαλής. Σε αντίθεση λοιπόν με τη  θέση που βρισκόταν πριν και καθ 'όλη αυτή την περίοδο από τις 14/2 έως το τέλος του Μαρτίου  θα κινείται σε αργούς ρυθμούς.
Η επιθυμία του για να δράσει, θα συμβαδίζει με το κίνητρο του να απολαύσει. Στο σπίτι του Ταύρου λειτουργεί "τεμπέλικα" και έχει δυσκολία στις ενάρξεις  αλλά όταν "πάρει μπρος" συνεχίζει με επιμονή και σταθερότητα για να κατακτήσει τους στόχους του. Κατά περίπτωση γίνεται πολύ απαιτητικός, επίμονος και αμετακίνητος.


Η διεκδίκηση χρημάτων, οι σωματικές και υλικές απολαύσεις και η αναζήτηση ασφάλειας, είναι οι λέξεις κλειδιά σε αυτή τη ζωδιακή περιοχή.


Αναλυτικά οι όψεις που θα σχηματίσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Ταύρο, είναι οι εξής:


Στις 28/2 αρμονική όψη με τον Ήλιο από το ζώδιο των Ιχθύων, όψη που ευνοεί περισσότερο Ταύρους, και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, για να τολμήσουν να πάρουν πρωτοβουλίες.


Για τους ίδιους ακριβώς εκπροσώπους του ζωδιακού στις 10/3, ο Άρης σχηματίζει  ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Η όψη αυτή δίνει ώθηση σε όνειρα και μακρινά οράματα, τα οποία θέλουμε να πραγματοποιήσουμε.


Στις 14/3 το τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, επηρεάζει περισσότερο τους Ταύρους και Αιγόκερους γεννημένους προς το τέλος του δεύτερου δεκαημέρου. Η αρχέγονη δύναμη του Άρη εκφράζεται εκείνο το διάστημα μέσα από ένα εξαιρετικά δομημένο πλαίσιο, προσθέτοντας στη δράση μας υπομονή, αντοχή και επιμονή.


Η πορεία του θα συνεχιστεί με μια ευνοϊκή όψη εξαγώνου με τον Ερμή, στις 18/3. Δυναμικές και αυθόρμητες συζητήσεις αναμένονται, ειδικότερα για Ταύρους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.


Στις 20/3 η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, θα ωθήσει Ταύρους Αιγόκερους και Παρθένους του 3ου δεκαημέρου, να κινηθούν δραστικά για να επιτύχουν με κάθε κόστος.


Λίγο πριν κλείσει τον κύκλο του στο ζώδιο του Ταύρου, ο Άρης στις 21/3 θα σχηματίσει δυσαρμονική όψη με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου, που θα προκαλέσει εντάσεις, δυσκολία σε σχέσεις και συνεταιρισμούς, αλλά και έντονο ερωτισμό. Αφορά περισσότερο Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου.

Το ταξίδι του στον Ταύρο θα τελειώσει στις 30 Μαρτίου του 2018, όπου ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, ζώδιο στο οποίο χρωματίζεται με μια σκοπίμως επιτηδευμένη επιδεξιότητα.


Θεοφανώ – Αλεξία Αγιοστρατίτου

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

facebook.com/kosmogramma

www.kosmogramma.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Το βιβλίο της Martine Menès «Το παιδί και η γνώση», παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είδηση

Η Αφροδίτη πλανήτης του έρωτα, της ισορροπίας και της ομορφιάς, από την 1η Νοεμβρίου λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ, εισέρχεται στον Τοξότη.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
Είδηση
Θα με συναντήσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, ανοιχτές βιβλιοθήκες και όπου αλλού η επέκταση του Δία ενισχύει την κίνηση και τη σκέψη μου
Είδηση

Με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και την ταυτόχρονη ολική Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται, μας αποχαιρετά εντυπωσιακά το 2019.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x