A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Oυρανός στον Ταύρο – Ο μονόλογος της επιρροής του


Oυρανός στον Ταύρο – Ο μονόλογος της επιρροής του


Δεν είμαι ευγενής, ούτε ήσυχος. Είμαι το απρόβλεπτο, το ανατρεπτικό και το πρωτοποριακό. 


Ναι εγώ είμαι. Ο πλανήτης Ουρανός και μετά από 84 χρόνια επέστρεψα εδώ στο ζώδιο του Ταύρου. 


Η πρώτη προσέγγιση έγινε πέρυσι, από τις 15 Μαΐου έως και τις 6 Νοεμβρίου που ήμουν ξανά εδώ και ανέθεσα στις δύο πρώτες μοίρες του ζωδίου να μεταφέρουν τα νέα και στις υπόλοιπες. 


Αν τα εξέλαβαν ως ευχάριστα, που δεν το νομίζω, δεν θα με απασχολήσει. Είναι γνωστό ασφαλώς πως με το συναίσθημα δεν έχω καλή επαφή. ι Εισέβαλα στον Ταύρο στις 6 Μαρτίου του 2019 και σκοπεύω να μείνω έως τις 25 Απριλίου του 2026.


Έχω σκοπό να ανατρέψω και να εξελίξω την κάθε του βαλτωμένη  μοίρα. Είναι γνωστή και μη λησμονημένη η δράση μου με τις συγκρούσεις, τις διαμάχες και τους πολέμους, που έλαβαν χώρα στη διάρκεια της εδώ παρουσίας μου, πριν 84 χρόνια. 


Η δράση μου είναι γνωστή .Ο τρόπος εκδήλωσής της όμως είναι άγνωστος, ακόμη και σε μένα. Σας είπα, λειτουργώ απρόβλεπτα...


Το ανήσυχο ρουθούνισμα του Ταύρου αντηχεί σε όλη τη ζωδιακή περιοχή. 


Το «ταυρόσπιτό» του, οχυρωμένο στην πλασματική υλιστική του ασφάλεια αφυδατωμένο από την έλλειψη οράματος, ελπίδας για αναβάθμιση και εξέλιξης, άρχισε ήδη να δονείται. 


Η  σχέση μου με την συγκεκριμένη ζωδιακή περιοχή δεν ήταν ποτέ καλή. Είμαι πλανήτης με εγκεφαλική διανόηση. Πώς θα μπορούσα ποτέ να συναινέσω με γήινες, υλικές συμβάσεις. 


Σε αυτή τη γη τόσο στις καλλιέργειες όσο και στον τρόπο καλλιέργειάς της θα δώσω τυφώνα πρωτοπορίας.

 

Μπορεί να την αναταράξει δεν αμφιβάλω, μα θα είναι η αφορμή για την επόμενη σκέψη. 


Ο υπόγειος πλούτος της και η διαχείρισή του, χωρίς να έχω σχέδιο, αλλά η δική μου ιδεατή  δικαιοσύνη θα συνοδεύσει τις ενέργειές μου.  


Η δόμηση του  άξονα των σχέσεων και των αξιών, συγκεντρώνει τον εκνευρισμό μου. Σε αυτόν τον άξονα πιστέψτε με θα φιλοξενήσω μία φιλική μου οικογένεια. Την οικογένεια  των τυφώνων, που με ακολουθούν σε κάθε μου μετακόμιση.


Έφερα μαζί μου την αλλαγή και θα την επιβάλω, παρά τις αντιθέσεις και τις συγκρούσεις που θα ακολουθήσουν με τους άλλους συνδαιτημόνες του πλανητικού σκηνικού.


Η πρώτη μου σημαντική συνάντηση είναι με τον Ήλιο, στις 23 Απριλίου. 


Μέσα από σφιχτή χειραψία χρωματίζεται από τη δική μου γνωστή ενέργεια και ακτινοβολεί τον εκνευρισμό μου από την τρίτη μοίρα του ζωδίου του Ταύρου. Οι εκπρόσωποι του σταθερού σταυρού Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι,  κυρίως του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο εκεί,  θα βιώσουν ως αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής, μία συναισθηματική ακαμψία στον τομέα των σχέσεων και των αξιών τους. 


Ο εκνευρισμός και οι απρόβλεπτες κινήσεις είναι η κύρια έκφραση της ενέργειας που  ενδέχεται να φέρει οικονομικές και συναισθηματικές απώλειες.


Η επόμενη συνάντηση είναι νευρική και εκρηκτική. 


Όπως καλά καταλάβατε είναι με τον πλανήτη  Άρη. Αισθάνομαι από τώρα το αντιπαθητικό του βλέμμα. Η δυσαρμονία μας αυτή  στις 11 Ιουλίου, έχει την τάση να προκαλεί ατυχήματα και δυσκολίες, ως προς την επίτευξη των στόχων. 


Δεν μου αρέσει να προειδοποιώ, αναφέρω απλά πως αυτή η συνάντηση και τα αποτελέσματά της, αφορούν τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου καθώς και όσους έχουν σε αυτό το δεκαήμερο προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο.


 Αν αναρωτιέστε τώρα ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αναμετρηθεί μαζί μου, σας πληροφορώ ότι είναι ο Ήλιος από τον Λέοντα στις 30 Ιουλίου. 


Αψιμαχεί μαζί μου με ύφος αγέρωχο, με πείσμα και πομπώδη συμπεριφορά,. Συγκρούσεις, προστριβές και εγωιστικές συμπεριφορές για άλλη μια φορά στους ίδιους  εκπροσώπους του ζωδιακού Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, που ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο ή έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες εκεί.


Είμαι σίγουρος μετά από τις πρώτες αυτές αντιπαλότητες εσείς που εκπροσωπείτε τη σταθερότητα και επαναπαύεστε σε σχέσεις φαινομενικά ιδανικές, αλλά ουσιαστικά ανεπαρκείς, εσείς που σφίγγετε στις παλάμες σας χαρτονομίσματα, θεωρώντας ότι αυτά προσδιορίζουν την αξία σας, λάβατε το μήνυμα της εποχής μου. 

   

Η κυβερνήτης του ζωδίου που αναφέρομαι, η Αφροδίτη , θα έρθει στις 13 Οκτωβρίου σε ανοιχτή αντιπαράθεση και κατά μέτωπο επίθεση από την 6 μοίρα του Σκορπιού, αψηφώντας την ανάδρομη πορεία μου. 


Το ξέρει ότι πήρα ανάποδες στροφές, μα δηλώνει ετοιμοπόλεμη. 


Οπλίζεται με εμμονική  προσκόλληση. Το αίτημα της  για ελεγκτική εξουσία και διατήρηση, προσκρούει  στην δική μου δύναμη της αποδέσμευσης. 


Οι αξίες συναισθηματικές και οικονομικές τρίζουν συθέμελα, οι σχέσεις κλυδωνίζονται και δεν αποκλείονται  ρήξεις αυτών, που δεν πληρούν τις ουράνιες προδιαγραφές μου. 


Η ίδια τετράδα, Ταύροι ,Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου και όσοι έχετε τους προσωπικούς σας πλανήτες και τον ωροσκόπο σας εκεί, αν προσκολλάστε σε βάλτους αξιών, θα είστε στο στόχαστρο μου.
Η αντίθεση μου με τον Ήλιο του Σκορπιού, παντρεύει την επανάσταση με την ανάγκη μεταμόρφωσης στις 28 Οκτωβρίου. Η αναδρομή μου συνεχίζεται  και  θα φέρει μέρες φορτισμένες με έκδηλη ανησυχία και φανερή την τάση της ανεξαρτησίας μου. Η διαφορετική σκέψη, η ανησυχία  όπως και η έντονη απερισκεψία, είναι στοιχεία του χαρακτήρα μου και  θα συνοδεύουν τις ενέργειές σας. Ταύροι ,Σκορπιοί ,Λέοντες και Υδροχόοι που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο ή οι προσωπικοί πλανήτες και ο ωροσκόπος σας, έχουν μια θέση σε αυτό.  


Η επόμενη συνάντηση εκτοξεύει τη δυσαρμονία. 


Είναι ο Άρης που μέσα από παρασκηνιακές κινήσεις και εσωτερικές  αναμοχλεύσεις στη ζωδιακή περιοχή του Σκορπιού στις 24 Νοεμβρίου, φανερά μου πετά το γάντι. Η επιθετικότητα είναι άμεση. 


Είμαι ανάδρομος ακόμη μην το ξεχνάτε. Η αντικοινωνικότητα εκδηλώνεται έντονα. Η επανάσταση και οι διαμάχες μεταξύ μας δεν αποφεύγονται και σίγουρα θα επικρατεί η ίδια κατάσταση και στις ζωές σας, εάν δεν προλάβετε να συμφιλιώσετε τη δράση  με την εσωτερική ανάγκη για πρωτοπορία, αναγέννηση  και εξέλιξη. Απευθύνομαι σε εσάς, για άλλη μια φορά, τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους ,Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, που έχετε γεννηθεί ή έχετε προσωπικούς πλανήτες ή και ωροσκόπο στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών.


Με θεωρείτε προβλέψιμο μετά από αυτές τις συναντήσεις. Αυτό δεν μου αρέσει. Είμαι απρόβλεπτος και θα το καταλάβετε  με το τελευταίο σημαντικό ραντεβού για το 2019. Σας ενημερώνω ότι αναδρομή μου συνεχίζεται. Αυτή τη φορά όμως η προσέγγιση είναι διπλωματική. 


Από την 4 η μοίρα του Αιγόκερου στις 28 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη, μου προτείνει ανακωχή με διάθεση για διαπραγμάτευση και αποκατάσταση των σχέσεων και των αξιών, καθώς και των σημείων του βομβαρδισμού των τελευταίων μηνών. Η λέξη αποκατάσταση μου αρέσει τη δεδομένη στιγμή και συναινώ. 


Είναι ομολογουμένως μια διαφορετική ενέργεια και ευκαιρία, για επούλωση των πληγών και αναδιαμόρφωσης της εικόνας κάτω από το πρίσμα της αξιοκρατίας. Απευθύνομαι  αυτή τη φορά στα ζώδια της γης, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. Συγκεκριμένα σε αυτούς που έχουν τον Ήλιο, τους προσωπικούς πλανήτες ή τον ωροσκόπο τους, στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών.

    

Ήταν οι σημαντικότερες  συναντήσεις  με τους ετέρους  συνυπάρχοντες του πλανητικού σκηνικού για το 2019  και τις αποκάλυψα εγώ ο ίδιος, ο πλανήτης Ουρανός.


Είμαι πλανήτης του συλλογικού ασυνειδήτου. Η επιρροή που ασκώ προκαλεί αύξηση της συνείδησης. Εκπροσωπώ την επανάσταση, την αλλαγή, την πρωτοπορία, την εξέλιξη. 


Οι κινήσεις μου σας τρομάζουν γιατί έρχονται αναπάντεχα και έχουν χαρακτήρα ανατρεπτικό στις ζωές σας.


Ωστόσο  εκφράζω με τον δικό μου δυναμικό τρόπο τις κλειδωμένες και φιμωμένες επιθυμίες σας, καθώς και τα όνειρα που φοβάστε να διεκδικήσετε. Αντί αυτών συμβιβάζεστε να συγκατοικείτε με δαίμονες, μέσα σε δήθεν σχέσεις και πλασματικές αξίες.


Όλα αυτά ήρθα να ανατρέψω, τις βολεμένες σας συνήθειες. 


Εκτός και αν με έχετε ήδη προλάβει, αν τα έχετε ήδη ανασκευάσει με δροσερό αέρα πρωτοπορίας και τα έχετε στερεώσει και σε γερά θεμέλια. 

Τότε θα με εκπλήξετε εσείς ..ευχάριστα!

  

Το δηλώνω αυτά εγώ ως πλανήτης Ουρανός, μα  κυρίως ως τον  Ουρανό  που δεν είναι πάνω αλλά  κατοικεί  μέσα σας.                                                                                                                                                                 Άσπα Μόρφου


Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα


www.facebook.com/kosmogramma


www.kosmogramma.gr          


  
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Το βιβλίο της Martine Menès «Το παιδί και η γνώση», παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είδηση

Η Αφροδίτη πλανήτης του έρωτα, της ισορροπίας και της ομορφιάς, από την 1η Νοεμβρίου λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ, εισέρχεται στον Τοξότη.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
Είδηση
Θα με συναντήσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, ανοιχτές βιβλιοθήκες και όπου αλλού η επέκταση του Δία ενισχύει την κίνηση και τη σκέψη μου
Είδηση

Με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και την ταυτόχρονη ολική Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται, μας αποχαιρετά εντυπωσιακά το 2019.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x