A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Ελάτε να ανακαλύψετε την σύνδεση μεταξύ του γαλαξία, του ατόμου και της αρχιτεκτονικής

Η Ακαδημία Resonance της Ελλάδος, το Παγκόσμιο ινστιτούτο Γεωφιλίας και ο Βιομιμητισμός Ελλάδος Έρευνα και Καινοτομία σας καλωσορίζουν πρώτη φορά στην Ελλάδα να απολαύσετε ένα βαθύ ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Επιστήμης και τους κρυμμένους δεσμούς μεταξύ του Γαλαξία, του ατόμου και των Αρχαίων ναών. Σας Προσκαλούμε το Σάββατο 6 Απριλίου στις 18:00 μ.μ -21:00μ.μ στο Χώρο Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι.

Σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη παρουσίαση, η Λυδία Isabel de Leon και ο  Arturo Ponce de Leon θα σας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι που θα εξερευνήσει τις κορυφαίες θεωρίες σχετικά με το ζωντανό μας Σύμπαν. Με δεκάδες παραδείγματα θα συνδυάσουμε τη φιλοσοφία, την ιστορία, την επιστήμη και τις εφαρμογές της , ώστε να κατανοήσετε βαθύτατα αυτό το εκπληκτικό περιεχόμενο.

 Θέματα που θα αναλυθούν 

* Ενοποιημένη Φυσική: πώς η δομή του Σύμπαντος συνδέει όλες τις κλίμακες, από το ατομικό / planck επίπεδο έως τους γαλαξίες και τις μαύρες τρύπες 

* Ιερή Γεωμετρία: η μαθηματική  λύση για τη δομή του «κενού χώρου» και την ενεργειακή του πυκνότητα

* Γεωφυσικές ανωμαλίες: η σχέση τους με τις θέσεις των Αρχαίων Ναών 

* Ιερή Γεωμετρία: η αληθινή της λειτουργία στο σχεδιασμό αρχαίων ναών 

* Αρχαίοι Ναοί: οι πιθανές πραγματικές λειτουργίες τους με βάση την Επιστήμη 

"Έχουμε την ικανότητα να αλλάξουμε τον κόσμο και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι το θάρρος και η προθυμία να το κάνουμε - έτσι αφήνουμε να το κάνουμε!" - Nassim Haramein 

Ινστιτούτο Γεωφιλίας (Geophilia Institute –www.geophilia.org)

Η Λυδία Isabel de Leon είναι Ελληνίδα αρχιτέκτονας και συνεργάτης του Nassim Haramein. Έχει διδακτορικό δίπλωμα στη Φυσιολογία με θέμα τις επιπτώσεις στις γεωφυσικές ανωμαλίες στη βιολογία και έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Εξετάζει εδώ και 15 χρόνια τη σχέση των αρχαίων ναών και την τοποθεσία τους. Είναι ο δημιουργός της Θεραπευτικής Αρχιτεκτονικής, με επίκεντρο τη σχέση των κτιρίων με την υγεία και την ευεξία, καθώς και  συν-ιδρύτρια της Geophilia.

Ο Arturo Ponce de Leon είναι Μεξικανός Αρχιτέκτονας, Μηχανικός, Ψυχολόγος και εξειδικευμένος στην Ιερή Γεωμετρία, την οποία διδάσκει για 20 χρόνια, εφαρμόζοντάς τη στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και ερευνώντας τη σύνδεσή της με την Επιστήμη και τη Φυσική. Είναι ιδρυτής της Psicogeometria, Arqka, του Πανεπιστημίου Ιεράς Γεωμετρίας και συγγραφέας δύο βιβλίων. Είναι διεθνής ομιλητής σε πανεπιστήμια, συνέδρια και σεμινάρια, απόφοιτος της Ακαδημίας Resonance και συνιδρυτής της Geophilia. 

Λίγα λόγια για τον Nassim Haramein

Ο Nassim Haramein έχει πάνω από 30 χρόνια έρευνας και ανακάλυψης συνδέσεων στη φυσική, τα μαθηματικά, τη γεωμετρία, την κοσμολογία, την κβαντική μηχανική, τη βιολογία, τη χημεία καθώς και την ανθρωπολογία και τους αρχαίους πολιτισμούς.

Αυτές οι μελέτες οδηγούν τον Haramein σε πρωτοποριακές θεωρίες, δημοσιευμένες εργασίες και κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεις στην ενοποιημένη φυσική, οι οποίες τώρα κερδίζουν παγκόσμια αναγνώριση και αποδοχή. Τα ευρήματα του Haramein επικεντρώνονται σε μια θεμελιώδη γεωμετρία του χώρου που μας συνδέει όλους, από την κβαντική και τη μοριακή κλίμακα έως τα κοσμολογικά αντικείμενα στο Σύμπαν. Στη δημοσίευση του Haramein, Quantum Gravity και Holographic Mass, η πρόβλεψη της ακτίνας φόρτισης του πρωτονίου επιβεβαιώθηκε με μεγαλύτερη ακρίβεια από οποιοδήποτε άλλο θεωρητικό πλαίσιο. Ένα πείραμα που πραγματοποιήθηκε το 2013 από μια ομάδα επιστημόνων στο Ινστιτούτο Paul Scherrer, επιβεβαίωσε την πρόβλεψη.

Το 2004, ο Haramein ίδρυσε το Ίδρυμα Resonance Project Foundation (τώρα το Resonance Science Foundation), ενώ ο Διευθυντής Έρευνας ηγείται ομάδα από φυσικούς, μαθηματικούς και μηχανικούς, εξερευνώντας τις αρχές ενοποίησης και τις επιπτώσεις τους στον κόσμο μας σήμερα και για τις μελλοντικές γενιές. Το 2015 ο Haramein δημιούργησε ένα ιδιωτικό εργαστήριο, όπου εργάζεται ως εκτελεστικός διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης. Εδώ, ο Haramein οδηγεί ομάδες επιστημόνων και μηχανικών που εφαρμόζουν τις επαναστατικές του θεωρίες και διπλώματα ευρεσιτεχνίας για να αντηχούν τεχνολογίες που επικεντρώνονται στην ενέργεια κενού και στις βαρυτικές επιδράσεις. Η παραγωγή τέτοιων τεχνολογιών θα μπορούσε να παράσχει την απαραίτητη ενέργεια και να ανοίξει την εξερεύνηση του χώρου με έναν απόλυτα βιώσιμο και ασφαλή τρόπο.

Υπεύθυνοι φορείς διοργάνωσης

Το Ινστιτούτο Γεωφιλίας είναι ένα έργο που δημιουργήθηκε για την αγάπη προς τη Γη.
Η κύρια εστίασή του είναι η σύνδεση της Αρχιτεκτονικής, της Γεωφυσικής και της Βιοϊατρικής, καθώς και να ενημερώσει τους ανθρώπους για την Ιερή Γεωμετρία,  τη σχέση της με την Φυσική και τις άλλες επιστήμες, και για την αληθινή φύση των ναών.

O Βιομιμητισμός Ελλάδος έρευνα και Καινοτομία προωθεί την ιδέα της καινοτομίας των συστημάτων και στρατηγικών που είναι εμπνευσμένα από τη φύση με σκοπό να βρει βιώσιμες λύσεις για τον άνθρωπο.

Κλείστε το εισιτήριό σας  εδώ http://www.geophilia.org/temples.html
Κόστος: 34 ευρώ 

Για πληροφορίες: καλέστε την Κλεοπάτρα Αλαμανταριώτου  στο 6946703842 για κράτηση εισιτήριων:

Είσοδος   ‐ Δηλώσεις συμμετοχής: http://www.geophilia.org/temples.html

Χώρος διεξαγωγής: Κ44  Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, 

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/2034358760196527/

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: http://www.geophilia.org/temples.html
--
Υπεύθυνοι Διοργάνωσης:
1. Kλεοπάτρα Αλαμανταριώτου..             Τηλέφωνο Kινητό:6946703842
e-mail: kleopatra229@yahoo.co.uk
2. Λυδία Γιαννουλοπούλου . Τηλέφωνο Kινητό: 6945491088
e-mail: info@healing-architecture.comΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Απο το site αρχιτεκτονικής τοπίου: Πχ. στη μεση ακριβως της Ερμου: Αποστολη και προθεση του «σχεδιασμου;» να κρυψει απο την προοπτικη του δρομου την Βουλη των Ελληνων με τα τοσα μυαλα που στεγαζει εκει μεσα.
ΕΛΛΑΔΑ
Ο «Μήνας Πράσινου Σχολείου» αποτελεί ένα βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα των “Κοινών υπό Κατοίκηση”. Απευθύνεται σε παιδιά και έξυπνους γονείς και θα πραγματοποιηθεί πιλοτικά στο 40ο Ιωαννίδειο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης από τις 06 Μαρτίου έως τις 10 Απριλίου 2020.
ΕΛΛΑΔΑ
Φέτος σας φέρνουμε σε αποκλειστικότητα τις πρώτες Πετρελαιοκηλίδες από τις εξορύξεις στο καταγάλανο Ιόνιο, Αιγαίο και Κρητικό Πέλαγος, αλλά και την καταπράσινη Ήπειρο!
ΕΛΛΑΔΑ

Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προσυνεννόηση.


ΕΛΛΑΔΑ
;Eνας κοινωνικός συνεταιρισμός που ασχολείται με τη φυσική δόμηση και τη βιωσιμότητα γενικότερα, χτίζοντας, εκπαιδεύοντας και "μολύνοντας" τον πολιτισμό μας με εστίες αειφορίας.
ΕΛΛΑΔΑ
Η τεράστια μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία μας φαίνεται να έχει αποκτήσει ασυνήθιστα μεγάλη όρεξη και να καταβροχθίζει με αυξημένη ταχύτητα ό,τι βρίσκει γύρω της
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x