A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Αφροδίτη στον Ταύρο - Η Ακλόνητη Δύναμη


Αφροδίτη στον Ταύρο - Η Ακλόνητη Δύναμη


Είμαι η Αφροδίτη της αρμονίας, της σαγήνης και της ομορφιάς, κυβερνήτης του Ταύρου και από τις 15 Μαΐου λίγο πριν το μεσημέρι, βαδίζω στα μονοπάτια του, νιώθοντας υπέροχα καθώς περνάω από το σπίτι μου.  


Η αφοσίωση στην αγάπη, η γλυκύτητα και η απόλαυση των αισθήσεων, έχουν την πρωτοκαθεδρία. 


Οι σχέσεις αποκτούν σοβαρότητα και διάρκεια, ενώ οι διαβεβαιώσεις αποτελούν απαραίτητο συστατικό. 


Ευγένεια, διακριτικότητα, φιλική διάθεση, αργή αλλά μεθοδευμένη προσέγγιση στο χρόνο, σταθερότητα στάσης, αλλά και αποδείξεις ενδιαφέροντος στην πράξη, είναι η συνταγή προσέγγισης μου.


Πιστεύω στη μία και μοναδική αγάπη για όλη μου τη ζωή, παρά το γκρέμισμα του ονείρου που συχνά βιώνω στον πραγματικό κόσμο. Είμαι πιστή, μονογαμική, και όπως δύσκολα ξεκινώ μία σχέση, το ίδιο δύσκολα την αποχωρίζομαι. Είμαι γλυκιά, σταθερή στα συναισθήματα μου, και βράχος όταν με χρειάζονται. 


Με χαρακτηρίζουν «κτητική» και ίσως και να είμαι, αλλά μια σχέση την αντιλαμβάνομαι όταν ζει ο ένας για τον άλλον. Όπως κάθε τι που κατέχω θεωρώ πως μου ανήκει, έτσι αισθάνομαι και για τους ανθρώπους που συνδέομαι. Την αφοσίωση που ζητώ, πρώτα την προσφέρω η ίδια.


Λατρεύω τον χορό, την αισθησιακή μουσική, την όμορφη ατμόσφαιρα, και είμαι λάτρης της γαστρονομίας. Μου αρέσει να έχω όμορφα πράγματα γύρω μου με γήινα χρώματα, και επιδιώκω το περιβάλλον που κινούμαι να μου προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια. Η ζεστασιά των συναισθημάτων και η σταθερότητα είναι απαραίτητα για μένα. 
Με την είσοδο μου  στον Ταύρο συναντώ τον Ουρανό και ταράζομαι! 


Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου από τις 15/5 μέχρι τις 20/5 σας περιμένουν εκπλήξεις. Δυσάρεστες  ή ευχάριστες, θα κριθεί από τον υπόλοιπο ωροσκόπιο αλλά το σίγουρο είναι πως θα ανατραπούν πολλά στις σχέσεις σας, γι’ αυτό «προσδεθείτε» για να τα αντιμετωπίσετε.


Ταυτόχρονα με τον Ουρανό η ευνοϊκή όψη με τον Άρη από τον Καρκίνο από τις 15/5 ως τις 18/5 είναι ικανή να απογειώσει το ερωτικό κλίμα. Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου, ενδέχεται να έχετε «πικάντικες», ζεστές στιγμές, με πηγαία συντροφικότητα. 


Από τις 26/5 ως τις 5/6 Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, έχετε να διαχειριστείτε πολύ σοβαρές καταστάσεις ενδεχομένως με ευνοϊκή έκβαση. Με τη θετική όψη με τον Κρόνο και αμέσως μετά με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερο, οι σχέσεις σας τείνουν να έχουν διάρκεια και μεγαλύτερη σοβαρότητα, αλλά και στη δουλειά μπορεί να διευκολυνθείτε από ανωτέρους σας, ενώ κοινωνικά, πιθανά να αναγνωριστεί η προσφορά σας. 


Αμέσως μετά βαθιές αναμοχλεύσεις πραγματοποιούνται στις διασυνδέσεις σας, δημιουργώντας κατάλληλο κλίμα για αβίαστες εκμυστηρεύσεις. 


Οι αγαπημένοι αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα για σας, το ίδιο και οι σχέσεις σας, ιδίως οι πιο προσωπικές, ξεχειλίζοντας από πάθος.

 

Με τη σοβαρότητα που σας διακρίνει αποφασίστε τι θέλετε και ζήστε το, μια και δεν σας ωφελούν οι αντιστάσεις αυτό το διάστημα. Τουναντίον βιώνετε μεταμορφωτικές αλλαγές, που βάζουν τις βάσεις για ένα πιο δεσμευτικό μέλλον.


Από τις 27/5 ως τη 1/6 με τη θετική όψη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, οι σχέσεις αποκτούν ονειρική διάθεση. Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ιχθείς τέλος του 2ου, αρχές του 3ου δεκαημέρου, πιστέψτε στην αγάπη και ζήστε την με όλη σας την καρδιά. Πατώντας όμως γερά στα πόδια σας, γνωρίζοντας πως στα ζητήματα της, δεν έχουν θέση τα υλικά αποκτήματα και όλα όσα «μετριούνται» με μαθηματικά, αλλά μόνο τα συναισθήματα που μοιραζόμαστε.


Γενικότερα οι σχέσεις που δημιουργούνται αυτό το διάστημα, όπως και οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν σ’ αυτές, έχουν την τάση να κρατήσουν μεγαλύτερο διάστημα, λόγω της σταθεροποιητικής ενέργειας που επικρατεί. Νίκη Δημητρίου

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma

www.kosmogramma.gr


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Το βιβλίο της Martine Menès «Το παιδί και η γνώση», παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είδηση

Η Αφροδίτη πλανήτης του έρωτα, της ισορροπίας και της ομορφιάς, από την 1η Νοεμβρίου λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ, εισέρχεται στον Τοξότη.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
Είδηση
Θα με συναντήσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, ανοιχτές βιβλιοθήκες και όπου αλλού η επέκταση του Δία ενισχύει την κίνηση και τη σκέψη μου
Είδηση

Με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και την ταυτόχρονη ολική Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται, μας αποχαιρετά εντυπωσιακά το 2019.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x