A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Ήλιος στους Διδύμους – Ο ικανός διαπραγματευτής


Ήλιος στους Διδύμους – Ο ικανός διαπραγματευτής 


Είμαι ο Ήλιος στους Διδύμους και από τις 21 Μαΐου στις 11.00 το πρωί, όλη η φύση θα λάμπει με το Φως της χαράς μου, που έχει γεύση επικοινωνιακή.


Η συναναστροφή, η κινητικότητα, η νεανικότητα, αποτελούν χαρακτηριστικά μου. Μεταφέρω τα νέα για τις εξελίξεις, καταρτίζω, εξηγώ, ενημερώνω κι ενημερώνομαι, διαπραγματεύομαι. Λατρεύω τις ατέρμονες συζητήσεις, τα εύστοχα ανέκδοτα, την πολυποίκιλη μάθηση και τις μετακινήσεις 


Έχω σπιρτάδα και ευστροφία, ενώ δύσκολα πιάνομαι απληροφόρητος για ένα θέμα. Είμαι υπερδραστήριος με το μυαλό να κινείται συνεχώς, αλλά και μ’ ένα σώμα που δεν στέκεται για πολύ σ’ ένα μέρος. Μπορώ να επικοινωνώ με τους πάντες κατά τις καθημερινές διαδρομές μου, ακόμα και με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. 


Αντιλαμβάνομαι τη ζωή διανοητικά οπότε στις σχέσεις μου είναι απαραίτητος ο διάλογος. Δεν με ενδιαφέρει το βάθος ή η ποιότητα των συζητήσεων αρκεί να επικοινωνώ με τους ανθρώπους μου και να ανταλλάσσουμε γνώσεις και απόψεις. Τα ενδιαφέροντα μου είναι πολύπλευρα και όλα συγκλίνουν στην επικοινωνία, τη μάθηση και στην επαφή με κόσμο. 

Έχω πάρα πολλούς φίλους διαφορετικούς μεταξύ τους γιατί από το περιβάλλον μου θέλω να μαθαίνω συνεχώς καινούρια πράγματα. Ο κόσμος για μένα αποτελεί μία παιχνιδούπολη πληροφοριών. Διαβάζω, γράφω, ενημερώνομαι, ενώ τα κινητά, το διαδίκτυο κι οτιδήποτε άλλο που φέρνει σε επαφή τους ανθρώπους, αποτελεί κορυφή στη λίστα των δραστηριοτήτων μου.


Έχω την ικανότητα να πείθω με το λόγο μου κι έτσι καταφέρνω να πετυχαίνω πολλούς απ’ τους στόχους μου, αλλά και να ξεγλιστρώ από δύσκολες καταστάσεις. Μπορώ να γίνω ένας εξαίρετος πωλητής, δημοσιογράφος, εκφωνητής, αλλά κάλλιστα μπορώ να διαπρέψω και σε οποιοδήποτε άλλο επάγγελμα σχετίζεται με τη γαλιφιά, την πληροφορία, την επικοινωνία και τη μετάδοση της.


Ασχολούμαι συχνά με πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, χωρίς να σαστίζω, αποφεύγοντας τη ρουτίνα και την αδράνεια που είναι από τα πράγματα που αποφεύγω. Με γοητεύουν οι έξυπνοι άνθρωποι, αυτοί που είναι καταρτισμένοι στον τομέα τους, αλλά και όλοι όσοι μου κεντρίζουν την προσοχή με νέα ενδιαφέροντα.


Με την είσοδο μου στους Διδύμους συναντώ τον Ερμή μέχρι τις 23/5, προσδίδοντας σε ειδικά σε Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους των πρώτων ημερών κινητικότητα και ευστροφία. Κινητοποιηθείτε για διαδικαστικά θέματα και όσα  ζητήματα έχουν να κάνουν με μάθηση, και συναντήσεις, ενώ ενδεχομένως να λάμψετε με τις γνώσεις σας στους χώρους που κινείστε. 


    

Από τις 6/6 μέχρι τις 13/6 η δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς χρειάζεται προσοχή σε Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου, γιατί ενδέχεται είτε να διαψευστείτε από δικές σας θεωρήσεις που τελικά δεν ισχύουν, είτε να εξαπατηθείτε από ανθρώπους που δεν το περιμένετε. Το τοπίο είναι ομιχλώδες σε σοβαρά ζητήματα οπότε μην παίρνετε τίποτα κατά γράμμα.


Από τις 7/6 μέχρι τις 13/6 με τη δυσαρμονία με το Δία από τον Τοξότη που διογκώνει την απερισκεψία, Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς, προσπαθήστε να αποφύγετε προσωρινά καίρια ζητήματα ή κομβικές αποφάσεις λόγω υπεραισιοδοξίας. Αποδράστε σε χώρους με τομείς που ιντριγκάρουν το μυαλό σας και εμπλουτίζουν ευχάριστα τις γνώσεις σας. Νίκη Δημητρίου

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

facebook.com/kosmogramma

www.kosmogramma.gr


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Το βιβλίο της Martine Menès «Το παιδί και η γνώση», παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είδηση

Η Αφροδίτη πλανήτης του έρωτα, της ισορροπίας και της ομορφιάς, από την 1η Νοεμβρίου λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ, εισέρχεται στον Τοξότη.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
Είδηση
Θα με συναντήσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, ανοιχτές βιβλιοθήκες και όπου αλλού η επέκταση του Δία ενισχύει την κίνηση και τη σκέψη μου
Είδηση

Με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και την ταυτόχρονη ολική Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται, μας αποχαιρετά εντυπωσιακά το 2019.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x