A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Νέα Σελήνη Ιουνίου – Σε ρυθμούς καλοκαιριού αλλά και αβεβαιότητας


Νέα Σελήνη Ιουνίου – Σε ρυθμούς καλοκαιριού αλλά και αβεβαιότητας

Η αρχή του καλοκαιριού σηματοδοτείται με την Νέα Σελήνη του Ιουνίου στις 3 του μήνα, δύο μόλις λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι στην 13η μοίρα των Διδύμων. 

Η αρχή του νέου Σεληνιακού κύκλου δίνει έμφαση στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις,  με φρέσκο αέρα και άρωμα παραμυθιού.


Ο Ωροσκόπος της στην 11η μοίρα της Παρθένου με όψη δυσανασχέτησης  και  καθάρια φωνή λογικής, επιβάλλει τη σταθερότητα. Προτρέπει σε  σκέψη  ορθολογιστική  και πρακτική.


Η  αεικίνητη  ζωδιακή περιοχή των Διδύμων μιλά, γράφει, μεταδίδει ..δονείται. 

Το μότο της  


Επικοινωνώ σημαίνει υπάρχω και υπάρχω μόνο όταν επικοινωνώ.

 Η παρουσία της Νέας Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων  εκφράζει την επίκτητη  ανάγκη της  για συνεχόμενη  φυσική ή νοητική κίνηση. 


Οι  χιλιάδες σκέψεις που δημιουργούνται χωρίς την  απαραίτητη  διάκριση ως προς την ορθότητα τους, οι εισερχόμενες  πληροφορίες αναξιόπιστες ή μη, μεταδίδονται άμεσα και ταχύτατα.
Γεννιούνται, ανασαίνουν και περιπλανώνται όνειρα, σχέδια και στόχοι που δεν έχουν απαραίτητα ρεαλιστική βάση. Τα ταξίδια με προορισμούς πραγματικούς ή και  εκείνα του μυαλού έχουν την τιμητική τους.


Η πραγματικότητα συγχέεται με το επιθυμητό, το οποίο μπορεί να μην είναι ακριβώς το ποθούμενο αλλά μια έκφραση των ασυλλόγιστων σκέψεων που συσσωρεύονται. 

Είναι αυτή η δυσαρμονική όψη της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα που εφιστά την προσοχή.  Η αβεβαιότητα της  προκαλεί  συμπεριφορά χαοτική και  προσκαλεί… τις απογοητεύσεις .


Η  συμμετοχή του  Δία στην ίδια όψη δεν θα μπορούσε παρά να  μεγεθύνει την υπάρχουσα κατάσταση  της ασάφειας και να δυσχεράνει τον  εντοπισμό των  πραγματικών επιθυμιών.

Το αίσθημα της αβεβαιότητας ενισχύεται με  τη μετωπική σύγκρουση του πλανήτη Άρη και του Κρόνου.


 Η όψη του « εμπρός  πίσω» είναι το αποτέλεσμα των  εσωτερικών συγκρούσεων που προκαλεί η αντιπαράθεση των πλανητών. Το θέλω αντιμάχεται με το μπορώ και το πρέπει.   Η πικρή γεύση της ηττοπάθειας  και  της απογοήτευσης, δεν είναι όμως η μόνη  επιλογή. Ο  πλανήτης  Ποσειδώνας ως από μηχανής θεός,  δίνει λύση σοφίας. Μιλά για πίστη και αυτοεκτίμηση . Κυρίως για  εμπιστοσύνη σε αυτή την   εσωτερική φωνή που έχουμε όλοι μας, τη φωνή της ψυχής που γνωρίζει τον τρόπο και τον δρόμο να συναντά το θέλω με το μπορώ και το πρέπει, στο επίπεδο της  συνετής επιλογής.

Στον ίδιο χρόνο ο ευνοϊκός συσχετισμός της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, εκπέμπει σε σταθερούς ρυθμούς  νότες αγάπης. Τονίζει την ασφάλεια και τη σιγουριά που προσφέρουν  οι σταθερές αξίες στη ζωής. 


Οι  ρυθμοί χαράς και ευτυχίας υπόσχονται ευκαιρίες  για συναισθηματική και  οικονομική ανάκαμψη ιδιαίτερα για τα ζώδια  της Γης Ταύρους , Αιγόκερους και Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου αλλά και για Καρκίνους, Ιχθύς και Σκορπιούς το ίδιου δεκαήμερου.

Η φλύαρη Νέα Σελήνη του Ιουνίου δίνει την ευκαιρία για επικοινωνία και πληροφόρηση.  

Εφιστά την προσοχή για αναξιόπιστες ειδήσεις που θα μπορούσαν να  απογοητεύσουν. Επίσης  προτρέπει σε αποδράσεις ταξιδιωτικές  ή και ονειρικές.   

Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς  κυρίως  του δευτέρου δεκαημέρου,  καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες  Ωροσκόπο ή μεσουράνημα κοντά στη μοίρα της Νέας Σελήνης, που μέσα από λεκτικό  θόρυβο και κίνηση, καλωσορίζει με μεγάλη της χαρά  το καλοκαίρι.Άσπα Μόρφου

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma

www.kosmogramma.grΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Το βιβλίο της Martine Menès «Το παιδί και η γνώση», παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είδηση

Η Αφροδίτη πλανήτης του έρωτα, της ισορροπίας και της ομορφιάς, από την 1η Νοεμβρίου λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ, εισέρχεται στον Τοξότη.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
Είδηση
Θα με συναντήσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, ανοιχτές βιβλιοθήκες και όπου αλλού η επέκταση του Δία ενισχύει την κίνηση και τη σκέψη μου
Είδηση

Με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και την ταυτόχρονη ολική Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται, μας αποχαιρετά εντυπωσιακά το 2019.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x