A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Αν θες να ψηφίσεις ΜέΡΑ25 στις εθνικές εκλογές, δες εδώ όλους/ες τους υποψήφιους/ες


Το enallaktikos.gr είναι ένα ανεξάρτητο portal για την Κοινωνική, Αλληλέγγυα, Συνεργατική Οικονομία, την Αειφορία και την Κοινωνία των Πολιτών.

Παρουσιάζει τους συνδυασμούς όλων των κομμάτων και τις απόψεις τους για το περιβάλλον, την κοινωνική οικονομία, τα δικαιώματα, τις ελευθερίες που αποτελούν την θεματογραφία του site μας.

Αυτό κάναμε και στις ευρωεκλογές.

Υποστηρίξαμε, όμως, τον αρθρογράφο μας, πρώην πρύτανη και υφυπουργό Παιδείας, Θεοδόση Πελεγρίνη, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και πήρε περισσότερους από 30.000 σταυρούς, όπως και στην Λάρισα, τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα,  ο οποίος κατέβηκε με ανεξάρτητο συνδυασμό υποστηρίζομενος κυρίως από το ΚΙΝΑΛ και όλους τους αρθρογράφους μας, με οποία παράταξη κι αν ήταν υποψήφιοι ως περιφερειακοί ή δημοτικοί σύμβουλοι.

Έτσι και τώρα, υποστηρίζουμε τέσσερις αρθρογράφους του enallaktikos.gr που είναι υποψήφιοι στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με το ΜέΡΑ25

Πάμε!!!


Ο δημοσιογράφος - συγγραφέας Ρουμελιώτης Ανδρέας στην Β2 Δυτική Αθήνα!


Ο γνωστός χρονογράφος-ευθυμογράφος της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, Ο ΤΣΟΠΑΝΆΚΟΣ της ΕΡΤ και εμπνευστής του enallaktikos.gr, δημοσιογράφος και συγγραφέας, Ανδρέας Ρουμελιώτης είναι υποψήφιος στην Β2 - Δυτική Αθήνα (Δήμοι Περιστερίου, Ιλίου, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας)

Βιογραφικό Ανδρέα Ρουμελιώτη

Πήρα ενεργό μέρος στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα της μεταπολίτευσης από όπου βγήκα σώος και σχεδόν αρτιμελής, με ένα κάταγμα στον Θ3 - Θ4 θωρακικό από χτύπημα φασιστών, που δεν με αφήνει να το ξέχασω από τους πόνους, κυρίως, όταν αλλάζει ο καιρός. 

Είμαι 40 χρόνια φούρναρης - δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο, στις εφημερίδες, στα περιοδικά και στην τηλεόραση. 

Σπούδασα οικονομικά, διοίκηση επιχειρήσεων και περιφερειακή ανάπτυξη, αλλά με κέρδισε η μεγάλη ερωμένη, η δημοσιογραφία.

Για 25 συναπτά έτη, ανάμεσα σε δύο αιώνες και τέσσερις δεκαετίες, υπέγραφα το καθημερινό χρονογράφημα - ευθυμογράφημα στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ "Εδώ Ράδιο Ε", την μακροβιότερη, προσωπική - καθημερινή στήλη στην ιστορία του ελληνικού τύπου (1987-2012). Πήρα το βραβείο Μπότση για την αρθρογραφία μου σε θέματα περιβάλλοντος. 

Ημουν ραδοπειρατής και στις αρχές της δεκαετίας του '80, πήρα μέρος στο κίνημα για την ελεύθερη ραδιοφωνία και ιδρύσαμε το πρώτο ελεύθερο μη κρατικό σταθμό, το "Ράδιο Χαλκίδα."

Εκείνη την εποχή εκδίδαμε το προδρομικό περιοδικό "Μια Απόπειρα στη Χαλκίδα", για το οποίο δικάστηκα το 1983 με βάση το Ιδιώνυμο, για "περιύβριση αρχής διά του τύπου".

Δούλεψα νυχθημερόν σε πολλά περιοδικά (Σχολιαστής, 4 ΤΡΟΧΟΙ, ΕΨΙΛΟΝ, ON OFF κ.ά), ραδιοφωνικούς σταθμούς (FLASH - "Φρενοκομείο", CITY 99,5 - "Ανάποδα", ΕΡΑ - Εδώ Ράδιο- Συννεφούλα, Τρεις κακοί στον ίσιο δρόμο, Μεθυσμένα Ηλεκτρόδια, Τσοπανάκος ήμουνα κ.α) και τηλεοπτικούς σταθμούς (ΕΡΤ - Έλα Όπως Είσαι, MEGA - Τηλεπειρατής κ.α).

Την τελευταία δεκαετία συμμετέχω στο ακτιβιστικό εγχείρημα για την Αλληλέγγυα, Κοινωνική και Συνεργατική Οικονομία, την Αειφορία και την Κοινωνία των Πολιτών enallaktikos.gr.

Σε αυτά τα πλαίσια, έχω μίλησει σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας και σε μια διαρκή και συνεχιζόμενη έρευνα καταγράψαμε και παρουσιάσαμε περισσότερες από 5.500 άτυπες και θεσμοθετημένες δομές, οργανώσεις αλληλεγγύης, ομάδες, startups, κοινωνικές και συνεταιριστικές επιχειρήσεις, αυτοδιαχειριζόμενους κοινωνικούς χώρους, ομάδες ανταλλαγής σπόρων από ντόπιες ποικιλίες για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας διά της σποράς, κοινωνικά παντοπωλεία, ιατρεία, φαρμακεία, ομάδες πολιτιστικού ακτιβισμού κ.α.

Έχω ιδρύσει το προσωπικό κίνημα - κώμα "13Α" (Αυτάρκεια, Απομεγέθυνση, Αλληλεγγύη, Αειφορία, Αντιπραγματισμός, Ακτιβισμός, Ανιδιοτέλεια, Αντίσταση, Αναδιανομή, Ακεραιότητα,  Ανακύκλωση, Αυτονομία, Ανεξαρτησία). 

Οργάνωσα εκατοντάδες συνέδρια, συναυλίες, σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό τα τελευταία 30 χρόνια. 

Κυκλοφορούν δύο βιβλία μου: "Είμαστε στον Αέρα" (Παρατηρητής), "Μπορώ και Χωρίς Ευρώ" (ΙΑΝΟΣ ). 

Αυτές τις δεκαετίες συμμετείχα ενεργά στα κινήματα για τις ελευθερίες, τα δικαιώματα και για τη νομιμοποίηση της ιατρικής και ψυχαγωγικής κάνναβης.

Είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη 7 μηνών. 

Δεν ήμουν, ούτε θα γίνω πολιτικός.

Συμμετέχω στις εκλογές με το ΜέΡΑ25 για λόγους ψυχολογικούς, μπιχεβιοριστικούς, γιατί πιστεύω ότι είναι ένα νέο κίνημα με εναλλακτικό πρόγραμμα και προτάσεις, με τις οποίες συμφωνώ.

Ενα κίνημα όπου μπορούν να υιοθετηθούν καινοτόμες ιδέες και να ανθίσουν χίλια λουλούδια.

Η Αγγελική Μητροπούλου στην Ανατολική Αττική!


Η Αγγελική Μητροπούλου είναι υποψήφια στην Ανατολική Αττική (Δήμοι Αχαρνών, Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Διονύσου, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Μαρκόπουλου - Μεσογαίας, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας-Πικερμίου, Σαρωνικού, Σπάτων-Αρτέμιδος, Ωρωπού).

Βιογραφικό Αγγελικής Μητροπούλου

Η Αγγελική Μητροπούλου του Αλεξίου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών. 

Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Εδιμβούργου, Λονδίνου και Αθηνών. Είναι Δικηγόρος Αθηνών με εξειδίκευση σε θέματα εργατικού δικαίου και νεανικής απασχόλησης. 

Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών στην Κοινωνική Ανθρωπολογία (χρόνια πάσχοντες, καρκινοπαθείς, ενσυναίσθηση και ιατρικό λειτούργημα κτλ) 

Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της από τη θέση του νομικού συμβούλου σε δημόσιους φορείς (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.α.), αλλά και σε ιδιωτικά ιδρύματα μέριμνας ευπαθών ομάδων. Τα τελευταία χρόνια ως νομικός σύμβουλος κοινωνικών οργανώσεων έχει χειριστεί με τους συνεργάτες της ζητήματα μείζονος κοινωνικού ενδιαφέροντος. 
Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος στην Εύβοια!


ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος ζει στην Χαλκίδα.


Συμμετείχε στους κοινωνικούς αγώνες της μεταπολιτευτικής γενιάς με την Αριστερά.


Υπήρξε για πολλά χρόνια πρόεδρος του δυναμικού σωματείου των εργαζομένων του Δήμου Χαλκιδέων και μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των εργαζομένων στους Δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ).


Σατιρικός - κυρίως - ποιητής και ευθυμογράφος έχει δημοσιεύσει σε εφημερίδες, περιοδικά και διαδικτυακά πόρταλ.


Είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ 25 στην Εύβοια.

Ο Ευάγγελος Αβδελάς στην Εύβοια!


Βιογραφικό

Γεννήθηκε στο Δύστο Ευβοίας του δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από τη δεκαετία του '80 ασχολείται με την πρωτοπόρα μέθοδο καλλιέργειας φυτών εσωτερικού χώρου, την υδροκαλλιέργεια, γνωρίζοντας σε βάθος το αντικείμενο, έχοντας στο ενεργητικό του έναν πολύ μεγάλο αριθμό πελατών και εγκαστάσεων φυτών εσωτερικού χώρου, υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών.


Έχει συμβάλει σημαντικά στην προώθηση ενός βιώσιμου περιβάλλοντος εργασίας με σχετικές μελέτες και αρθρογραφώντας για το «Σύνδρομο του Αρρωστημένου Κτιρίου».


Το 1997 ανέπτυξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ιδέα της αναδάσωσης με την μέθοδο “Mulch Weed Mat”.


Τα τελευταία χρόνια έχει δραστηριοποιηθεί και εξειδικευθεί στο κλάδεμα υψηλών δένδρων με χρήση καλαθοφόρων οχημάτων. Έχει πολλές δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και ειδικά της φυτικής γεωργικής βιοποικιλότητας.


Είναι ιδρυτικό μέλος των οργανώσεων:


• «Γεωπόνοι του Κόσμου» και

• «Πρωτοβουλία η Επιστήμη της Γης»,

όπου είναι υπεύθυνος των ομάδων φυτικής βιοποικιλότητας που

αφορούν στον έλεγχο της παραγωγής και κυκλοφορίας των σπόρων και

γενικότερα του αναπαραγωγικού υλικού φυτών.


Επίσης ανήκει στο δίκτυο ανταλλαγής σπόρων ντόπιων ποικιλιών χωρίς

χρήματα, το «Πελίτι», οργανώνοντας κάθε χρόνο γιορτή ανταλλαγής

σπόρων στη γεννέτειρα του, το Δύστο Ευβοίας, στο δήμο Κύμης-

Αλιβερίου.


Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών

στο κτήμα Συγγρού.


Αρθρογραφεί σε εφημερίδες, περιοδικά και διάφορα site (enallaktikos.gr) με θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, τη βιοποικιλότητα, την αγροτική παραγωγή κλπ.


Έχει επίσης συμμετάσχει σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.


Το 2014 γράφει μαζί με τον Δρ Σταμάτη Σεκλιζιώτη το ενημερωτικό φυλλάδιο της «Επιστήμης της Γης» που αφορά στην αγροτική βιοποικιλότητα και συγκεκριμένα, στον κανονισμό της Ε.Ε για τους σπόρους τοπικών ποικιλιών και στην έγκριση κυκλοφορίας γενετικά τροποποιημένων σπόρων και προϊόντων που περιέχουν αυτά.


Αυτό στάλθηκε στους Έλληνες Ευρωβουλευτές.


Είναι υποστηρικτής:


• Της Βιολογικής Γεωργίας

• Του πολιτισμού (ενεργό μέλος εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών)

• Του αθλητισμού (έχει παίξει βόλλεϋ στην Α΄Εθνική, στον Παναθηναϊκό και στο Μύλωνα τη δεκαετία του 70’.


Είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΜέΡΑ 25 στην Εύβοια.Γιατί είμαι υποψήφιος βουλευτής με το Μέρα25 στην Εύβοια


του Αβδελά Ευάγγελου


Εάν ο ελληνισμός θέλει να επιβιώσει ως διακεκριμένη ταυτότητα, το πρώτο που θα έπρεπε να κάνει είναι να παράγει όσα τρώει.


Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση κάποια οικονομική αυτάρκεια με την παλιά έννοια του

όρου, αλλά την απαλλαγή από την πολιτική του παρασιτικού καταναλωτισμού.


Ένα βιώσιμο συλλογικό υποκείμενο οφείλει να εξάγει όσα εισάγει, σε έναν κόσμο πιο

ανοικτό.


Ειδάλλως είναι αναπόφευκτη η πτώση στα κατώτερα σκαλιά του διεθνούς καταμερισμού της εργασίας, την υπερχρέωση και την πολιτικοστρατιωτική εξάρτηση.

Η αναστροφή της απαιτεί γενναία παραγωγική προσπάθεια. (Παναγιώτης Κονδύλης 1943-1998).


Είναι γνωστό, ότι η χώρα μας, σαν μέλος της Ε.Ε, εισάγει ένα μεγάλο μέρος των προϊόντων διατροφής.


Μπορεί όμως κάτι να αλλάξει, τη στιγμή που επί τρεις δεκαετίες της κοινής αγροτικής πολιτικής, μας έστρεψαν σε επιδοτούμενα προϊόντα, όπως πχ βαμβάκι, εγκαταλείποντας φακές, ρεβίθια, μαυρομάτικα κλπ;


Επίσης όσα έμειναν εκτός επιδότησης όπως αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια Αιγίνης,

καρύδια, σουσάμι κ.α. μειώθηκε η παραγωγή τους.


Μείωση παραγωγής των κτηνοτροφικών φυτών που αποτελούν το 80% του κόστους

παραγωγής κρέατος και τεράστιες ποσότητες εισαγωγής σόγιας, και άλλων ζωoτροφών


Τα παραπάνω είναι ελάχιστα παραδείγματα, για να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει συμβεί όλες αυτές τις χαμένες δεκαετίες, σε όλα τα αγροτικά προϊόντα που είναι απαραίτητα για τη διατροφή μας και μάλιστα την ελληνική διατροφή.


Επιπλέον η ΕΕ σε υποχρεώνει:


Nα μην μπορείς να έχεις πάνω από έξι (6) οικόσιτα ζώα (πρόβατα, κατσίκες) εάν δεν είσαι κατά κύριο επάγγελμα, κτηνοτρόφος (και το κύριο επάγγελμα σου να είναι, πάλι πρέπει να πάρεις άδεια για να εξασφαλίσεις το δικαίωμα παραγωγής).


Να μην μπορείς να καλλιεργήσεις πάνω από ένα στρέμμα αμπέλι. Σου βάζουν πρόστιμο αν καλλιεργήσεις παραπάνω. Ακόμα και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες πρέπει να εξασφαλίσουν δικαιώματα.


Να έχεις μετρητή κατανάλωσης νερού στο πηγάδι σου ή στη γεώτρηση σου που μπορείς να παράγεις τα κηπευτικά σου στο χωριό σου ή στο εξοχικό σου.


Επιπλέον σε επιδοτούν να σπας το καΐκι σου, την ψυχή σου, την παράδοση σου, τον

πολιτισμό σου, για να σε υποχρεώσουν να φας τα ψάρια των ιχθυοτροφείων, κυρίως ξένων συμφερόντων, ενώ εμπλέκονται τεράστιες εταιρείες παραγωγής τροφών ιχθυοτροφείου. 


Ο καθένας από εμάς πρέπει να διαβάσει τι υλικά χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους (μία μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων).


Να μην μπορείς να έχεις δικό σου σπόρο, αλλά κάθε χρόνο να είσαι υποχρεωμένος να αγοράζεις τα υβρίδια των εταιρειών. Τις τοπικές ποικιλίες, σκοπίμως, οι κανονισμοί και η επιστημονική κοινότητα τις ονομάζουν «ετερογενές γενετικό υλικό». Για να καλλιεργήσεις μία τοπική ποικιλία πρέπει να πάρεις άδεια λες είναι γεωργικό φάρμακο.


Την άδεια τη χορηγεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αφότου εγγραφεί στους

καταλόγους του Υπουργείου. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να πληρούνται οι παρακάτω όροι:


Διακριτότητα


Ομοιομορφία


Σταθερότητα


Τα οποία είναι χαρακτηριστικά των υβριδίων και όχι των τοπικών ποικιλιών και επίσης

χρειάζεται πολύς χρόνος και πολλά χρήματα που δεν διαθέτουν οι Γεωργοί μας.

Σήμερα καλλιεργείται το 3-5% των ποικιλιών που υπήρχαν το 1950.


Έχουν επικρατήσει τα υβρίδια των εταιρειών, όπου και να θέλουν να κρατήσουν σπόρο για την επόμενη χρονιά, δεν μπορούν γιατί ο σπόρος υποβαθμίζεται και έτσι οι γεωργοί μας είναι υποχρεωμένοι κάθε χρόνο να αγοράζουν σπόρο για να σπέρνουν.


Οι εταιρείες αυτές προστατεύουν τα συμφέροντα τους με πνευματικά δικαιώματα και

πατέντες και ζητούν χρήματα για ό,τι αφορά την παραγωγή, τον πολλαπλασιασμό, την

αποθήκευση και την εμπορία των σπόρων που διαθέτουν. Δεν έχουν πληρώσει όμως

δεκάρα για τις τοπικές ποικιλίες που χρησιμοποίησαν ως γονείς στις διάφορες

διασταυρώσεις τους για να φτάσουν στα υβρίδια τους.


Σήμερα τρείς εταιρείες ελέγχουν το 53% των σπόρων που πωλούνται παγκοσμίως, ενώ δέκα εταιρείες κατέχουν το 75-80% του μεριδίου της παγκόσμιας αγοράς σπόρων.


Ποια είναι όμως η αξία των τοπικών ποικιλιών δηλαδή της βιοποικιλότητας;


«Σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον η βιοποικιλότητα είναι η συνέχεια της ζωής»


Εάν όλοι οι Έλληνες ήμασταν ίδιοι σαν τα υβρίδια (κλωνοποιημένοι) και ζούσαμε στην πλατεία Συντάγματος, με το που θα έπεφτε μία αρρώστια, θα μας εξολόθρευε όλους!


Εάν όμως ήμαστε διαφορετικοί, κάποιοι με διαφορετικό γονότυπο και φαινότυπο, θα

ζούσαν και θα υπήρχε συνέχεια στη ζωή.


(Στέλιος Αντωναράκης, καθηγητής γενετικής στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της Γενεύης)


Σε υποχρεώνουν με τον Π.Ο.Ε (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου) και με τον codex

alimentarius (βίβλος των τροφίμων) τι θα φας και τι θα πιείς!


Ο codex alimentarius αναγράφει μόνο τα διατροφικά είδη που επιτρέπονται και ορίζει

αυτομάτως παράνομη κάθε παρέκκλιση από τα επιτρεπόμενα, χωρίς να αναφέρει ποια

είδη απαγορεύονται.


186 χώρες, είναι τα μέλη του C/A (185 χώρες συν την Ε.Ε)


Καθεμιά από αυτές είναι υποχρεωμένη να μην εμποδίζει με κανέναν τρόπο, την ελεύθερη διακίνηση των προϊόντων που είναι γραμμένα στον C/A ακόμη πχ και γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, φυτών και ζώων.


Οποιαδήποτε αντίσταση θα έχει οικονομικές κυρώσεις.


Οι καταναλωτές όλο και περισσότερο προσπαθούν να φάνε τρόφιμα από τη φύση χωρίς πρόσθετα και άλλες δραστηριότητες.


Ενδιαφέρονται να εμπλουτίζουν τη διατροφή τους με φυσικές βιταμίνες και ανόργανα άλατα.


Τα παραπάνω όμως είναι αντίθετα με τα συμφέροντα των πολυεθνικών πχ να μην

πειραχτούν οι φαρμακευτικές εταιρείες, έτσι ώστε να μην υποκατασταθούν τα φάρμακα από την υγιεινή διατροφή.


Επίσης να τρεφόμαστε με μεταποιημένα προϊόντα και με πρόσθετα που ανεβάζουν σε

υψηλά επίπεδα τα κέρδη τους.


Δυστυχώς ο codex είναι η παγκοσμιοποίηση των τροφίμων.


Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο άνθρωπος με την πάροδο του χρόνου έχει χάσει τι δεξιότητες που είχε όπως όσφρηση, γεύση κλπ, που τον βοήθησαν να επιβιώσει.

Σήμερα ένας κόρακας, μυρίζει το καρπούζι που είναι ψεκασμένο με γεωργικά φάρμακα και δεν το τρώει. Ο άνθρωπος θα το φάει!


Επίσης έχουν γίνει πειράματα που αποδεικνύουν ότι αν φας ένα κακό φαγητό τριάντα

φορές το συνηθίζεις και σου αρέσει.


Υπάρχει ελπίδα;


Ναι και εξαρτάται από εμάς να ανακαλύψουμε την κρυμμένη αλήθεια!


Γιατί δυστυχώς η έρευνα και η επιστήμη πολλές φορές είναι υποταγμένες στους νόμους της αγοράς και του κέρδους.


Για τα λίγα που σας ανέφερα και για ακόμη περισσότερα θέματα που με απασχολούν,

είμαι υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας με το Μέρα25.


Δείτε όλους και όλες τους υποψήφιους,ες:


ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Πέπη Ρηγοπούλου, Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών

Γεράσιμος Λυμπεράτος, Καθηγητής ΕΜΠ

Νένα Βενετσάνου, Μουσικός – Ερμηνεύτρια

Γιώργος Μανιώτης, Θεατρικός συγγραφέας

Λίτσα Αλεξάκη, Εργαζόμενη στον τομέα της καθαριότητας, Συνδικαλίστρια, Κοινωνική Ακτιβίστρια

Τάκης Μίχας, Δημοσιογράφος

Κολοτούρου Σοφία, Γιατρός – Ακτιβίστρια

Αλέξανδρος Μπίστης, Πολιτικός Επιστήμονας – Ιστορικός

Βελονάκη Μαρία (Μαρι), Καθηγήτρια Κοινωνικής Ρομποτικής

Νίκος Παπαστεργιάδης, Ιστορικός Πολιτισμού – Κριτικός Σύγχρονος Τέχνης

Αντώνης (Ψαραντώνης) Ξυλούρης, Μουσικός – Λυράρης


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ

ΔΡΑΜΑ 

Βρασκίδης Στέλιος

Μανιαδάκη Αγγελική

Τογγιαλίδης Νικόλαος, Διοικητικός – Λογιστής


ΕΒΡΟΣ

Βαϊδου Άννα – Καθηγήτρια Αγγλικών

Γερασίμου Ηλίας

Μητριτζίκος Νίκος – Συνταξιούχος Αστυνομικός

ΞΑΝΘΗ

Γιαννίκη Ελισσάβετ, Δικηγόρος

Παπαδούδης Αντώνης, Επιχειρηματίας

Τσάμης Γιώργος

ΚΑΒΑΛΑ

Κριθαρίδη Τατιάνα

Μακαρίου Μιχάλης

Νάνος Κώστας, Λογιστής

Παπαδοπούλου Παρθένα

ΡΟΔΟΠΗ

Κριθαρίδου Βαλεντίνα

Μιμιρίνης Μιχαήλ, Καθηγητής Πανεπιστημίου

Μπούγιας Γιώργος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΗΜΑΘΙΑ

Τορναζάκη Αθηνά, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Χρήστου Λίνα, Σύμβουλος ERP Εφαρμογών

Ορφανίδης Βασίλης, Άνεργος

Παπαϊωάννου Παναγιώτης, Συνταξιούχος

ΚΙΛΚΙΣ

Γεωργιάδης Γιώργος, Επιχειρηματίας

Κασκαλίδου Μαρία

Κώτσαρης Δημήτρης

Σπυρλιάδου Σοφία

ΠΙΕΡΙΑ 

Παπούλια Κερασιά, Ακτιβίστρια της Αγροοικολογίας – Μικροαγρότισσα

Κουτσουράς Σωτήρης, Αρτοποιός

Χαϊδαλής Θεολόγος

Χαρωνίτη Ειρήνη (Ρένα)

ΠΕΛΛΑ

Δουρδουμπάκης Γεώργιος, Άνεργος

Μαρκουδά Ευθυμία

Μαυρίδου Κική

Πόζαρλης Βασίλης

Τούσιας Λεωνίδας, Διαχειριστής της σελίδας «Εδεσσαϊκός Κόσμος»

ΣΕΡΡΕΣ

Γιάντσιος Γιάννης, Δικηγόρος

Γλούφτσιος Παναγιώτης, Δικηγόρος

Δαγκούλης Χρήστος, Αγρότης

Αγιαννίδου Χριστιάνα, Έκπαιδευτικός

Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (Κωστής) Ξενοδόχος- Ανώτατο στέλεχος τουριστικών επιχειρήσεων

Λιούτα Ιωάννα, Ελέγκτρια ΑΕ

Φλώρου Σοφία, Δασκάλα χορού

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Μπαρμπής Δημήτρης

Σόφτση Μαρία, Αφηγητρια, performer, χορογράφος

Χουχούτας Νικήτας, Ξενοδόχος/Τουριστικός πράκτορας


Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ασθενίδου Θεοδότα – Ελευθερία (Τέτα)

Βενιός Ανδρέας

Βέργουλας Γιώργος, Συνταξιούχος ιατρός

Καρυπίδης Ευστάθιος,

Καλπάκης Δημήτριος, Εκπαιδευτικός – Πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ

Παππής Νίκος, Γεωπόνος – Εκπαιδευτικός

Ρεφανίδης Γιάννης, Ακαδημαϊκός

Κατμάδα Κωνσταντίνα

Κοτσιάνης Στέφανος, Ελεύθερος επαγγελματίας

Ρόκος Βασίλης, Επιχειρηματίας

Γεωργιάδου Ελένη, Λογίστρια

Γραμματικοπούλου Χριστίνα, SoMe manager/ιδιωτική υπάλληλος

Παθιάκη Δέσποινα, Χημικός

Παντελίδης Μιχαήλ

Παπαγεωργίου Νίκος

Σαχταρίδη Αικατερίνη, Νοσηλεύτρια

Φουντουκίδου Σοφία, Διδάκτωρ στα Social Robotics

Χορταρέα Σαββίνα


Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αδάμου Κωνσταντίνα, Ιστορικός – Φιλόλογος, Αυτοαπασχολούμενη Επιστήμων

Μήτσιου Ειρήνη, Σύμβουλος επιχειρήσεων

Ρετζέπης Άγγελος

Ρήγα Πηνελόπη, Ιδ. Υπάλληλος

Μέριανος Προκόπης

Πετρίδης Ανέστης

Στεφάνου Κυριακή, Οικονομολόγος – Εμψυχώτρια – Σκηνοθέτης

Γκιβιζίνης Νίκος, Άνεργος

Γκιουλαμέτης Περικλής, Ιδιωτικός υπάλληλος

Φερραίος Αλέξανδρος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ

Κώττας Στέργιος, Μουσικός

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Μόσχος Θωμάς Επιχειρηματίας (Κάθετη μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων)

Καρούλη Φιλία

ΚΟΖΑΝΗ

Καλογιαννίδης Σταύρος, Οικονομολόγος

Τσουφλίδης Αντώνης

Τόττης Κώστας

Σαρδέλη Φωτεινή

Σερέτη Μαρία

ΦΛΩΡΙΝΑ

Ιωάννου Χρήστος

Κακαρέτσα – Μαρτσούλη Ελένη, Εκπαιδευτικός

Μαντάς Χρήστος


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΑΡΤΑ

Γκόκας Γεώργιος

Σωτηροπούλου Κων/να

Τσαμπάς Ευάγγελος, Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Ηλεκτρονικών Μηχανών Γραφείου

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Βακολίδης Νίκος, Ορθοδοντικός

Λάμπρης Χρήστος, Οδηγός Βουνού, Στέλεχος τουρισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων

Λιούτα Λαμπρινή, Αθλήτρια Τριάθλου

Μπαϊρακτάρη Ροδάνθη

Τσούνης Παναγιώτης

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Παππάς Αθανάσιος (Σάκης), Ελεύθερος επαγγελματίας

Κατσούκη Δήμητρα

ΠΡΕΒΕΖΑ

Νίκου Ερωτόκριτος, Αγρονόμος, τοπογράφος, μηχανικός
Ντόβα Δήμητρα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Βαρούδη Μαρία

Κούτσικος Κων/νος

Μουστάκα Ευαγγελία

ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Αγγελούσης Γεώργιος

Βλάχος Γιάννης, Δικηγόρος

Καραδήμας Δημήτρης, Οικονομολόγος

Κυρμιζή Ευαγγελία

Κωνσταντινίδου Άννα, Δικηγόρος

Ευαγγελάκης Απόστολος

ΛΑΡΙΣΑ

Καναρέλη Σταματία

Νάτσιος Βασίλης, Φιλόλογος, ιδιωτικός υπάλληλος

Νικολόπουλος Οδυσσέας, Χημικός Μηχανικός, Υπάλληλος στην Εταιρεία Παροχής Αερίου Θεσσαλίας

Σοφικίτης Πέτρος, Τεχνικός Ανελκυστήρων

Λόκα Πολυξένη (Τζένη)

Φοινικιάδης Μιχαήλ, Καθηγητής φυσικής αγωγής

Ιωάννου Διαμάντω-Αναστασία, Μαθηματικός και Πιανίστα

Χλόπτσιος Γιάννης, Χημικός/Προγραμματιστής

ΤΡΙΚΑΛΑ 

Γιαννούλης Δημήτρης, Τραπεζικός

Ελένη Μαρία

Κωστούλα Αναστασία

Τρίτας Αντώνης

Χούτος Αλέξανδρος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ

Βεντούρας Νίκος, Αρχιτέκτονας λογισμικού και σκηνοθέτης ντοκυμαντέρ

Ζάχου Ιωάννα, Εφοριακός – ΔΟΥ Κέρκυρας

Σαββανής Σπύρος, Δικηγόρος

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Μανωλάτος Γαβριήλ, Καθηγητής Διεθνούς Οικονομίας & Χρηματοδοτικής Διοίκησης

Μαρούλη Χριστίνα, Καθηγήτρια χορού

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Κάρδαρης Διονύσης

Μπλέτσα Αριστούλα, Μοριακή βιολόγος

ΛΕΥΚΑΔΑ

Κακλαμάνης Άγγελος, Διερμηνέας

Χαρκιολάκης Κων/νος


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΧΑΪΑ

Διαμαντόπουλος Παναγιώτης

Λινάρδου Βενετία

Μαγδαληνός Νίκος, Ηθοποιός

Μέγαρη Ευανθία

Μουστρής Γιώργος

Παπαδήμου Ιφιγένεια

Πέττας Νικόλαος, Γεωπόνος

Παναγόπουλος Αριστοτέλης (Άρης), Επιχειρηματίας

Παπαντωνοπούλου Αναστασία

Σκλαβενίτης Γιάννης

Τσαρτόλιας Χρήστος, Χειρουργός ορθοπεδικός

Αποστολοπούλου Ευαγγελία, Ψυχολόγος – Δικαστική Υπάλληλος

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Μίκροβας Αντώνιος, Κτηματίας – Αγρότης

Μιζάλος Βλάσης, Ηθοποιός

Μπούρχας Γεώργιος, Δικηγόρος

Νικολούδη Αγάπη, Ιατρός Βιοπαθολόγος

Νούλα Χρυσάνθη, Δημόσιος Υπάλληλος

Παληού Ελένη

Σιδεράς Λάμπρος, Εκπαιδευτικός

Σκαπετούλια Χριστίνα

ΗΛΕΙΑ

Κανελλόπουλος Κώστας

Μητσοπούλου Ιωάννα Φωτεινή, Ιδιωτική υπάλληλος

Ράμμος Νίκος

Σασσάλου Ευγενία, Δικηγόρος

Φωτόπουλος Γιώργος, Δικηγόρος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΥΒΟΙΑ

Αβδελάς Ευάγγελος, Γεωπόνος

Αναστασιάδου Δέσποινα, Συνταξιούχος

Γεωργακόπουλος Δημήτρης, Πρόεδρος Εργαζομένων Δήμου Χαλκιδέων – Μέλος ΔΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ

Μεσίτη Δέσποινα

Παπαϊωάννου Ιωάννης, Επιχειρηματίας

Σκιαδαρέση Άννα

Τριμίντζιος Στυλιανός, Δασολόγος

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Τραγόπουλος Σπύρος

ΒΟΙΩΤΙΑ

Δαβανέλος Μπάμπης, Ιδιωτικός υπάλληλος

Πλας Δημήτρης, Τραπεζικός

Ντάλλη Βιργινία (Ράνια), Δικηγόρος

ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Αδαμόπουλος Στυλιανός

Κοτρώνης Γιάννης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – Χαρτογράφος – Εκδότης

Κουκουβέτσου Άννα, Εκπαιδευτικός/Έμπορος

Σταϊκούρα Ευανθία

Τσακάλου Αργυρούλα

ΦΩΚΙΔΑ

Κουσελά Χρύσα – Αριάδνη

Κούτρης Τάκης, Οικονομολόγος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Γεωργόπουλος Ζούτας Δημήτρης, Ιδιωτικός υπάλληλος

Λάμπρου Δημήτρης, Ναυτικός

Οικονομοπούλου Κρινιώ

ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Βασιλακόπουλος Θοδωρής, Φιλόλογος

Βουζουναράς Δημήτρης, Οικονομολόγος

Δημητριάδη Μαρία

Κανελλόπουλος Αλέκος

Κυριαζόπουλος Χρήστος, Ελ.Επαγγελματίας

Παπαδοπούλου Ελπίδα, Ελ.Επαγγελματίας

ΛΑΚΩΝΙΑ

Κακαλέτρη Ζαφειρία, Οδοντίατρος

Κοντομηνάς Θεόδωρος

Κύτταρης Παρασκευάς

ΑΡΚΑΔΙΑ

Γαβράς Δημήτρης, Επιχειρηματίας, δημοτικός σύμβουλος δήμου Γορτυνίας

Γκάρτζος Δημήτρης, Ηλεκτρολόγος μηχανικός – οινοποιός

Κατσαρού Μαρία-Ντίνα

Κουτρή Ελένη, Φιλόλογος

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Αλεξόπουλος Γιώργος, Ιδιωτικός υπάλληλος – μηχανολόγος μηχανικός

Κακαβάς Μπάμπης, Συνταξιούχος Τραπεζικός

Κυβέλος Βασίλης, Αγρότης

Μανωλακάκη Ελένη, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ

Σαρδέλη Μαρία, Ιδιωτική υπάλληλος

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΛΕΣΒΟΣ

Ιωαννίδου Ελένη

Κολιγιάννης Νίκος

Μπουρλάκης Παράσχος, Σχεδιαστής Κοσμημάτων

ΣΑΜΟΣ

Ανδρέου Στέλιος

ΧΙΟΣ

Κιοσπές Αντώνης

Σταύρου Χρύσα

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Κωνσταντινίδη Άννα

Σκαγιάς Δημήτρης

Σταυριανός Μάνος

Παντελαίου Τόνια


ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Βογιατζής Γιάννης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών

Κανετάκης Γιώργος, Λογιστής

Κοδέλλα Θεοδώρα

Κούτρη Ελένη

Μπαράκας Θανάσης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΧΑΝΙΑ

Γιαννουλάκη Αθηνά, Πρόεδρος εργαζομένων δήμων Νομού Χανίων

Γωγάκης Ιάκωβος

Σκαμνάκης Αντώνης, Αναπληρωτής καθηγητής τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ ΑΠΘ

Τσιχλάκη Βιργινία

Φίλης Γιάννης


ΡΕΘΥΜΝΟ

Μαραγκουδάκη Νικολία

Παναγιωτάκη Ευαγγελία

Ταταράκης Γιώργος, (συνταξιούχος) Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Βαρουφάκης Γιάνης

Λιάπης Δημήτρης, Διεθνολόγος – επαγγελματίας τουρισμού

Λογιάδης Γιώργος, Οικονομολόγος

Λουλουδάκης Απόστολος, Οικονομολόγος

Μαθιουδάκη Εμμανουέλα

Μαραγκάκης Σπύρος, Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Κατσούλη Ελευθερία, Διοικητικός υπάλληλος

Τσουκαλά Αικατερίνη, Διεθνολόγος – Αμυντικός Αναλυτής


ΛΑΣΙΘΙ

Ζωγραφάκης Δημήτρης

Μπουρλάκη – Κυρούδη Νεφέλη


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ

Καναρέλης Νίκος, Ζωγράφος

Κληρονόμος Θωμάς, Ελ.Επαγγελματίας

Κυριακίδης Ιωάννης, Επιχειρηματίας

Χαραλαμπάκης Γιάννης, Φαρμακοποιός

Ζουγανέλη Παναγιώτα (Πόλα), Κοινωνιολόγος, κοινωνική λειτουργός, πρώην ιπταμένη συνοδός Ολυμπιακής Αεροπορίας

Παρτακτσόγλου Αγγελική

Στράτου Δανάη, Εικαστικός – Γλύπτρια

Συρεβέτας Διονύσιος, Εκπαιδευτικός


Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ

Βαρουφάκης Γιάνης

Κανιάκας Σωτήριος, Οικονομικός σύμβουλος

Σιδέρης Γιώργος, Ιδιωτικός υπάλληλος

Κοτσαρίνης Ζώης

Μανταμαδιώτης Στυλιανός, Ιδιωτικός υπάλληλος

Μπακαδήμα Φωτεινή, Πολιτικός Επιστήμων – Ιστορικός

Μπατάκη Βασιλική

Νταντσέφα Κωστοπούλου Ζωή, Ειδικός Πληροφορικής


ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Απατζίδη Μαρία, Ιδ. Υπάλληλος

Αργυρός Γεώργιος, Υπάλληλος ΙΚΑ – Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων

Δρόσος Δημήτριος, Φυσίατρος – Νευροφυσιολόγος

Καλδίρης Βασίλης, Συγγραφέας – Κατασκευαστής Εκκλησιαστικών Τέμπλων

Κουκλινός Σωτήρης, Οικονομολόγος

Μητραλέξης Σωτήρης, Πανεπιστημιακός

Μητροπούλου Αγγελική

Μπαϊράμης Παναγιώτης, Προγραμματιστής

Πετρίτη Ευαγγελία (Λίνα), Ελ. Επαγγελματίας

Σπετσιώτη Ελένη, Θεατρολόγος

ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

Αντωνόπουλος Διονύσης, Ιδιωτικός υπάλληλος

Θεάκος Γρηγόρης

Μαράκης Ιωάννης

Παππά Αγγελική

Χρανιώτης Γιώργος, Ηθοποιός

Α ‘ ΑΘΗΝΑΣ

Αδαμοπούλου Αγγελική, Δικηγόρος

Αμπάζη Ευαγγελία (Εύα) – Δικηγόρος

Βαμβακάς Γιώργος

Κλημόπουλος Αλέξανδρος, Ελεύθερος Επαγγελματίας

Κριτσωτάκης Μιχαήλ Χάρης

Μπεζαϊτης Κων/νος

Μπούρας Κων/νος, Οικονομολόγος/Ιδ.Υπάλληλος

Μπρακούλιας Ανδρέας, Βιοχημικός

Νικολαΐδη Χριστίνα, Έμπορος

Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος

Ρεβενιώτη Πάολα (Ρεβενιώτης Παύλος), Κοινωνική Ακτιβίστρια

Σμυρλής Αλέξης, Οικονομολόγος

Σταυρόπουλος Στάθης, Σκιτσογράφος

Σιώκου Ηρώ

Βρεττού Ντέπυ  Ραδιοφωνική παραγωγός

Καρακίτσου Μαρία, Ηθοποιός

Μποτονάκη Μαρία, Σχεδιάστρια Κοσμημάτων


Β1 ΑΘΗΝΑΣ

Αθανασίου Ηλίας, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ

Βελισσαρίου Ασπασία (Σίσσυ), Καθηγήτρια ΕΚΠΑ

Γούλας – Ζαχαρός Σέργιος-Στέργιος, Ιδιωτικός υπάλληλος

Γρηγοριάδης Κλέων, Ηθοποιός

Έντμαν Έρικ Μιλτιάδης, Πολιτικός Κοινωνιολόγος

Ζαχάρος Θεοδόσης (Σάκης), Στατιστικολόγος

Καγκελάρης Παναγιώτης, Συνταξιούχος Διπλωμάτης

Κακλαμάνης Άγγελος

Λιζάρδος Αλέξανδρος Ρωμανός, Δημοσιογράφος, Κριτικός Κινηματογράφου, Σκηνοθέτης

Μπιτσάκη Σωτηρία, Ιδ. Υπάλληλος

Παπαδάκης Γιώργος, Ιδ. Υπάλληλος

Σουλιώτης Βασίλης, Εκπαιδευτικός

Σταθοπούλου Μαρία, Υπάλληλος ΕΟΤ

Τσαγκάρης Πέτρος

Καρανικολάου Ειρήνη (Ρένα)

Αναγνωστοπούλου Δήμητρα, Εκπαιδευτικός

Γέμελα Ευαγγελία, Ιδιωτική υπάλληλος

Μπάρνεϋ Μαθιουδάκη Δομινίκη – Αικατερίνη, Συνταξιούχος Ακόλουθος Τύπου


Β2 ΑΘΗΝΑΣ

Αρσένης Κρίτων, Περιβαλλοντολόγος – Βιοκαλλιεργητής

Βουβουλούδα Ελένη, Στέλεχος ΑΔΜΗΕ

Δαλακούρας Κώστας, Επιχειρηματίας

Κουντουράκης Κων/νος, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Κυριακόπουλος Ιωάννης

Λαχανά Ιωάννα, Δικηγόρος

Κεφαλά Αικατερίνη

Λεβεντίδης Ιωάννης, Πανεπιστημιακός

Πανταζής Βασίλης, Πανεπιστημιακός

Ρουμελιώτης Ανδρέας, Δημοσιογράφος

Χουλιάρας Κωνσταντίνος, Εκπαιδευτικός

Χρονοπούλου ΧρυσαυγήΒ3 ΑΘΗΝΑΣ

Αντύπα Ολυμπία

Βαρδάμι Πάτι

Βόλλας Κων/νος

Γιοβάνου Έφη, Ηθοποιός

Καραμέν Μαυροπούλου Ελβίρα, Γεωπόνος

Κορλιές Γιώργος, Ιδιωτικός υπάλληλος (Courier)

Μπαϊρακτάρης Γιάννης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Μπέτας Χρήστος

Μουτσιανάς Ευθύμιος

Ξύκης Γιώργος

Παπαδόπουλος Νίκος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Παπαδόπουλος Παναγιώτης

Σαριμανώλης Μάρκος, Συγγραφέας

Τσιρταβής Γρηγόρης, Μηχανικός

Ανδρεάδη Άννα, Γλύπτρια

Πλατή Ρεγγίνα Αγάπη, Πρώην Τραπεζικό Στέλεχος

Σακοράφα Σοφία, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

Χόρτη Καίτη, Συγγραφέας
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Σε ολόκληρη την επικράτεια θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για τους πολίτες.
ΕΛΛΑΔΑ
Η Θεραπευτική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ διεξάγει μελέτη της κινητικής των αντισωμάτων έναντι του SARS-CoV-2 σε εθελοντές
ΕΛΛΑΔΑ
Συγκεκριμένο στέλεχος έχει αυξήσει τη μετάδοση, πρέπει να συνεχίσουμε να φοράμε τη μάσκα προκειμένου να μην έχουμε νέο κύμα πανδημίας. Γιατί είναι τόσο μεταδοτικές οι μεταλλάξεις;
ΕΛΛΑΔΑ
Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 17 Μαΐου έως τις 6 το πρωί της επομένης, θα γίνει ολικός αποκλεισμός στο τμήμα της Λεωφόρου Μαραθώνος
ΕΛΛΑΔΑ
Ο εισαγγελέας ενημέρωσε τον καταδικασθέντα της Χρυσής Αυγής ότι δεν είναι δική του αρμοδιότητα το κατάστημα που θα κρατηθεί
ΕΛΛΑΔΑ
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 375.831, 11.365 θάνατοι
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x