A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Ήλιος στον Καρκίνο – Ο Προστατευτικός και πώς μας επηρεάζει


Ήλιος στον Καρκίνο – Ο Προστατευτικός και πώς μας επηρεάζει


Την 21η Ιουνίου στις 6:54 το απόγευμα ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, με τη συναισθηματική κάλυψη και προστασία να κυριαρχούν. Το φως του από το ουράνιο στερέωμα εκπέμπει απλόχερα την ασφάλεια σε όλη τη Γη… 


Βιώνουμε ασφάλεια σ’ ένα στενό κύκλο στη ζωή μας που περιλαμβάνει το οικογενειακό, και το γνώριμο φιλικό μας περιβάλλον. Η ηρεμία και η χαλάρωση μέσα από την οικειότητα, οι ρίζες με το παρελθόν και την οικογένεια, είναι κύριες εφαρμογές του Ήλιου κατά το πέρασμα του από τον Καρκίνο.


Επιπρόσθετη ευαισθησία, επαφή με τα συναισθήματα μας, διάθεση να υποστηρίξουμε τους ανθρώπους μας, να τους συμπαρασταθούμε, να εκφράσουμε τη στοργή μας. Μοιραζόμαστε παρεΐστικες  στιγμές, απολαμβάνουμε τη συντροφικότητα, και  συνειδητοποιήσουμε πόσο σπουδαίο είναι να έχουμε ο ένας τον άλλον.Αυτές τις μέρες υπό το φως του Ήλιου στον Καρκίνο, μπορούμε να βιώσουμε την αγάπη όπου κι αν βρισκόμαστε, όποιες καταστάσεις κι αν ζούμε. Έχουμε τη δυνατότητα να  κουβαλάμε μαζί μας τη μόνιμα διαθέσιμη αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς του σπιτιού μας. Είναι αυτή η αίσθηση που μας συνδέει μόνιμα με την ψυχή μας ως το αληθινό μας σπίτι. 

Από τις 24 έως τις 30 Ιουνίου Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί, Ταύροι και Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου με την εύνοια από τον Ουρανό στον Ταύρο, παρουσιάζονται μη αναμενόμενες καταστάσεις που όμως εκπλήσσουν ευχάριστα. Αισθάνεστε συναισθηματικά καλά, μέσα από τις αλλαγές που προκύπτουν, γιατί αλλάζουν αβίαστα κάποια ζητήματα στα οποία μπορείτε να βασιστείτε πλέον εκ νέου.


Από τις 24 έως τις 30 Ιουνίου Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου με τη δύσκολη όψη με το Χείρωνα από τον Κριό, προκύπτουν δυσκολίες σε οικογενειακά ζητήματα που σας τσιτώσουν. Πάρτε πρωτοβουλίες με γνώμονα τη φροντίδα, αλλά αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις και συναισθηματική ταύτιση.


Από τις 6 Ιουλίου έως και τις 12 Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου, με τα απ’ ευθείας βέλη του Κρόνου από τον Αιγόκερο, θα αισθανθείτε μεγάλη πίεση. Υποχρεώσεις και περιορισμοί ενδέχεται να σας ρίξουν συναισθηματικά, επικρίνοντας τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σας. Αναγνωρίστε πως κανείς δεν ευθύνεται και πως η πίεση είναι ένα γενικότερο φαινόμενο για όλους. Θέστε στόχους, και διοχετεύστε όλη σας τη δυσαρέσκεια σε σκληρή δουλειά με ανάληψη των ευθυνών σας, ώστε να μειώσετε τον επηρεασμό. 


Το αρμονικό κοίταγμα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς για Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου, αποβαίνει ιδιαίτερα δημιουργικό, με αβίαστες εμπνεύσεις και άκρατη φαντασία. Ένας πλούσιος συναισθηματισμός σας διαπερνά, που σε συνδυασμό με διαίσθηση, σας εξοπλίζει με πίστη, ασφάλεια και αισιοδοξία από τις 7, έως και τις 14 Ιουλίου. 


Η κόντρα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερο από 11 έως 16 Ιουλίου, απαιτεί ριζικές αλλαγές. Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου, καλείστε να προσαρμοστείτε σε ολοκληρωτικές μεταμορφώσεις που αφορούν τη σχέση σας με την εξουσία και τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας  στόχους, οι οποίοι και θα καθορίσουν  πώς θα κινηθείτε στη συνέχεια. 


Από 19 έως 23 Ιουλίου Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί των τελευταίων ημερών, με τη συνάντηση με τον Ερμή, βρίσκεστε σε παρέες ανθρώπων που εμπιστεύεστε, εμπνέεστε από την παρουσία τους και ανταλλάσσετε απόψεις σε φιλικό κλίμα. Ευκαιρία για συναισθηματικές εξομολογήσεις. Τολμήστε το.


Γενικότερα ο Ήλιος στον Καρκίνο στερείται εξωστρέφειας κοινωνικά, αλλά μπορεί να δράσει πολύ παραγωγικά και με εκφραστικότητα εντός των ορίων.Νίκη Δημητρίου

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma

www.kosmogramma.gr


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Το βιβλίο της Martine Menès «Το παιδί και η γνώση», παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είδηση

Η Αφροδίτη πλανήτης του έρωτα, της ισορροπίας και της ομορφιάς, από την 1η Νοεμβρίου λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ, εισέρχεται στον Τοξότη.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
Είδηση
Θα με συναντήσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, ανοιχτές βιβλιοθήκες και όπου αλλού η επέκταση του Δία ενισχύει την κίνηση και τη σκέψη μου
Είδηση

Με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και την ταυτόχρονη ολική Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται, μας αποχαιρετά εντυπωσιακά το 2019.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x