A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και Ολική Έκλειψη Ηλίου - Ο δρόμος της εξέλιξης φαίνεται στη σκιά του Ήλιου


Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και Ολική Έκλειψη Ηλίου - Ο δρόμος της εξέλιξης φαίνεται στη  σκιά του Ήλιου


  Με ανάμεικτα συναισθήματα και ευμετάβλητο ψυχισμό καταφθάνουν Νέα Σελήνη και   ολική Ηλιακή Έκλειψη, στις 2 Ιουλίου. 


Ωστόσο, η Ηλιακή Έκλειψη  του Ιουλίου είναι πλημμυρισμένη από όμορφα συναισθήματα αγάπης, φροντίδας και κατανόησης. 


Η  ευνοϊκή της όψη με τον πλανήτη Ποσειδώνα στον οίκο των αξιών, δίνει τη δυνατότητα να αγγίξουμε και να εντάξουμε στην καθημερινή μας ζωή ανώτερες αξίες, όπως  προσφορά , συγχώρεση,  ανιδιοτέλεια. 

  Η συγχρονική τοποθέτηση του Ήλιου και της Σελήνης στην 11η μοίρα του Καρκίνου, στις 10 και 16 πρώτα λεπτά μ.μ. και  σε απόσταση  7 μοιρών από τον Βόρειο Σεληνιακό δεσμό, δίνουν στη Νέα Σελήνη του Ιουλίου τη βαρύτητα  της ολικής Ηλιακής Έκλειψης, που συνυπάρχει.

    Στην ευαίσθητη ζωδιακή περιοχή του Καρκίνου τα πάντα είναι νερό που σημαίνει συγκίνηση, συναίσθημα μα και μεταβλητότητα. Η συναισθηματική έκφραση εδώ εκτός από αναγκαία, είναι  ένα αίτημα  καθημερινό και επιτακτικό.

 Η ανάγκη της ευμετάβλητης παρορμητικής  έκφρασης στην Ηλιακή Έκλειψη του Ιουλίου,  συγκρούεται διαμετρικά  με το αίτημα της εποχής μας. Η  σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα που πρωταγωνιστεί  στο χορό των εκλείψεων, διαφαίνεται με  κρυφή παρουσία στον 12ο  οίκο, μα αρκετά πιεστική.

  Η  Πλουτώνια  μεταμόρφωση  επέρχεται  με  την  Κρόνια ωριμότητα  και είναι το αποτέλεσμα της συνετής και υπεύθυνης προσωπικής και κοινωνικής έκφρασης . 

Η εγκράτεια και η υπομονή λειτουργούν ως δικλείδες ασφαλείας προστατεύοντας τις διαπροσωπικές σχέσεις από τη χαοτική συναισθηματική εκδήλωση και την υπερβολή της, που εκφράζεται από τη δυσαρμονική όψη του Δία με τον Ποσειδώνα.

Με τον  Ωροσκόπο της Έκλειψης στην 6η μοίρα του Υδροχόου και τον κυβερνήτη του τον Ουρανό να  επικεντρώνει την προσφιλή ανατρεπτική του  διάθεση  στον τομέα της επικοινωνίας, τίποτα δεν είναι αναμενόμενο.

  Η  ταυτόχρονη είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα και η σύνοδός του με τον Ερμή,  πληθαίνουν τα σύννεφα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

 Η δύναμη της σκέψης αποκτά ένα εγωιστικό υπόβαθρο… λόγια πομπώδη  με έκφραση αγέρωχη!

  Η δυσαρμονική όψη της συνόδου  Άρη – Ερμή με τον  Ουρανό και τον Ωροσκόπο, αν και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, προμηνύει αιφνίδια επικοινωνιακή   χαλαζόπτωση με τη μορφή λεκτικών εντάσεων . 

 Τα έκτακτα επικοινωνιακά μέτρα χρίζονται  αναγκαία για τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους κυρίως του πρώτου δεκαημέρου.

 Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο , σε αυτό του ζωδίου  του Καρκίνου.

 Ο παρορμητικός σταυρός Κριοί ,Ζυγοί , Καρκίνοι , Αιγόκεροι  έχουν την ευκαιρία με αυτή την Ηλιακή Έκλειψη του Ιουλίου, να κάνουν ένα βήμα εμπρός και πάνω.

 Η ευκαιρία δίνεται απλόχερα ιδιαίτερα σε αυτούς που εκπροσωπούν τις τελευταίες μοίρες του 1ου δεκαημέρου  και τις πρώτες  μοίρες του 2ου, με τον Ήλιο ,την Σελήνη , τον Ωροσκόπο, το Μεσουράνημα και τους προσωπικούς τους πλανήτες τοποθετημένους εκεί.  Αν ο τρόπος δράσης και διαχείρισης  είναι ακαθόριστος  ο ίδιος ο χάρτης της Έκλειψης δίνει τη λύση..

Με την αρωγή που προσφέρεται μέσα από  την κατανόηση των  επιταγών και της ανώτερης ποιότητας των πλανητών του συλλογικού ασυνειδήτου,  η εξέλιξη είναι δεδομένη και ο δρόμος της φαίνεται καλύτερα  όταν .. φωτίζεται  στη σκιά του Ήλιου.Άσπα Μόρφου

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma

www.kosmogramma.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Το βιβλίο της Martine Menès «Το παιδί και η γνώση», παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είδηση

Η Αφροδίτη πλανήτης του έρωτα, της ισορροπίας και της ομορφιάς, από την 1η Νοεμβρίου λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ, εισέρχεται στον Τοξότη.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
Είδηση
Θα με συναντήσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, ανοιχτές βιβλιοθήκες και όπου αλλού η επέκταση του Δία ενισχύει την κίνηση και τη σκέψη μου
Είδηση

Με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και την ταυτόχρονη ολική Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται, μας αποχαιρετά εντυπωσιακά το 2019.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x