A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Η Ευαίσθητη Αφροδίτη στον Καρκίνο – Πώς θα μας επηρεάσει

Στις 3 Ιουλίου, στις 6.18 το απόγευμα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο με την ευαισθησία, τη φροντίδα και τις ζεστές σχέσεις, να αποκτούν την πρωτοκαθεδρία.

 

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού γινόμαστε βαθιά συμπονετικοί, και με μεγαλύτερη κατανόηση. Ανοιγόμαστε, νιώθουμε ασφαλείς, μοιραζόμαστε τις ευαισθησίες, αγαπάμε με την καρδιά μας, συμπαραστεκόμαστε στους αγαπημένους, εκφράζουμε απλόχερα τη στοργή μας.

 

Ερχόμαστε σε βαθύτερη επαφή με τα συναισθήματα μας, βουλιάζουμε σε χάδια και αγκαλιές, και γινόμαστε υπερευαίσθητοι στα διάφορα περιβάλλοντα.

Νιώθουμε πιο κοντά στα οικεία μας πρόσωπα, βιώνουμε προστασία στο οικογενειακό μας περιβάλλον, αγαπάμε με παραδοχή των αδυναμιών μας και αξιοζήλευτη ευαισθησία.

 

Ταυτόχρονα μπορούμε να γίνουμε εγωιστές από φόβο εγκατάλειψης, υποκριτές όταν μας αμελούν και γκρινιάρηδες όταν απαιτούμε οι άλλοι να μας σκέφτονται και να μας υπολογίζουν, ακόμα και όταν αυτό δεν καθίσταται αναγκαίο.

Οι συναισθηματικοί εγωισμοί είναι στο φόρτε τους, με την αδικία να γίνεται κύρια αφορμή  στις αντιπαραθέσεις μας. Κλαψουρίζουμε και γκρινιάζουμε για να μας προσέξουν και να μας αγκαλιάσουν, με μοναδική ανάγκη να πάρουμε, αλλά και να δώσουμε αγάπη.

 

Από 6 έως 11 Ιουλίου με την ευνοϊκή όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο και ταυτόχρονα με την κόντρα με τον Χείρωνα από τον Κριό, χρειάζεται επαγρύπνηση. Καρκίνοι, Ιχθείς, Σκορπιοί, Ταύροι και Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου σας περιμένουν εκπλήξεις στα συναισθηματικά σας. Αναπάντεχη αλλαγή σκηνικού σε παγιωμένες καταστάσεις, που όμως συμβαδίζει με τη συναισθηματική σας ασφάλεια, ακόμη κι αν αρχικά σας βρει εξ’ απροόπτου.

 

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του 1ου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν ζητήματα σπιτιού με οικεία πρόσωπα. Ταράζεται ο ψυχισμός σας και ενδεχομένως να αισθανθείτε αδικημένοι. Προσπαθήστε να μην ταυτιστείτε συναισθηματικά και επωμιστείτε προσωπικά όλο το  βάρος.

 

Από 14 έως 19 Ιουλίου με την αντιπαράθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερο, το σκηνικό έχει να κάνει με αρκετά πιεστικές καταστάσεις.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου αναλαμβάνετε βάρη και υποχρεώσεις που σας αναστατώνουν. Χρειάζεται σύνεση και ανάληψη ευθυνών τόσων, όσων αντέχει ο ψυχισμός σας και ο κώδικας των προσωπικών σας ορίων.

 

Από 16 έως 21 Ιουλίου με την εύνοια από τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς οι σχέσεις αποκτούν γεύση παραμυθιού.

Καρκίνοι, Ιχθείς και Σκορπιοί τέλη 2ου, αρχές 3ου δεκαημέρου μπορείτε να ζήσετε ονειρεμένες στιγμές με το ταίρι σας. Απολαύστε τη συναισθηματική πληρότητα που σας προσφέρεται και ανοιχτείτε στην αγάπη δίχως φόβο.  

 

Από 18 έως 23 Ιουλίου με την αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα χτυπά συναγερμός σε ζητήματα χειραγώγησης και συναισθηματικών εκβιασμών.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου η λύση σε ότι σας ενοχλεί δεν είναι να προσπαθήσετε να φέρετε τους πάντες στα μέτρα σας, αλλά να εμβαθύνετε στην ουσία των πραγμάτων.

Χρειάζεται να θανατώσετε ότι δεν προχωρά και σας δυστυχεί και στη θέση του να δημιουργήσετε κάτι νέο, αναγεννημένο.

Ένα δύσκολο έργο που όμως μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Υπάρχει πάθος, ερωτισμός και σαγήνη, αλλά θα είναι θετικό για σας όλο αυτό το διάστημα αν επιδιώξετε την αλλαγή των καταστάσεων. Αλλιώς, θα βασανίζεστε για όλα τα πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

 

Από 24 έως 27 Ιουλίου με τη συνάντηση με τον Ερμή, όλα εξαρτώνται από την επικοινωνία, και τον τρόπο που σκέφτεστε.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του 3ου δεκαήμερου, γίνεστε υπερευαίσθητοι και υπέρμετρα συναισθηματικοί.

Δεν υπάρχει όμως σωστό timing στα θέλω σας, οπότε προσπαθήστε να μη ζορίζετε πράγματα που δεν τρέχουν.

Απολαύστε αγαπησιάρικες στιγμές δίνοντας προτεραιότητα περισσότερο στα συναισθήματα και λιγότερο στις σκέψεις περί αδικιών και παραπόνων.

Η γκρίνια δεν οδηγεί πουθενά. Οι ειλικρινείς εκμυστηρεύσεις όμως, είναι ότι καλύτερο.

 

Μεγάλη η ευαισθησία των ημερών με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, και ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη να πάρουμε αλλά και δώσουμε αγάπη και φροντίδα. Μπορούμε να ζήσουμε πολλές στιγμές ζεστασιάς, αρκεί να αποφύγουμε να γίνουμε εγωιστές και μονόχνοτοι.

 

Νίκη Δημητρίου

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

https://www.facebook.com/kosmogramma/

www.kosmogramma.gr

 ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Στις 4 Οκτωβρίου ώρα 7.21 το πρωί, ο πλανήτης της αδρεναλίνης, της δράσης και της λίμπιντο, εισέρχεται στο χώρο αδυναμίας του τον Ζυγό
Είδηση
Στις 3 Οκτωβρίου στις 11.14 το πρωί, ο επικοινωνιακός Ερμής εισέρχεται στο μυστικοπαθή Σκορπιό και το Σύμπαν της νόησης αλλάζει...
Είδηση
Μετά την πλήρη εδραίωση του φθινοπώρου και την κοινή αποδοχή του  ρυθμικού, ίσως κάπως μελαγχολικού βηματισμού του,  πραγματοποιείται η πρώτη Νέα Σελήνη του, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Είδηση
Η πλανητική τραμπάλα προτρέπει σε εκλογίκευση και συναισθηματική ωριμότητα.  Επιζητά απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στη λογική και τα συναισθήματα. 
Είδηση
Ο Ήλιος, το λαμπερό αστέρι του Ηλιακού μας συστήματος, στις 23 Αυγούστου στη 1.00 το μεσημέρι, εισέρχεται στη ζωδιακή περιοχή της Παρθένου.
Είδηση
Η πιο λαμπρή Πανσέληνος του καλοκαιριού, η Πανσέληνος του Αυγούστου, πραγματοποιείται στις 15 του μήνα, στον ωρολογιακό χτύπο των 15 30 μ.μ.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x