A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

You May Say, το νέο free press περιοδικό «που μιλάει την κάνναβη»Ένα νέο, free press περιοδικό, ένα περιοδικό ποικίλης ύλης «που μιλάει τη γλώσσα της κάνναβης»στην Ελλάδα, την Ευρώπη, και τα Βαλκάνια, καταφθάνει με το πρώτο τεύχος του να κυκλοφορεί το Σεπτέμβριο του 2019. Το όνομά του είναι You May Say και συντελεστές του γνωστοί δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και σκιτσογράφοι, επιστήμονες, ιατροί και φαρμακοποιοί, γεωπόνοι και βιολόγοι, όλοι τους ειδικευμένοι στο φυτό, την καλλιέργεια και τις δεκάδες χρήσεις του, αλλά και ερωτευμένοι με την ιστορία και την κουλτούρα του.

Το περιοδικό θα διανέμεται δωρεάν από δεκάδες σημεία σε όλη τη χώρα με επίκεντρο τα καταστήματα πώλησης ειδών κάνναβης, αλλά και από φαρμακεία, cafe-bar και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

Οι φίλοι και λάτρεις του φυτού, όσοι το χρησιμοποιούν για να βελτιώσουν την υγεία τους, οι καλλιεργητές του, αλλά και οι εμπλεκόμενοι «στην οικονομία της κάνναβης» επαγγελματίες του χώρου, ασφυκτιούν προσπαθώντας να επικοινωνήσουν τις δραστηριότητές τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και εν γένει το διαδίκτυο.  Το You May Say έρχεται να καλύψει αυτό το κενό, αλλά και «να επικοινωνήσει την κάνναβη» στο ευρύ κοινό, μιας και η ύλη του απλώνεται στην πολιτική, την υγεία, τη διατροφή, την τέχνη και τον πολιτισμό.

Την έκδοση υπογράφει η πρώτη ειδικευμένη στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία της κάνναβης ελληνική εταιρεία, η You May Say I Am A Dreamer.  Η εταιρεία που, ανάμεσα σε άλλα, υπέγραψε και την έκδοση του βιβλίου Φαρμακευτική Κάνναβη – Οδηγός Χρήσης που έλαβε εξαιρετικές κριτικές και αποτελεί ένα ιδιόμορφο best seller με τη δεύτερη έκδοσή του να εξαντλείται έχοντας φτάσει ήδη σε χιλιάδες αναγνώστες.

Το You May Say είναι διμηνιαίο, κυκλοφορεί σε μεγάλο τιράζ και έχει την θερμή υποστήριξη σειράς Μέσων Ενημέρωσης και, φυσικά, του Cannabis News Gr.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το περιοδικό στο e-mail: info.youmaysay[at]gmail.com και με το ελληνικό και διεθνές εμπορικό του τμήμα στο sales.youmaysay[at]gmail.com

Ακολουθεί η επιστολή των συντελεστών του περιοδικού:

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η You May Say I Am A Dreamerη πρώτη ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στο marketing και την επικοινωνία της κάνναβης, κυκλοφορεί το Σεπτέμβριο το ομώνυμο free press / life style περιοδικό, το απόλυτο εργαλείο επικοινωνίας “του κόσμου της κάνναβης”, κι ένα από τα ομορφότερα Ευρωπαϊκά έντυπα, άξιο να παραμένει στη βιβλιοθήκη των αναγνωστών του.

Σε ολόκληρο τον πλανήτη οι επαγγελματίες “της οικονομίας της κάνναβης” αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην προβολή τους μέσω του διαδικτύου καθώς εταιρείες σαν το Facebook και τη Google δημιουργούν διαρκώς εμπόδια, αρνούνται τη διαφήμιση και συχνά λογοκρίνουν πληροφορίες που αφορούν στο φυτό.

Έτσι, ένα στιβαρό, εναλλακτικό Μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης του κοινού είναι απαραίτητο.

Αν αυτό είναι ένα περιοδικό τόσο καλύτερα για όλους εμάς που λατρεύουμε τις χάρτινες εκδόσεις.

Για αυτό δημιουργήσαμε το You May Say

Αλλά και για έναν ακόμη λόγο: Αρχές του 21ου αιώνα η κάνναβη επαναπροσδιορίζεται. Από “φυτό του διαβόλου” γίνεται φάρμακο και “προϊόν με ειδικό βάρος”, ενώ ταυτόχρονα παραμένει ένα απλό φυτό που φυτρώνει εύκολα, παντού και δωρεάν…

Όμως “η νέα γλώσσα”, αυτή με την οποία θα μιλάμε εφεξής για την κάνναβη, δεν έχει ακόμη επινοηθεί. χιλιάδων ετών ιστορία του φυτού, οι τελετουργικές του χρήσεις, η εμβληματική σύνδεσή του με τα πλέον ενδιαφέροντα κινήματα αμφισβήτησης, η συνομιλία του με τις τέχνες και τις έννοιες της αγάπης και της ελευθερίας… δυσανασχετούν καθώς δε βρίσκουν τον τρόπο και τη γλώσσα να εκφραστούν.

Αυτή, τη νέα γλώσσα της κάνναβης, καλούμαστε “να τη μιλήσουμε μαζί” μέσα από το You May Say.

Γι’ αυτό δε δημιουργήσαμε “ένα περιοδικό ειδικευμένο στην κάνναβη”, αλλά ένα περιοδικό ποικίλης ύλης με αφορμή την κάνναβη, ένα περιοδικό που αφορά τους πάντες και οι πάντες μπορούν να το αποκτήσουν δωρεάν.

Γιατί η κάνναβη είναι ένας τρόπος να βλέπουμε τα πράγματα.

Καλώς σας βρήκαμε.

You May Say


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Για πρώτη φορά στην 92χρονη ιστορία του το αμερικανικό περιοδικό δεν επιλέγει το «πρόσωπο της χρονιάς» αλλά το «παιδί της χρονιάς»
ΕΛΛΑΔΑ
Το ολλανδικό υπουργείο Δημόσιας Υγείας πρόκειται να επιλέξει σήμερα με κλήρωση 10 μελλοντικούς παραγωγούς κάνναβης, στο πλαίσιο ενός πειράματος αποποινικοποίησης της παραγωγής.
ΕΛΛΑΔΑ
Αν το στρίψιμο για εσένα δεν είναι μια απλή συνήθεια, αλλά ιεροτελεστία και τέχνη, τότε χρειάζεσαι τα κατάλληλα χαρτάκια και φιλτράκια, που θα εξασφαλίσουν ότι κάθε σου τσιγάρο είναι το ίδιο απολαυστικό!
ΕΛΛΑΔΑ
Ανέβηκε σήμερα στο ηλεκτρονικό σύστημα συναγογράφησης και θα γράφεται- προς το παρόν- μόνο από νευρολόγους και φυσίατρους - Πληροφορίες ΕΔΩ
ΕΛΛΑΔΑ
Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, οι άνθρωποι της «σχεδίας» στην Αθήνα (ήδη έχει συμβεί στη Θεσσαλονίκη) αποσύρονται από τους δρόμους
ΕΛΛΑΔΑ
Μία απίθανη ιστορία έστησε στον Δήμο Αθηναίων και τον Κώστα Μπακογιάννη ο «Κόμβος Ακτιβιστών για μια Φιλελεύθερη Κοινωνία».
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x