A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Μπορεί να αποφευχθεί μια αντιστάθμιση φόρου;


Μπορεί να αποφευχθεί μια αντιστάθμιση φόρου;


Η αντιστάθμιση φόρου είναι δύσκολη για όλους εκείνους που ζουν με σταθερό εισόδημα, αναρωτιούνται πως να διαχειριστώ καλύτερα τα χρήματα μου και έχουν απλήρωτα χρέη, τα οποία απαιτούν πρόσθετη υποστήριξη από ομοσπονδιακούς ή επιστροφές φόρου εισοδήματος. Ενώ μερικοί μπορεί να αισθάνονται ότι η αποπληρωμή με αυτόν τον τρόπο είναι ευεργετική για να αποφευχθεί η επιβολή προστίμων σε μηνιαίες αποδοχές, υπάρχουν πολλά που ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε για να αποφύγει μια αντιστάθμιση φόρου.


Όταν ένα άτομο αγνοεί ή δεν κατανοεί τι είναι μια αντιστάθμιση φόρου, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την υπηρεσία οικονομικής διαχείρισης για περισσότερες λεπτομέρειες. Οι αρχές παροχής υπηρεσιών θα εξηγούν τι χρωστάει ο ενδιαφερόμενος, πόσο και γιατί είναι απαραίτητη η αντιστάθμιση. Εάν η οφειλή δεν είναι έγκυρη ή η πληρωμή είναι ήδη καθοδόν, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί και να επιβεβαιωθεί. Ορισμένα χρέη δεν είναι νόμιμα, και ο φορολογούμενος θα πρέπει να κοινοποιήσει αυτές τις λεπτομέρειες. Έχοντας καμία επαφή με την οφειλή, η αντιστάθμιση θα συμβεί και το άτομο μπορεί να αντιμετωπίσει οικονομική δυσκολία.


Νομική Βοήθεια για να Αποφύγει Φορολογικού Offset


Μερικές φορές, είναι απαραίτητο να προσλάβετε δικηγόρο, όπως για παράδειγμα είναι η Οικονομάκης Χρήστος Διεθνής Δικηγορική Εταιρεία. Ένας νομικός φορολογικός επαγγελματίας είναι συχνά αναγκαίος για να σας βοηθήσει με αυτά τα θέματα και να καθαρίσει τη σύγχυση, γύρω από τα φορολογικά ζητήματα. Μπορεί να σας ενημερώσει για την συμπλήρωση ορισμένων εντύπων ή να επικοινωνήσει με άλλους που μπορούν να σας βοηθήσουν με την πρόοδο της υπόθεσης.


Συζυγικές Οφειλές

Σε ορισμένες φορολογικές επιστροφές που αφορούν και τους δύο συζύγους, μόνο ένα μέρος της επιστροφής απαιτεί αντιστάθμιση. Αυτό είναι εφικτό, εάν μόνο ένας σύζυγος έχει χρέος που χρειάζεται εξόφληση με αυτόν τον τρόπο. Σε αυτήν την περίπτωση, το άτομο μπορεί να λάβει μέρος ή το σύνολο της επιστροφής φόρου του και να αποφύγει την αντιστάθμιση φόρου. Αυτό οφείλεται στην ευθύνη του άλλου συζύγου για την αποπληρωμή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το θιγόμενο άτομο θα πρέπει να επικοινωνήσει με την υπηρεσία εσωτερικών εσόδων και να κάνει αίτηση για την κατανομή του ζημιωθέντος συζύγου. Αυτό θα πρέπει να ξεκινήσει τη διαδικασία για μια μερική ή ολόκληρη επιστροφή φόρου.

Αδυναμία πληρωμής

Όταν ένα άτομο αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, μπορεί να επικοινωνήσει με τις αρμόδιες υπηρεσίες για να συμπληρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποδείξετε ότι δεν είστε σε θέση να διαχειριστείτε οικονομικά θέματα χωρίς να λάβετε την επιστροφή του φόρου εισοδήματος. Έτσι θα αποφευχθεί η αντιστάθμιση φόρου και θα εξασφαλίσετε ότι η επιστροφή θα έρθει πλήρως σε εσας χωρίς καμία κατάσχεση για χρέη που οφείλονται σε οργανισμούς.ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Διίστανται οι απόψεις μεταξύ των "σοφών" της γερμανικής οικονομίας στο θέμα της χρήσης ομολόγων κορωνοϊού για την καταπολέμηση των συνεπειών της πανδημίας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Η θέσπιση βασικού εισοδήματος «καραντίνας» για όλους περιλαμβάνεται στις αναλυτικές προτάσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων στην οικονομία και την εργασία και την προστασία εργαζομένων και επιχειρήσεων από την πανδημία του κορωνοϊού
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Κάθε μήνας καραντίνας στις μεγάλες οικονομίες θα μειώνει κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες τον ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Οι ηγέτες 9 κρατών της ΕΕ, μεταξύ αυτών και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κάλεσαν χθες την Ένωση να δημιουργήσει κορωνο-ομόλογα, προκειμένου να διαθέσει σημαντικά κονδύλια μπροστά στην υγειονομική κρίση
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ο ίδιος, ο γραμματέας του ΜεΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης σε βίντεο που ανάρτησε εξηγεί την απόφασή του να δώσει στη δημοσιότητα τις ηχογραφημένες συζητήσεις τονίζοντας ότι «χωρίς διαφάνεια δεν υπάρχει δημοκρατία».
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Το δάνειο ύψους 15,2 δισεκ. ευρώ που δόθηκε από την κρατική τράπεζα Kreditanstalt für Wiederaufbau (ΚfW) (Πιστωτικό Ίδρυμα για την Ανασυγκρότηση) στην Ελλάδα το 2010 ήταν αμφιλεγόμενο
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ