A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Νέα Σελήνη στο Ζυγό - Οι επίπλαστες ευτυχίες έχουν ημερομηνία λήξης

Νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου στον Ζυγό - Οι επίπλαστες ευτυχίες έχουν ημερομηνία λήξης   

Μετά την πλήρη εδραίωση του φθινοπώρου και την κοινή αποδοχή του  ρυθμικού, ίσως κάπως μελαγχολικού βηματισμού του,  πραγματοποιείται η πρώτη Νέα Σελήνη του, στις 28 Σεπτεμβρίου.

Στη νυχτερινή  ώρα  των  9 και 27΄, η συνάντηση Ήλιου και Σελήνης στην 6η μοίρα του Ζυγού  σηματοδοτεί την έναρξη  του  νέου σεληνιακού κύκλου.

Το αίτημα του Ζυγού  είναι η συνύπαρξη , η συνεργασία ,ο συσχετισμός .

Εδώ οι υψηλοί τόνοι δεν έχουν θέση. Το ζητούμενο είναι η αρμονία και η ευγένεια.

Η επιθετικότητα είναι λέξη παντελώς απαγορευμένη. Το όπλο και παράλληλα η άμυνα του Ζυγού είναι ένα: Tο αφοπλιστικό του χαμόγελο.

Πίσω από αυτό κρύβεται η ρευστότητα του ζωδίου που έχει ανάγκη από ήρεμη, κοινωνική επαφή και ασφαλείς διαπροσωπικές σχέσεις. 

 Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης στην 26η μοίρα του Ταύρου ως πρωτεύον ζήτημα θέτει  την  σταθερότητα . Οποιαδήποτε σχέση ή συνεργασία  που ξεκινά τώρα, απαιτείται να μείνει αναλλοίωτη στον χρόνο.. να κρατήσει για πάντα.

Θετική διάθεση ως προς αυτό ,έχει ο μεγαλόπρεπος πλανητικός   σχηματισμός  του Άρη , Πλούτωνα , Ωροσκόπο που δωρίζει γενναιόδωρες δόσεις , δύναμης και επιμονής

Η εύνοιά του αφορά τα ζώδια της γης ,Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους , με  ιδιαίτερη επίδραση  στο δεύτερο μισό του τρίτου δεκαημέρου και δηλώνει μια ξεκάθαρη φιλική διάθεση  ως προς τον Ωροσκόπο της Νέας Σελήνης  στον Ταύρο και το αίτημα του, αυτό  της πολυπόθητης σταθερότητα .

Η ταυτόχρονη παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στην ίδια ζωδιακή περιοχή του Ζυγού τοποθετεί τη σκέψη ,το λόγο στα πλαίσια της απαιτούμενης ευγένειας.

Η εξαιρετική νόηση του Ερμή διακρίνεται από την ικανότητα να  προσαρμόζει με ευλυγισία τις απόψεις του με αυτές  του συνομιλητή του, με σκοπό  τη συμφωνία.

Η αρμονική  συνδιάλεξη και  η τέλεια συνύπαρξη  είναι η κύρια ανάγκη της Αφροδίτης  του Ζυγού και δεν θα  την διαπραγματεύεται…θα την  απαιτήσει .

Σε κλίμα φθινοπώρου και σε αναμονή των πρώτων βροχών η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου προτρέπει σε συνύπαρξη, αντιπροσωπεύοντας τόσο την ταυτότητα του Ζυγού όσο και την δυναμική επιρροή του παραδοσιακού πλανήτη  Χείρωνα πάνω της.

Οι ευκαιρίες για επαφές  είναι αρκετές και τις προσφέρει η  ευνοϊκή όψη ιδιομοιρίας  της Αφροδίτης και του Δία.

Η ίδια όψη  υπόσχεται έντονη κοινωνικότητα , μέσα από  τις απαραίτητες  συναντήσεις και συναναστροφές.  Επίσης προσφέρει  οικονομικές ευκαιρίες  ιδιαίτερα  στα παρορμητικά ζώδια Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους του τέλους του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Παρόλα αυτά οι σχέσεις και οι συνεργασίες που αρχίζουν αυτό το διάστημα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή . Η  αρχική τους εύνοια δεν δηλώνει σταθερότητα στον χρόνο .  Επομένως η  επιλογή  τόσο του συντρόφου όσο και των συνεργατών με του οποίους αποφασίζουμε να  συσχετιστούμε προϋποθέτει συνετή σκέψη.

Η δυσαρμονική όψη του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα έχει την τάση να δημιουργεί εντάσεις στην επικοινωνία . Ο λόγος γίνεται αδιάκριτος  και οδηγεί σε αποκαλύψεις που ίσως να μην είναι τόσο ευχάριστες. Οι  εμμονικές και χειριστικές  συμπεριφορές δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την συναναστροφή της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα , ο οποίος μπορεί πολύ εύκολα να μηδενίσει ,να τελειώσει τα πάντα ..ακόμη και αυτά που μόλις έχουν αρχίσει.

Και αυτό, γιατί στην πορεία της  η κάθε συναναστροφή - συνεργασία   οδηγείται  στην   αξιολόγηση που έρχεται με τον χρόνο και τον κύριο πλανήτη που τον αντιπροσωπεύει τον  Κρόνο. Οι επιλογές των συναναστροφών  που εγκρίνονται  είναι αυτές που  διαφεύγουν  τη συντριβή και αναγεννούνται στην  συνάντηση της Αφροδίτης με  τον  Πλούτωνα.

Η φθινοπωρινή Νέα Σελήνη απευθύνεται ιδιαίτερα  στα παρορμητικούς Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Οι  γεννημένοι κοντά στην 6η  μοίρα των ζωδίων αυτών και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα,  είναι οι άμεσα αποδέκτες  της  πλανητικής τάσης  του νέου σεληνιακού κύκλου, που επιζητά την αρμονία στον κοινωνικό περίγυρο, προσφέροντας δυνατότητες για σύναψη σχέσεων και συνεργασιών  με  απαιτούμενη βάση την ευγενική συνύπαρξη .

 Τίποτε όμως δεν θα έχει διάρκεια ούτε και έδρα,  αν δεν αξιολογηθεί και δεν ελεγχθεί .

Στη ζωδιακή περιοχή του Ζυγού και υπό την επήρειά της ,υπάρχει έντονα η μεγάλη   ανάγκη  του ζωδίου  για κοινωνικές επαφές , συνεργασίες ,  σχέσεις.

Εκείνο όμως που είναι το ζητούμενο του Ζυγού  είναι ένα και ονομάζεται  σωστή διάκριση ως προς την επιλογή και την ορθότητα τους.

 

Γιατί ο κανόνας είναι ένας και βασικός ... οι επιπολαίες συναναστροφές δημιουργούν   επίπλαστες ευτυχίες  και οι συγκεκριμένες έχουν… ημερομηνία λήξης.Άσπα Μόρφου

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.kosmogramma.gr

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

 

 


 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Λίγα λεπτά αργότερα έστειλε την πρώτη εικόνα από την επιφάνεια του Αρη.
Είδηση
Ήρθε φαίνεται η ώρα για τα άτομα με αναπηρία να κατακτήσουν και το διάστημα.
Είδηση
Η φωτογραφία τραβήχθηκε την Τετάρτη, μία ημέρα αφότου μπήκε επιτυχώς σε τροχιά το σκάφος που στα αραβικά αποκαλείται «Αμάλ»
Είδηση
Τρία ρομποτικά διαστημικά σκάφη φθάνουν στον Άρη μέσα στον Φεβρουάριο, σε ένα σπάνιο συναπάντημα στον αρειανό ουρανό.
Είδηση
Οι αστρονόμοι δεν γνωρίζουν πόσα τέτοια πολύπλοκα αστρικά συστήματα υπάρχουν στο γαλαξία μας και πέρα από αυτόν. Επίσης παραμένει αίνιγμα η προέλευση τέτοιων συστημάτων με τόσα πολλά άστρα.
Είδηση
Η πολιτική του άνοδος θα συνεχιστεί το 2020 και μάλιστα με περεταίρω πολιτική αναβάθμιση, που έρχεται σύντομα, ιδιαίτερα από τον Αύγουστο και μετά, την οποία μπορεί και να απολαύσει μέχρι το 2022, όπου αρχίζει μια δύσκολη γι αυτόν διετία!
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x