A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Καθήκοντα Business Development Manager της Wärtsilä Energy Business αναλαμβάνει ο κ. Άγγελος Τσουχνικάς


Καθήκοντα Business Development Manager της Wärtsilä Energy Business αναλαμβάνει ο κ. Άγγελος Τσουχνικάς


Ο Τεχνολογικός Όμιλος Wärtsilä ενδυναμώνει την παρουσία του στην Ελλάδα και την Κύπρο επιλέγοντας τον κ. Άγγελο Τσουχνικά για τη θέση του Διευθυντή Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της Wärtsilä Energy Business, με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση της δυναμικής παρουσίας του Ομίλου στην αγορά.


Ο κ. Τσουχνικάς, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, γνωρίζει σε βάθος τις ιδιαιτερότητες και τις προκλήσεις του χώρου της ενέργειας, διαθέτοντας μακρά και επιτυχημένη πορεία σε κορυφαίους πολυεθνικούς ομίλους. Η εμπειρία και οι γνώσεις που κομίζει σε τομείς όπως οι ΑΠΕ και τα έξυπνα δίκτυα (smart grids), πρόκειται να αποτελέσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την καθολική εξυπηρέτηση των πελατών του Ομίλου και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς του.


«Η Wärtsilä στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της Ελλάδας να πετύχει τους στόχους της ενεργειακής της μετάβασης και να αυξήσει τη συμμετοχή των ΑΠΕ στο εγχώριο ενεργειακό μείγμα. Η ευελιξία που προσφέρουν τόσο οι μηχανές όσο και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας της εταιρείας μας, αποτελεί το απαραίτητο συστατικό για τη μεγιστοποίηση της διείσδυσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο σημερινό ηλεκτρικό σύστημα και τη σταδιακή απόσυρση παλαιών, ρυπογόνων μονάδων από αυτό», δηλώνει ο κ. Άγγελος Τσουχνικάς.
H Wärtsilä Energy Business εν συντομία


Η Wärtsilä Energy Business ηγείται της μετάβασης προς ένα μέλλον με 100% ανανεώσιμη ενέργεια. Ως διαχειριστές πολύπλοκων ενεργειακών συστημάτων, κατανοούμε, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και υπηρετούμε τα βέλτιστα συστήματα ισχύος για τις μελλοντικές γενιές. Οι λύσεις μας παρέχουν την απαιτούμενη ευελιξία για την ενσωμάτωση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την αξιοπιστία του συστήματος. Η προσφορά της εταιρείας περιλαμβάνει ευέλικτους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με μηχανές εσωτερικής καύσης– συμπεριλαμβανομένων συστημάτων υγροποιημένων αερίων – υβριδικές εγκαταστάσεις ηλιακής και θερμικής ενέργειας, συστήματα διαχείρισης και αποθήκευσης ενέργειας. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής των εγκαταστάσεών τους, με υπηρεσίες που εξασφαλίζουν αυξημένη αξιοπιστία και εγγυημένη απόδοση. H Wärtsilä Energy Business έχει δραστηριοποιηθεί σε 177 χώρες, με τη συνολική εγκατεστημένη ισχύ της να ανέρχεται σε 70GW.


www.wartsila.com/energy 


Η Wärtsilä εν συντομία

Η Wärtsilä αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στις έξυπνες τεχνολογίες και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τις αγορές της ναυτιλίας και της ενέργειας. Δίνοντας έμφαση στη βιώσιμη καινοτομία, τη συνολική αποδοτικότητα και την ανάλυση δεδομένων, μεγιστοποιεί τις περιβαλλοντικές και οικονομικές επιδόσεις των πλοίων και των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας των πελατών της. Το 2018, οι καθαρές πωλήσεις του ομίλου ανήλθαν σε 5,2 δισ. ευρώ με περίπου 19.000 εργαζομένους. Η εταιρεία έχει επιχειρηματικές δραστηριότητες σε πάνω από 200 σημεία και περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Wärtsilä είναι εισηγμένη στην χρηματιστηριακή αγορά του Ελσίνκι. 

www.wartsila.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Κατάργηση της πάγιας χρέωσης για όλους τους καταναλωτές, έκπτωση 5 ευρώ για όσους λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό και επιπλέον 8% για τους ευάλωτους πελάτες και για καταναλώσεις πάνω από 2.000 κιλοβατώρες, θέτει σε εφαρμογή η ΔΕΗ από τις 26 Μαρτίου και για τρεις μήνες.
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Καθυστερήσεις στην επίδοση λογαριασμών σημειώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα (μετά τις 14 Φεβρουαρίου, σε ορισμένες περιοχές της Επικράτειας), ενημερώνει η ΔΕΗ η οποία προχώρησε ήδη στη λήψη μέτρων προκειμένου να μην υπάρξουν επιπτώσεις στους καταναλωτές.
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Άμεση βραχυπρόθεσμη αναστολή κάθε δραστηριότητας σχετικά με την κατασκευή και αδειοδότηση αιολικών πάρκων με ταυτόχρονο καθορισμό ημερομηνιών διοργάνωσης συζήτησης
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Ψήφο εμπιστοσύνης συνολικά για την ελληνική οικονομία, συνιστά η απόφαση του Ομίλου ΕΛΠΕ να προχωρήσει στη δημιουργία του Φωτοβολταϊκού Πάρκου στην Κοζάνη
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Εμβληματική συμφωνία για την εξαγορά ισχυρού χαρτοφυλακίου Φωτοβολταϊκών έργων της Γερμανικής εταιρείας juwi στη περιοχή της Κοζάνης, συνολικής ισχύος 204 MW
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Η κα Παπαδέδε είναι Πολιτικός επιστήμονας και οικονομολόγος. Εργάζεται 23 χρόνια στη ΔΕΗ, τώρα στον ΑΔΜΗΕ, και είναι γενική γραμματέας του συλλόγου επιστημονικού προσωπικού των εργαζομένων. 

ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ