A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Ο Ήλιος στον σκοτεινό Σκορπιό – Πώς μας επηρεάζει


Ο Ήλιος στον σκοτεινό Σκορπιό – Πώς μας επηρεάζει


O Ήλιος το μόνο αυτόφωτο φως του συστήματος μας και φως της Συνείδησης, από 23 Οκτωβρίου λίγο πριν τις επτάμιση το , εισέρχεται στα σκοτεινά βάθη του Σκορπιού. 


Η απόλυτη λάμψη συναντά το σκοτάδι, με προτροπή να διεισδύσουμε στις πιο μύχιες περιοχές του είναι μας. Να κατανοήσουμε όλα τα κακώς κείμενα βγάζοντάς τα στο φως της συνείδησης για να τα ξορκίσουμε και να πορευτούμε με μεγαλύτερη δύναμη.


Αποκτούμε μία απροσδιόριστη αίσθηση εσωστρέφειας, καχυποψίας και μυστικοπάθειας. Γινόμαστε διαισθητικοί, αντιλαμβανόμενοι τα βαθιά κίνητρα των άλλων, που πολλές φορές είναι τελείως διαφορετικά από την εξωτερική τους συμπεριφορά.


Μας χαρακτηρίζει μεγάλη επιμονή και πάθος σε ότι κι αν κάνουμε. Οι καταστάσεις της ζωής μας αποκτούν ειδικό βάρος, ενώ επιδιώκουμε να φέρνουμε τα πράγματα που προσδοκούμε στα μέτρα μας, περισσότερο απ’ ότι συνήθως. 


Οι φόβοι, το απόκρυφο, το μυστικιτσικό, τραβούν την προσοχή μας. Σοβαρεύουμε και προσανατολιζόμαστε περισσότερο στην ερωτικοσεξουαλική μας ζωή, αλλά και στο χρήμα. Καταστρώνουμε σχέδια για τη δράση μας και λειτουργούμε με συντονισμένες κινήσεις. 


Από 26 έως 30/11 ο Ήλιος αντιμετωπίζει τον ανάδρομο Ουρανό από απέναντι, δημιουργώντας έκρυθμες καταστάσεις που δεν υπολογίζαμε.
Ειδικότερα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, καίρια ζητήματα ζωής που είχατε τακτοποιήσει και γι’ αυτό τα θεωρούσατε δεδομένα, διαφοροποιούνται απότομα. Οι ανατροπές είναι κυρίαρχες. Προσπαθήστε να πορευτείτε με τις αλλαγές οσμίζοντας αυτό που έρχεται χωρίς να αντιστέκεστε, εκμεταλλευόμενοι μάλιστα την υφιστάμενη δυναμική ενέργεια για να τις προκαλέσετε οι ίδιοι. Παίρνοντας τις καταστάσεις επάνω σας τα πράγματα που αλλάζουν μπορούν να γίνουν πιο ήπια για σας μια και ούτως ή άλλως δεν μπορείτε να τα αποφύγετε ή να τα εμποδίσετε. 


Από 6 έως 11/11 γνέφει θετικά στον Κρόνο από τον Αιγόκερο δίνοντας μας αντοχή, διεισδυτική ματιά και οργανωτικές ικανότητες κυρίως στην εργασία, αλλά και σε ότι άλλο χρειάζεται υπευθυνότητα.


Ειδικότερα Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθείς, Παρθένοι και Αιγόκεροι στο κέντρο του 2ου δεκαημέρου οι σταθερές βάσεις που χτίζετε αναπτύσσονται αβίαστα και ανοδικά, γινόσαστε αποδοτικοί και αξιόπιστοι, ενώ θέτετε τους όρους και τα δίκια σας αβίαστα χωρίς αντιστάσεις από το περιβάλλον. Η σκληρή δουλειά δεν λείπει, αλλά σίγουρα έχει αντίκρισμα για το οποίο νιώθετε περήφανοι, εξαιτίας και του γεγονότος πως αναγνωρίζεται και από προϊσταμένους.


Το ίδιο σχεδόν διάστημα, από 7 έως 11/11 απολαμβάνει και το φλερτάρισμα του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, αλλά λόγω της αναδρομής του δεν είναι σπαρμένο με ροδοπέταλα…


Ειδικότερα Ταύροι, Σκορπιοί, και Ιχθείς, στο κέντρο του 2ου δεκαημέρου απολαμβάνετε ιδεώδεις στιγμές και εν γνώση σας γίνεστε πολύ ελαστικοί με τα πονηρά σχέδια των άλλων για να σας ξεγελάσουν. 


Ο συναισθηματισμός σας είναι πολύ έντονος και αν και οι στιγμές που ζείτε εξωτερικά δείχνουν πάρα πολύ ευχάριστες μέσα σας επικρατεί ένα χάος που δύσκολα συμμαζεύεται. Χρειάζεστε χρόνο με τον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε, αλλά και τι νιώθετε. Πολύ καλός συνδυασμός για καλλιτεχνικές δραστηριότητες δημιουργικό οραματισμό, εναλλακτικά θέματα και Διαλογισμό.


Από 10 έως 13/11 συναντιέται με τον ανάδρομο Ερμή και ενώ θέλουμε να προχωρήσουμε κάποια πράγματα το γλυκό δεν δένει…


Ειδικότερα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι στο τέλος του 2ου αρχές του 3ου δεκαημέρου έχετε την προσοχή σας ώστε να μην προβείτε σε συμφωνίες υπογραφές και υποσχέσεις. Όλα γίνονται ετεροχρονισμένα ή με καθυστέρηση με τα μηχανήματα να μη συνεργάζονται.  


Η ουσία είναι να ασχοληθείτε καλύτερα με τη μαγεία της όψης που αφορά τα πράγματα που συμβαίνουν θαρρείς από μόνα τους, χωρίς να έχουν καθοριστεί από κάποιον: Λύνονται προβλήματα με εκλάμψεις ιδεών, αναβάλλονται πράγματα προς όφελος σας, συναντάτε παλιούς γνώριμους, θυμόσαστε πληροφορίες που είχατε παντελώς ξεχάσει ή βρίσκετε χαμένα αντικείμενα. Πολύ καλή περίοδος για να οργανώσετε -με ιδιαίτερη διεισδυτική ματιά- στρατηγικές, τις οποίες καλύτερα να θέσετε σε εφαρμογή αργότερα.


Από 10 έως 16/11 αλληλεπιδρά θετικά με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερο, κάνοντας μας να προσηλωθούμε με περίσκεψη σε αποδοτικούς στόχους σε όλα τα επίπεδα.


Ειδικότερα Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθείς, Παρθένοι και Αιγόκεροι αρχές 3ου δεκαημέρου νιώθετε δυνατοί και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Μπορείτε να υλοποιήσετε ζητήματα που έχουν αξία για σας ώστε να εισπράξετε τα μέγιστα. Το μυστικό χαρτί σας, η σοφή αντίληψη που έχετε για κάποιες κρυφές παραμέτρους, που σε άλλες στιγμές θα αγνοούσατε. Καλή όψη για χτίσιμο πραγμάτων και από το μηδέν.


Ο Ήλιος στο Σκορπιό μας παρέχει μία ευκαιρία: Να φωτίσουμε ό,τι σκοτεινό υπάρχει στις ξεχασμένες γωνίες του μυαλού και της ζωής μας, για πράγματα που χωρίς το βαθύ διερευνητικό του βλέμμα θα μας ήταν αδύνατο. Ολοκληρώνοντας την παραμονή του θα γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα για μας,  για τις καταστάσεις, αλλά και για τους ανθρώπους της ζωής μας.

Νίκη Δημητρίου


Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα


www.kosmogramma.gr


https://business.facebook.com/kosmogramma.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Είδηση
Το βιβλίο της Martine Menès «Το παιδί και η γνώση», παρουσιάστηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Είδηση

Η Αφροδίτη πλανήτης του έρωτα, της ισορροπίας και της ομορφιάς, από την 1η Νοεμβρίου λίγο πριν τις 10.30 το βράδυ, εισέρχεται στον Τοξότη.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
Είδηση
Θα με συναντήσεις σε ταξιδιωτικά γραφεία, βιβλιοπωλεία, ανοιχτές βιβλιοθήκες και όπου αλλού η επέκταση του Δία ενισχύει την κίνηση και τη σκέψη μου
Είδηση

Με την τελευταία Νέα Σελήνη της χρονιάς και την ταυτόχρονη ολική Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται, μας αποχαιρετά εντυπωσιακά το 2019.


Είδηση
Στα σταθερά, συναισθηματικά νερά του Σκορπιού, η Νέα Σελήνη ενστερνίζεται τη φύση  της ζωδιακής περιοχής του.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x