A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Η αντισυμβατική και φιλελεύθερη Αφροδίτη του Υδροχόου και η επιρροή της


Η αντισυμβατική και φιλελεύθερη Αφροδίτη του Υδροχόου και η επιρροή τηςΣτις 20 Δεκεμβρίου στις 8 και 42 το πρωί, το ζωδιακό μου ρολόι λέει μηδέν μοίρες του Υδροχόου.


 Άρτι αφιχθείσα στο ενδέκατο ηλιακό οίκο και στην κυβέρνηση του Ουρανού, αρχικά σας δηλώνω τη μεγάλη μου ανακούφιση. 


Όλα θα σας τα πω. Δώστε μου λίγο χρόνο, να ελευθερωθώ από το ταγιέρ και τις ψηλές μου γόβες.  Επίσης να αδειάσω τον χαρτοφύλακα μου. Είναι γεμάτος με παρουσιάσεις, προγράμματα και πολλά σχέδια. Δεν έχει παράπονο ο Κρόνος… ένα μήνα σχεδόν εκεί, λειτούργησα άψογα και σύμφωνα με τις επιταγές του. 


 Τώρα όμως, που δεν μας ακούει, θα σας το πω. Η αλήθεια είναι πως οι περιορισμοί του με κουράσανε. Μου λείψανε οι φίλοι μου και οι εραστές μου.


Το ομολογώ πως τους μπερδεύω αυτούς. Είναι γιατί μάλλον θέλω μερικές φορές του φίλους μου εραστές και μετά που βαριέμαι τους θέλω πάλι φίλους.    Είναι πρόβλημα αυτό. Όχι για μένα… για τους άλλους. 


Με λένε ψυχρή και αναίσθητη. Εγώ θα με έλεγα ελεύθερη και λιγάκι… αντισυμβατική. Τόσο λιγάκι όσο και ο οικοδεσπότης μου ο Ουρανός που πάντα συμφωνεί με τις σκανδαλιές μου.
Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μου στον Αιγόκερω, αισθανόμουν το επικριτικό του βλέμμα. Δεν του άρεσε καθόλου η σοβαροφάνεια που επέβαλε η προηγούμενη κυβέρνηση, του Κρόνου. Τώρα όμως είναι η στιγμή να αποκαταστήσω τις σχέσεις μου με τον θυμωμένο Ουρανό. Με την ισχυρή θέση του κυβερνήτη στον Υδροχόο, θέλει- μάλλον απαιτεί- να ανακτήσω την Υδροχοική μου φόρμα. 


Αυτό δεν θα μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Άλλωστε, η χαλαρότητα και το πρωτοποριακό πνεύμα της ζωδιακής περιοχής συμβαδίζει απόλυτα με την σημερινή μου φιλελεύθερη διάθεση. Εδώ, οτιδήποτε μοιάζει δογματικό και απόλυτο είναι ασφυκτικό… Το «πρέπει» είναι λέξη επικηρυγμένη και το μόνο που προκαλεί ρίγη ανατριχίλας.


Από σήμερα και ως τις 13 Ιανουαρίου, που θα μετακομίσω στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλάζει η οπτική μου. Η στενή διαχείριση των οικονομικών όπως και οι αναγκαστικές σχέσεις, λόγω κοινωνικών περιορισμών, μου φαίνονται ανούσιες.


Η σπουδαία και καθοριστική επιρροή του Ουρανού μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου, καθώς είναι η μοναδική μου πλανητική συνεύρεση στην πορείας μου στον Υδροχόο. Η όψη κορυφώνεται, σφραγίζοντας τη δυσαρμονία μας, στις 22 Δεκεμβρίου.


Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού, στην 3η μοίρα του Ταύρου, και η γνωστή, εκρηκτική διάθεση της αποδέσμευσης του, μου προκαλεί έντονη νευρικότητα. Η ενέργεια εκδηλώνεται με τη μορφή του τυφώνα, που στο πέρασμά του δεν διατηρεί καμία λογική… στο πέρασμά του τα σαρώνει όλα!  

 Άμεσα επηρεάζονται οι Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουν τις πραγματικές ανάγκες, διαφυλάσσοντας τις αξίες τους από την ανατρεπτική ενέργεια που τους στοχεύει ή και να απομακρύνουν ό,τι τους είναι περιττό και καταπιεστικό. 


Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος μου να αποδεσμεύομαι συναισθηματικά, ακολουθώντας τη φωνή της ψυχρής λογικής, μπορεί να σας ωφελήσει..   

Από σήμερα και έως τις 13 Ιανουαρίου του 2020, θα σας συστήνομαι καθημερινά, από το ζώδιο του Υδροχόου, επαναλαμβάνοντας τη φιλελεύθερη διάθεσή μου.  

 

Ήρθα με σκοπό να σας διδάξω την ελευθερία στις σχέσεις μέσα από την κατάρρευση της συμβατικής καταπίεσης. Αγαπώ βαθιά και αληθινά με τον δικό μου μοναδικό τρόπο.  

Είμαι και αισθάνομαι ευτυχισμένη όταν δεν έχω δεσμευτικά βαρίδια.

Είμαι η Αφροδίτη του Υδροχόου, μία από τις δώδεκα εκφράσεις του εαυτού μου και πρεσβεύω την ανάγκη μου να με αγαπάτε έτσι..ελεύθερη!
Άσπα Μόρφου

www.facebook.com/AstrosofiaAspa


Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα


www.kosmogramma.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΣΤΡΑ
Η Πανσέληνος του Κόκκινου Ελαφιού που πραγματοποιείται στις 05:36πμ περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου στην 01° 26’ του Υδροχόου
ΑΣΤΡΑ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 10 του Ιουλίου στις 4 και 17 λεπτά το πρωί.
ΑΣΤΡΑ
Η πανσέληνος του Ιουνίου ανατέλλει στις 24 Ιουνίου περίπου στις 09:27μμ λίγο μετά τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου
ΑΣΤΡΑ
Στις 10 Ιουνίου στη 1 και 53 λεπτά το μεσημέρι ταυτόχρονα με τη Νέα Σελήνη του μήνα στην 20η μοίρα των Διδύμων πραγματοποιείται η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς.
ΑΣΤΡΑ
Η ολική Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου πραγματοποιείται στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων – Τοξότη και αποτελεί το δεύτερο supermoon της χρονιάς.
ΑΣΤΡΑ
Η ολική Σεληνιακή έκλειψη της 26ης Μαΐου πραγματοποιείται στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων – Τοξότη και αποτελεί το δεύτερο supermoon της χρονιάς.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x