A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Η αντισυμβατική και φιλελεύθερη Αφροδίτη του Υδροχόου και η επιρροή της


Η αντισυμβατική και φιλελεύθερη Αφροδίτη του Υδροχόου και η επιρροή τηςΣτις 20 Δεκεμβρίου στις 8 και 42 το πρωί, το ζωδιακό μου ρολόι λέει μηδέν μοίρες του Υδροχόου.


 Άρτι αφιχθείσα στο ενδέκατο ηλιακό οίκο και στην κυβέρνηση του Ουρανού, αρχικά σας δηλώνω τη μεγάλη μου ανακούφιση. 


Όλα θα σας τα πω. Δώστε μου λίγο χρόνο, να ελευθερωθώ από το ταγιέρ και τις ψηλές μου γόβες.  Επίσης να αδειάσω τον χαρτοφύλακα μου. Είναι γεμάτος με παρουσιάσεις, προγράμματα και πολλά σχέδια. Δεν έχει παράπονο ο Κρόνος… ένα μήνα σχεδόν εκεί, λειτούργησα άψογα και σύμφωνα με τις επιταγές του. 


 Τώρα όμως, που δεν μας ακούει, θα σας το πω. Η αλήθεια είναι πως οι περιορισμοί του με κουράσανε. Μου λείψανε οι φίλοι μου και οι εραστές μου.


Το ομολογώ πως τους μπερδεύω αυτούς. Είναι γιατί μάλλον θέλω μερικές φορές του φίλους μου εραστές και μετά που βαριέμαι τους θέλω πάλι φίλους.    Είναι πρόβλημα αυτό. Όχι για μένα… για τους άλλους. 


Με λένε ψυχρή και αναίσθητη. Εγώ θα με έλεγα ελεύθερη και λιγάκι… αντισυμβατική. Τόσο λιγάκι όσο και ο οικοδεσπότης μου ο Ουρανός που πάντα συμφωνεί με τις σκανδαλιές μου.
Καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μου στον Αιγόκερω, αισθανόμουν το επικριτικό του βλέμμα. Δεν του άρεσε καθόλου η σοβαροφάνεια που επέβαλε η προηγούμενη κυβέρνηση, του Κρόνου. Τώρα όμως είναι η στιγμή να αποκαταστήσω τις σχέσεις μου με τον θυμωμένο Ουρανό. Με την ισχυρή θέση του κυβερνήτη στον Υδροχόο, θέλει- μάλλον απαιτεί- να ανακτήσω την Υδροχοική μου φόρμα. 


Αυτό δεν θα μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Άλλωστε, η χαλαρότητα και το πρωτοποριακό πνεύμα της ζωδιακής περιοχής συμβαδίζει απόλυτα με την σημερινή μου φιλελεύθερη διάθεση. Εδώ, οτιδήποτε μοιάζει δογματικό και απόλυτο είναι ασφυκτικό… Το «πρέπει» είναι λέξη επικηρυγμένη και το μόνο που προκαλεί ρίγη ανατριχίλας.


Από σήμερα και ως τις 13 Ιανουαρίου, που θα μετακομίσω στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλάζει η οπτική μου. Η στενή διαχείριση των οικονομικών όπως και οι αναγκαστικές σχέσεις, λόγω κοινωνικών περιορισμών, μου φαίνονται ανούσιες.


Η σπουδαία και καθοριστική επιρροή του Ουρανού μονοπωλεί το ενδιαφέρον μου, καθώς είναι η μοναδική μου πλανητική συνεύρεση στην πορείας μου στον Υδροχόο. Η όψη κορυφώνεται, σφραγίζοντας τη δυσαρμονία μας, στις 22 Δεκεμβρίου.


Η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού, στην 3η μοίρα του Ταύρου, και η γνωστή, εκρηκτική διάθεση της αποδέσμευσης του, μου προκαλεί έντονη νευρικότητα. Η ενέργεια εκδηλώνεται με τη μορφή του τυφώνα, που στο πέρασμά του δεν διατηρεί καμία λογική… στο πέρασμά του τα σαρώνει όλα!  

 Άμεσα επηρεάζονται οι Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουν τις πραγματικές ανάγκες, διαφυλάσσοντας τις αξίες τους από την ανατρεπτική ενέργεια που τους στοχεύει ή και να απομακρύνουν ό,τι τους είναι περιττό και καταπιεστικό. 


Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος μου να αποδεσμεύομαι συναισθηματικά, ακολουθώντας τη φωνή της ψυχρής λογικής, μπορεί να σας ωφελήσει..   

Από σήμερα και έως τις 13 Ιανουαρίου του 2020, θα σας συστήνομαι καθημερινά, από το ζώδιο του Υδροχόου, επαναλαμβάνοντας τη φιλελεύθερη διάθεσή μου.  

 

Ήρθα με σκοπό να σας διδάξω την ελευθερία στις σχέσεις μέσα από την κατάρρευση της συμβατικής καταπίεσης. Αγαπώ βαθιά και αληθινά με τον δικό μου μοναδικό τρόπο.  

Είμαι και αισθάνομαι ευτυχισμένη όταν δεν έχω δεσμευτικά βαρίδια.

Είμαι η Αφροδίτη του Υδροχόου, μία από τις δώδεκα εκφράσεις του εαυτού μου και πρεσβεύω την ανάγκη μου να με αγαπάτε έτσι..ελεύθερη!
Άσπα Μόρφου

www.facebook.com/AstrosofiaAspa


Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα


www.kosmogramma.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΣΤΡΑ
Η διέλευση του Άρη, του πλανήτη της δράσης, της ορμής και της επέκτασης στον φιλελεύθερο Υδροχόο πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου στις 9 και 43 λεπτά το απόγευμα.
ΑΣΤΡΑ
Λίγες μόνο μέρες μετά την επίσημη έναρξη της Άνοιξης, που σηματοδοτείται με την Εαρινή Ισημερία στις 20 του μήνα, στις 5 και 49 λεπτά το πρωί, πραγματοποιείται η πρώτη της Νέα Σελήνη στις 24 Μαρτίου.
ΑΣΤΡΑ
Στέρηση των ελευθεριών και η επαναδόμηση.
ΑΣΤΡΑ
Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 στις 5.50 τα ξημερώματα, ασυγκράτητος και ορμητικός όπως πάντα, δηλώνοντας και την έναρξη της Εαρινής Ισημερίας. Θα παραμείνει έως τις 19/4 που θα περάσει στον Ταύρο.
ΑΣΤΡΑ
Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για τον πλανήτη Πλούτωνα. Λέξεις όπως ο Θάνατος, η Μεταμόρφωση, η Αλλαγή κατακλύζουν το Ιντερνετ, γεμίζοντας πανικό τους διαβάζοντας. Είναι ίσως ο μοναδικός πλανήτης που τρομάζει τόσο πολύ τους ανθρώπους, οι οποίοι επηρεάζονται από αυτόν είτε από διελεύσεις είτε από προοδευτικά.
ΑΣΤΡΑ

Η λαμπρή και μεγαλοπρεπής Πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται  στον άξονα Λέοντα –Υδροχόου και συγκεκριμένα στην 20η μοίρα του


ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ