A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς- Συναισθηματική εμβάθυνση και ανάβαση


Νέα Σελήνη στους Ιχθύς- Συναισθηματική εμβάθυνση και ανάβαση

Μια Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 23 Φεβρουαρίου στις 5 και 32 λεπτά το απόγευμα σηματοδοτώντας, όπως πάντα, το κλείσιμο ενός κύκλου και την έναρξη ενός καινούριου.

Στην 4η μοίρα και 28 λεπτά των Ιχθύων η συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης στο μεταβλητό και υδάτινο ζώδιο του Ιχθύ χρωματίζει το διάστημα του σεληνιακού μήνα, που ακολουθεί, με το σκούρο, βαθύ χρώμα του συναισθηματισμού των Ιχθύων που έχει την τάση να εξαπλώνεται πέρα από τα προσωπικά του όρια.

Στον 7ο οίκο του Ωροσκοπίου ο σχηματισμός της Νέας Σελήνης εστιάζοντας σε προσωπικές σχέσεις μεγιστοποιεί την ανάγκη της, επαναλαμβάνοντας την τάση για εμβάθυνση και κατανόησης της συναισθηματικής κατάστασης των άλλων.  

Η έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων τονίζεται με την παρουσία του Ωροσκόπου στην 27η μοίρα και 21 λεπτά του Λέοντα. Η ικανότητα της δημιουργίας σε συνδυασμό με το Μεσουράνημα στην 22η και 5 λεπτά μοίρα του Ταύρου αποσκοπεί στη διατήρηση, συντήρηση και σταθερότητα του τομέα αυτού.

 Ο συνδυασμός του Υδάτινου στοιχείου της Νέας Σελήνης των Ιχθύων με της αρμονικές όψεις που δέχεται από πλανήτες με γήινες επιρροές δημιουργούν ένα αίσθημα αισιοδοξίας. Η ενσυναίσθηση και η κατανόηση προφανώς μπορούν να εδραιώσουν το καινούριο ξεκίνημα που δημιουργεί ο νέος σεληνιακός κύκλος.

Στον σχηματισμό της, τα ευεργετικά εξάγωνα που σχηματίζει με τον Άρη και τον Ουρανό υπόσχονται όπως και ευνοούν κάθε είδους δράση και πρωτοτυπία.Η αρμονική όψη μεταξύ Άρη και Ουρανού πρωτοστατεί. Η αλλαγή στάσης και δράσης είναι καλοδεχούμενη, προκαλώντας έναν σίγουρα θετικό, πρωτότυπο και διαφορετικό τρόπο επικοινωνιακής τακτικής.

 Εκτός από τον αέρα της ανανέωσης και της αλλαγής που μεταφέρει η φιλόδοξη και θετική ενέργεια αυτού του πλανητικού σχηματισμού, η παρουσία του Άρη στη συγκεκριμένη μοίρα του Αιγόκερου ενεργοποιεί τον πλανητικό σχηματισμό της Έκλειψη που προηγήθηκε, στις 26 Δεκεμβρίου.

Τα νέα ξεκινήματα του μήνα έχουν μια γεύση από το κοντινό παρελθόν. Με την ενεργοποίηση της Έκλειψης και την φαινομενική ανάδρομη κίνηση του Ερμή, σχέδια και ιδέες που δεν κατάφεραν να πραγματοποιηθούν σε παρελθόντα χρόνο, τώρα βαίνουν προς υλοποίηση.  

Από την πλανητική συγκυρία ευνοούνται ιδιαίτερα οι Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί που έχουν γεννηθεί ή που έχουν προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο  και Μεσουράνημα κοντά στην 5η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Μια εξίσου σημαντική όψη, με την ακρίβεια ιδιομοιρίας,  λαμβάνει χώρα την ίδια χρονική στιγμή. 

Η δυσαρμονία της Αφροδίτης και του Δία θεωρείται μια όψη όπου το μόνο κακό, που θα μπορούσε να σηματοδοτεί, είναι η υπερβολή του Δία στα θέματα που απασχολούν την Αφροδίτη. Στη δυναμική της, τα χρήματα αλλά και τα συναισθήματα έχουν την τάση να συλλαμβάνονται εύκολα μα και διασκορπίζονται με ακόμη μεγάλη ευκολία.

Οι οικονομικές σπατάλες αλλά και οι συναισθηματικές διασκορπίσεις, με παρορμητικό χαρακτήρα, είναι στο πνεύμα των ημερών και αφορούν ιδιαίτερα τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τέλους του δευτέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Καταλαμβάνοντας την καίρια θέση του μεσοδιαστήματος, μεταξύ του αρμονικού συσχετισμού του Άρη και του Ουρανού αλλά και μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία, η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου συνοδεύεται από την εύνοια των όψεων αυτών για όλη τη διάρκεια της επιρροής της, ως την επόμενη συνάντηση των φώτων και τη σύσταση της Νέας Σελήνης στις 24 Μαρτίου.

Στο διάστημα αυτό το ευεργετικό, θετικό εξάγωνο του Δία και του Ποσειδώνα των Ιχθύων, λειτουργώντας σε συλλογικό επίπεδο, δίνει μια επιπλέον ώθηση στην προτροπή της Νέας Σελήνης για συναισθηματική προσέγγιση, κατανόηση και συγχώρεση.

Στη διάρκεια αυτού του Σεληνιακού κύκλου, από την πλανητική συγκυρία, ευνοούνται ιδιαίτερα οι Ιχθύες, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ταύροι κυρίους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν τους προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα κοντά στην 5η μοίρα της Νέας Σελήνης.     Άσπα Μόρφου - https://www.facebook.com/AstrosofiaAspa/

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/
 

 


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΣΤΡΑ
Στις 6 Οκτωβρίου πέντε λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με τις συντεταγμένες των Αθηνών, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη
ΑΣΤΡΑ
Σε ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον στο μετρό της Πανόρμου, βρίσκεται η δημοφιλής Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα.
ΑΣΤΡΑ
Το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου σημειοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού
ΑΣΤΡΑ
Από τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου η απόφαση να αφήσουμε πίσω μας τις αγαπημένες νωχελικές μέρες του καλοκαιριού, εκτός από γενναία, μοιάζει και ως μοναδική επιλογή.
ΑΣΤΡΑ
Το πολυτραγουδισμένο ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 22 Αυγούστου όπως και αυτό του Ιουλίου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου
ΑΣΤΡΑ
Ενώ η ζέστη και το μένος των πυρκαγιών απειλεί ζωές και περιουσίες, στις 8 Αυγούστου στις 4 και 50 λεπτά το απόγευμα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Αυγούστου.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x