A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Eίναι τρομοκράτης ο διευθυντής του ΠΟΥ/WHO; Της Senta Depuyd

 

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ/WHO; 

Διεθνείς δεσμεύσεις και σχέσεις του Tedros Ghebreyesus με το Ίδρυμα Bill Gates, το Ίδρυμα Clinton, τον Dr. Fauci, την Κίνα και τις γενοκτονίες στην Αιθιοπία

Διαμεσολαβητής στη συνεργασία Bill Gates και Κίνας στη σύγκρουση για την παγκόσμια ηγεμονία

Το ξεσκέπασμα ενός ανθρώπου με αιματοβαμμένα χέρια

 

της Senta Depuydt

Vaccine Impact, 17 Απριλίου 2020

Επιλογή-επιμέλεια κειμένων: Κλεάνθης Γρίβας

 

ΠΗΓΗ: vaccineimpact.com

 

Εισαγωγικό Σημείωμα του Κλεάνθη Γρίβα 

 

Για να σβήσεις τη φωτιά σε ένα διαμέρισμα

δεν κατεδαφίζεις ολόκληρη την πολυκατοικία

 

 

Κάποια στιγμή, 

οι άνθρωποι της δικής μου ηλικιακής ομάδας,

θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι 

η κάθοδός μας «από το λεωφορείο» (της ζωής) 

δεν μπορεί να αναβάλλεται επ’ άπειρον…

 

Για πρώτη φορά στη διάρκεια της γνωστής Ιστορίας, η ύπαρξη ενός μεταδοτικού νοσήματος προβάλλεται ως λόγος για την απονέκρωση της ζωής ολόκληρων κοινωνιών και της οικονομίας όλων σχεδόν των χωρών, παρά το γεγονός ότι η θνησιμότητά του υπολείπεται κατά πολύ της θνησιμότητας της γρίπης που μας επισκέπτεται σταθερά κάθε χρόνο.

 

Κανένας λογικός άνθρωπος δεν επιχειρεί να σβήσει την φωτιά σε ένα διαμέρισμα, κατεδαφίζοντας ολόκληρη την πολυκατοικία. Κι όμως, αυτό ακριβώς συνέβη με την διαχείριση της «πανδημίας του κοροναϊού», μέσω της νέκρωσης της κοινωνίας και της οικονομίας σε πλανητικό επίπεδο, από μια ανίερη συμμαχία ανάμεσα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (υπό τη διεύθυνση του ενός πρώην τρομοκράτη, του Tedros Ghebreyesus), με το Ίδρυμα Bill Gates, το Ίδρυμα Clinton, τον Dr. Fauci, με την Κίνα και ένα πλήθος άλλων παραγόντων, που βιάζονται να καλύψουν το κενό της γεωπολιτικής ανατροπής που προκλήθηκε από την αδυναμία των ΗΠΑ να παίξουν τον ρόλο του «παγκόσμιου ισορροπιστή» (που έπαιζαν μέχρι σήμερα) και την εμφάνιση στο προσκήνιο της Κίνας ως διεκδικητή αυτού του ρόλου.

 

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, αυτή η σαιξπηρική τραγωδία που παίζεται στην πλανητική σκηνή, μπορεί να οδηγήσει: 

 

είτε στην αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για την δημοκρατία (με το πολιτικό και κοινωνικό της περιεχόμενο), και σε ένα νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο,

είτε στην «κινεζοποίηση» της παγκόσμιας κοινωνίας με παραλλαγές που θα αποτελούν αποκρουστικά υβρίδια τα οποία θα συνδυάζουν σε διαφορετικές δόσεις από το Εμείς, τον Γενναίο Καινούριο Κόσμο, τη Φάρμα των Ζώων, το 1984, την Πανούκλα, το Φαρενάϊτ 451...

 

Με δεδομένη την αδρανοποίηση των ατόμων που, μπροστά σε μια σκόπιμα διογκωμένη απειλή, αποποιούνται την ιδιότητα του ενεργού πολίτη και αποδέχονται πειθήνια την κατάσταση του δούλου, πιθανότερη προβάλλει η δεύτερη εναλλακτική. Πράγμα για το οποίο θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι… 

 

Το ανατριχιαστικό «κίτρινο αστέρι» στο στήθος που επέβαλε η, εν εξουσία, ναζιστική παραφροσύνη αντικαταστάθηκε από την απωθητική «μάσκα προστασίας». Και τα δυό προέρχονται από την ίδια μήτρα (τις «ευγονικές» σωτηριακές ιδεοληψίες των διαταραγμένων εμπνευστών τους) και εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό (τη διαίρεση σε «εμείς» και «αυτοί»). 

 

Ο ναζιστικός εφιάλτης επέβαλε τον εγκλεισμό ενός μέρους του πληθυσμού στα γκέτο για να τον οδηγήσει, εν συνεχεία, στην πρώτη στην ιστορία, βιομηχανικά οργανωμένη εξολόθρευσή του. Ο σύγχρονος μετα-ναζιστικός εφιάλτης επιβάλλει τον εγκλεισμό ολόκληρου του πληθυσμού στα σπίτια (μετασχηματίζοντάς τα σε «ιδιωτικά» γκέτο) για να τον οδηγήσει στην πρώτη τεχνολογικά οργανωμένη μετατροπή του σε ευπειθές ζόμπι. 

 

Τότε, μπορούσαμε να μπλοκάρουμε τη λειτουργία της φονικής μηχανής, καρφώνοντας όλοι στο στήθος το «κίτρινο αστέρι» (πράγμα που έκανε -μοναδική παγκόσμια εξαίρεση- η πλειοψηφία των Δανών που ακολούθησαν το παράδειγμα του βασιλιά Χριστιανού Ι’ που βγήκε περίπατο φορώντας στο στήθος το «κίτρινο αστέρι»). Δεν το κάναμε και το πληρώσαμε με 65 εκατομμύρια νεκρούς. Σήμερα, εάν δεν θέλουμε να ξανακάνουμε το ίδιο λάθος, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τον ακριβώς αντίθετο δρόμο: αρνούμενοι τη «μάσκα» (με εξαίρεση αυτούς που την έχουν ανάγκη, και πρώτα απ’ όλα το υγειονομικό προσωπικό που ανακαλύψαμε ξαφνικά ότι δεν αποτελείται από τους «παρίες» της παγκοσμιοποίησης του καπιταλισμού της καταστροφής, αλλά από ήρωες). 

 

Δεν ξέρω εάν υπάρχει ακόμη χρόνος και θέληση να αποτραπεί ο θάνατος της δημοκρατίας και να παρεμποδιστεί ο επερχόμενος φασισμός, που δεν θα ονομάζεται πια φασισμός, αλλά «ολοκληρωτικό θεραπευτικό κράτος». Και σύμβολό του δεν θα είναι η σβάστικα ή το σφυροδρέπανο. Θα είναι μια σύριγγα με δηλητήρια που τρυπάει το κορμάκι ενός αθώου νεογέννητου παιδιού, εισάγοντάς το βιαίως στο αποσυνθετικό σύμπαν της αρρώστιας. Αλλά, παρόλο που οι προοπτικές είναι δυσοίωνες, αξίζει και πρέπει να επιχειρηθεί η ανάσχεσή του.

 

Δυστυχώς, «η Ιστορία είναι κακός δάσκαλος: πρώτα επιβάλλει την τιμωρία και έπειτα αφήνει τον μαθητή να ανακαλύψει το γιατί». (Arthur Koestler)

 

Ανεπανόρθωτη μόλυνση των βασικών πηγών ζωής (αέρας, νερό, τροφή). Υπερπληθυσμός. Κλιματική αλλαγή. Δραστική αύξηση των διαφόρων ασθενειών, των λοιμωδών νόσων, των καρκινογενέσεων και των τερατογενέσεων,  εξαιτίας της συνεχούς αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος των πληθυσμών, λόγω της σκόπιμης και συστηματικής δηλητηρίασής τους. 

 

Με την πείνα, τους λιμούς, τις αρρώστιες και τους θανάτους που προκαλούνται σκοπίμως, «λύνουν» το σύγχρονο πρόβλημα των «ζωών που δεν αξίζει να βιωθούν», με εργαλείο, μεταξύ άλλων και, την «καταναγκαστική ιατρική» και, συγχρόνως, προσπορίζονται απ’ αυτές τις αιματοβαμμένες δραστηριότητες ασύλληπτα κέρδη, αφενός από την πώληση των τοξικών προϊόντων τους που προκαλούν βλάβες και, αφετέρου, από την, εν συνεχεία, πώληση των, επίσης τοξικών, προϊόντων τους για τη δήθεν «επανόρθωση» της βλάβης. Σύμφωνα με το δόγμα του καπιταλισμού της καταστροφής: Κερδίζω γκρεμίζοντας και, εν συνεχεία, κερδίζω και πάλι αποκαθιστώντας τα ερείπια.

 

Κι όλα αυτά στο όνομα μιας άθλιας δήθεν «επιστήμης» και μιας  αθλιότερης δήθεν «φιλανθρωπίας», που είναι βουτηγμένες στο αίμα των εκατομμυρίων θυμάτων τους.

 

 Έτσι, δικαιώνεται ο ποιητής που με φωνή βοώντος εν τη ερήμω, προέτρεπε, εδώ και πάνω από μισό αιώνα: «Μην αμελήσετε. Πάρτε μαζί σας νερό. Το μέλλον μας θα έχει πολλή ξηρασία» (Μιχάλης Κατσαρός).

 

Κλεάνθης Γρίβας

19/04/2020

Tedros Ghebreyesus: Διευθύνεται ο WHO από έναν τρομοκράτη;

της Senta Depuydt

 

Η Senta Depuydt είναι ανεξάρτητη Βελγίδα δημοσιογράφος με πτυχίο στις επικοινωνίες. Το 2016, οργάνωσε το Α’ Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τις Βιοϊατρικές Θεραπείες στο Παρίσι. Παρουσίασε συζητήσεις για τη βιολογία του αυτισμού και της ασφάλειας των εμβολίων σε πολλές γαλλόφωνες χώρες. Διοργάνωσε την παρουσίαση του "Vaxxed" στις Βρυξέλλες, το Παρίσι και τις Κάννες και μια εκδήλωση στην UNESCO. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γαλλικής Ένωσης για την Ελεύθερη Επιλογή στον Εμβολιασμό και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Επαγρύπνησης για τα Εμβόλια. Συνεργάζεται με οργανισμούς υπέρ της ελευθερίας της υγείας σε όλη την Ευρώπη.

 

 

pastedGraphic.png

Ο Tedros και ο «εργοδότης» του Bill Gates

 

pastedGraphic_1.png

WHO director Tedros with NIAID director Dr. Anthony Fauci in 2018 signing a memorandum of understanding between NIAID and WHO to enhance future collaborations on research activities conducted in response to emerging infectious disease outbreaks and public health emergencies.

Tedros: «Ένας πολύ διακεκριμένος» [σε τί;]

 

Κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές συνεντεύξεις τύπου για το Covid-19 στον Λευκό Οίκο, ο Dr. Fauci έδειξε όλη την εκτίμησή του για τον Tedros Ghebreyesus, τον νέο “ήρωα”:

 

«Ο Tedros είναι πραγματικά εξαιρετικό άτομο.  Τον γνωρίζω από τότε που ήταν υπουργός Υγείας στην Αιθιοπία.   Ο ΠΟΥ τα πήγε πολύ καλά υπό την ηγεσία του». [2]

 

Αλλά μετά από τα πολλά τα «λάθη» στις ανακοινώσεις και τις συστάσεις του ΠΟΥ από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, πολλοί άρχισαν να τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία.

 

Ο Tedros Adhanom Ghebreyesus γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1965 στην Ασμάρα (Αιθιοπία). Το 2017 «εκλέχθηκε» γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

 

Είναι ο πρώτος Αφρικανός επικεφαλής του ΠΟΥ και ο πρώτος που δεν είναι γιατρός. Κατέχει πτυχίο B.Sc. στη Βιολογία από το Πανεπιστήμιο της Asmara στην Ερυθραία και διδακτορικό στην Κοινοτική Υγεία από το Πανεπιστήμιο του Nottingham στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2000 και υπήρξε υπουργός υγείας της Αιθιοπίας από το 2005 έως το 2012.

 

Από το 2009 έως το 2011, ο Tedros Ghebreyesus ήταν επίσης διευθυντής του Παγκόσμιου Ταμείου, ενός προγράμματος για την καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας, που ξεκίνησε από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, καθώς και επικεφαλής του Συντονιστικού Συμβουλίου του προγράμματος UNAIDS .

 

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της  GAVI [Global Alliance for Vaccines and Immunization, που ιδρύθηκε το 2000, με βασικό χρηματοδότη το Ίδρυμα Bill & Melinda Foundation), ο Tedros συνδέθηκε στενά με το Ίδρυμα Κλίντον και την Πρωτοβουλία Κλίντον για το AIDS (CHAI). Πάντα χαμογελαστός και χαρούμενος, απεικονίζεται ως ταπεινός άνθρωπος, ένας «ευεργέτης» της ανθρωπότητας που είναι αφοσιωμένος στο δύσκολο έργο του.

 

Το Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο Tigray (TPLF)

 

Με βάση αυτή τη διαδρομή, είναι μάλλον εκπληκτικό να ανακαλύπτουμε ότι η πολιτική σταδιοδρομία του Ghebreyesus ξεκίνησε στο πολιτικό γραφείο του Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο Trigay (Tigray People's Liberation Front - TPFL), μιας τρομοκρατικής οργάνωσης της εθνοτικής μειονότητας Tigray