A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Άρης στους Ιχθύς – Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Πώς θα επηρεάσει

 

Άρης στους Ιχθύς –  Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Πώς θα επηρεάσει

Στις 13 Μαΐου και ώρα 7.18 το πρωί η παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου τελειώνει, και το κλίμα αλλάζει εντελώς!

Ο πλανήτης που συμβολίζει το πώς αναλαμβάνουμε δράση και πρωτοβουλία και το πόσο αποφασισμένοι είμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας, εγκαταλείπει το σταθερό αέρινο ζώδιο της λογικής τον Υδροχόο και περνά στο μεταβλητό και υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων.

Ως τις 27/6 που θα παραμείνει στους Ιχθύς, το διάστημα κρίνεται ιδιαίτερα θετικό περισσότερο για Ιχθύες, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ταύρους, δίνοντας την ώθηση να ρισκάρουν και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, με οδηγό τη διαίσθηση.

Σε αυτό το ζώδιο η δράση μας στρέφεται σε καταστάσεις που γίνονται αντιληπτές με τις αισθήσεις και όχι με τα μάτια. Η ενέργειά του, μας ωθεί να ρισκάρουμε τα πάντα, για κάτι που δεν είναι ορατό, ή προφανές για πολλούς.

Οι όψεις που θα πραγματοποιήσει ο Άρης στην πορεία του είναι οι εξής: Στις 15/5 η αρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μοιράζει εκπλήξεις και ευνοεί κάθε δυναμικό μας εγχείρημα. Από 13 έως 16/5 κυνηγάμε πρωτότυπες και ευφυείς δραστηριότητες που βασίζονται τελικά στο ένστικτό μας.  Επηρεάζονται κυρίως  Ιχθύες και Ταύροι, του 1ου δεκαημέρου. 

Στις 3/6 ο Ιούνιος ξεκινά με τη δυσαρμονική όψη του Άρη με την ανάδρομη Αφροδίτη, φέρνοντας δυσκολίες σε ερωτικά θέματα, καθώς το στοιχείο που κυριαρχεί είναι ο ανταγωνισμός και όχι ο ερωτισμός. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη στο ζώδιο των Διδύμων βοηθάει ώστε να γίνουν ξεκαθαρίσματα σε αδιέξοδες σχέσεις, από 1 έως 7/6.  Λειτουργεί όμως πάντα η διαίσθηση, που μας συνοδεύει συχνά ως μια εσωτερική προειδοποίηση. 

Η όψη αυτή αφορά περισσότερο Διδύμους, Ιχθύες, Τοξότες και Παρθένους του 2ου δεκαημέρου. 

Για τους ίδιους ακριβώς εκπροσώπους του ζωδιακού στις 6/6 η δυσαρμονική όψη με τον Ήλιο, δημιουργεί ροπή σε καυγάδες και ανοίγει πολλά μέτωπα, με αποτέλεσμα να ξοδέψουν πολλή ενέργεια και ζωτικότητα. 

Προσοχή χρειάζεται το διάστημα από 4 έως 7/6 στις μετακινήσεις, ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα.

Στις 13/6 η συνάντηση με τον Ποσειδώνα απογειώνει τη φαντασία και την

έμπνευση χαρίζοντάς μας ένα πολύ δημιουργικό διάστημα. Παράλληλα, είναι κατάλληλο διάστημα  να παρθούν αποφάσεις για ιατρικές εξετάσεις ή εγχειρήσεις.

Από 11 έως 14/6, ειδικότερα Ιχθύες Καρκίνοι και Σκορπιοί του 2ου

δεκαημέρου, υπερβαίνουν τα φυσικά και σωματικά τους όρια, για να κάνουν

πραγματικότητα τα όνειρα τους.

Στις 19/6, η αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, παθιάζει και ανεβάζει το  θερμόμετρο στα ύψη. Αυτό που θέλουμε να συμβεί γίνεται πανίσχυρο, αλλά παράλληλα δεν χάνει τον ρομαντισμό του. 

Από 17 έως 20/6,  ιδιαίτερα Ιχθύες και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου,  ωθούνται στο να κινηθούν δραστικά και να υιοθετήσουν καινούργιους στόχους, απορρίπτοντας τους παλιούς.

Τέλος στις 20/6 οι ευνοϊκές συνθήκες συνεχίζονται ιδιαίτερα για τους ίδιους ακριβώς εκπροσώπους του ζωδιακού αφού η αρμονική όψη με τον Δία γεμίζει με  ενεργητικότητα, ενθουσιασμό και τύχη, κάθε μας δραστηριότητα, από 18 έως 21/6.

Στις 28/6 του 2020 ο Άρης  θα περάσει στον Κριό, ζώδιο στο οποίο συμπεριφέρεται ηγετικά γιατί έχει θέση κυριαρχίας.

Θεοφανώ Αλεξία Αγιοστρατίτου

Απόφοιτη Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma.gr

www.kosmogramma.gr

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΣΤΡΑ
Με την ολική Έκλειψη Ηλίου στην 12η μοίρα και 23 πρώτα λεπτά του Τοξότη, κλείνει η χειμερινή εκλειπτική περίοδος του 2021
ΑΣΤΡΑ
Πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27 μοίρες και 15 λεπτά στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας.
ΑΣΤΡΑ
Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου πραγματοποιείται στις 4 του μήνα ένα τέταρτο μετά τις 11 το βράδυ
ΑΣΤΡΑ
Στις 6 Οκτωβρίου πέντε λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με τις συντεταγμένες των Αθηνών, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη
ΑΣΤΡΑ
Σε ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον στο μετρό της Πανόρμου, βρίσκεται η δημοφιλής Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα.
ΑΣΤΡΑ
Το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου σημειοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x