A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει το πισωγύρισμά της

 

Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει το πισωγύρισμά της

Η Αφροδίτη από το αέρινο ζώδιο των Διδύμων, σηκώνει με χάρη το φουρό της, κάνει μια επιδέξια υπόκλιση και γυρίζει την πλάτη, από τις 13/5  έως τις 25/6, που θα κοντοσταθεί για να γυρίσει πάλι σε ορθή φορά.

Έχουμε λοιπόν μπροστά μας ένα διάστημα ενάμισι περίπου μηνός, που η ζωή μας θα ανατραπεί είτε λίγο είτε πολύ, απολαμβάνοντας τα τερτίπια της Αφροδίτης που άλλοτε θα μας ενθουσιάζουν και άλλοτε θα μας εκνευρίζουν πολύ.

Στην ανάδρομη φορά της από τους Διδύμους, έχει αυθάδικο ύφος, κάπως περιπαικτικό, τσαχπίνικο και πικάντικο, σαν να λέει σε όλους μας να ξεκουνηθούμε και να διεκδικήσουμε όσα μας κάνουν τη ζωή όμορφη.

Η ίδια εκπροσωπεί την ομορφιά και την αρμονία, οπότε μέλημά της είναι στην ανάδρομη φορά της να κάνει ένα τσεκάρισμα σε όλα, με σκοπό να τα εναρμονίσει.

Παλιοί και ανεκπλήρωτοι έρωτες εμφανίζονται με ύφος «πού χαθήκαμε εμείς» και δεν ξέρουμε αν πρέπει να τους χαστουκίσουμε ή να τους επιτεθούμε με φιλιά.

Υπάρχουσες σχέσεις ξεκαθαρίζουν, βλέποντας τις ελλείψεις και εκκρεμότητες παίρνουν τέλος. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από την προσωπική μας ζωή και τους χάρτες μας, σίγουρα όμως οι αλλαγές περιμένουν στη γωνία, όπως και οι εκπλήξεις.

Επίσης, οτιδήποτε αφορά την εμφάνισή μας, έρχεται να μας στολίσει με προτροπές. Καινούργια ρούχα, καινούργιες συνήθειες, έναρξη δίαιτας και υγιεινής διατροφής, χάσιμο περιττών κιλών, αλλαγή μαλλιών και γενικότερη περιποίηση, γίνονται αναμφίβολες προτεραιότητες στο διάστημα αυτό.

Τέλος, η ρύθμιση οικονομικών ζητημάτων, παλιών ειδικά υποθέσεων, γίνεται απαραίτητο μέλημά μας, ενώ διευθετούνται  ζητήματα ακόμα και αν δεν ασχοληθούμε με αυτά, αφορώντας περισσότερο συναλλαγές με ανθρώπους της καθημερινότητάς μας, όπως για παράδειγμα η επιστροφή αντικειμένων που είχαμε ξεγράψει ή δεν θυμόμαστε.

Στην τωρινή της πορεία, θα έχει 3 σημαντικές πλανητικές συναναστροφές.

Η πρώτη είναι η κόντρα της με τον Ποσειδώνα στις 21/5, η οποία συμπίπτει και με τη συνάντησή της με τον Ερμή στις 22/5, εξαφανίζοντας κάθε λογική, αφήνοντάς μας έρμαια της επιπολαιότητας και του «δε βαριέσαι». 

Από 19 έως 24/5, το παραμύθι μετατρέπεται στα μάτια μας σαν έπος και το ακούμε εκσταστικά.

Εξιδανικεύουμε ανθρώπους και καταστάσεις, ακούμε και λέμε λόγια που δεν τα πιστεύουμε αλλά βασιζόμαστε σε αυτά και γενικά επικρατεί κομφούζιο.  

Πολλοί μπορεί να ανακαλύψουν παράλληλες σχέσεις ή προδοσίες ενώ η ερωτική μας ζωή χρειάζεται φιάλες οξυγόνου.

Επίσης είναι ακατάλληλο διάστημα για έναρξη δίαιτας και οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία.

Αφορά περισσότερο Διδύμους, Παρθένους, Ιχθύες και Τοξότες στο τέλος του 2ου δεκαήμερου και αρχή του 1ου.

Η τρίτη και τελευταία όψη της, είναι η κόντρα της με τον Άρη στις 3/6, με κύριο γνώρισμά της την αναποφασιστικότητα και την ευμετάβλητη διάθεση.

Από 1 έως 4/6, μπορεί να αισθανθούμε συναισθηματική δυσφορία και πως δεν μπορούμε να συμφιλιωθούμε με το αόριστο και το ασαφές που επικρατούν. 

Παρόλο που και εμείς δεν είμαστε ξεκάθαροι, είναι σαν να ευχόμαστε να είναι οι άλλοι, αλλά ούτε αυτοί μπορούν, οπότε χρειάζεται μια παύση.

Φλερτ, ερωτικά παραστρατήματα, παρελθόν που εμφανίζεται σαν οπτασία, πάθος που εξανεμίζεται εύκολα, είναι μερικά από όσα πρωταγωνιστούν, αλλά συνταγή λύσης δεν υπάρχει.

Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι να θυμόμαστε πως όλα τα παραπάνω αποτελούν μια φαινομενική πραγματικότητα στην οποία δεν πρέπει να επενδύουμε ή να λαμβάνουμε σοβαρά υπ όψιν.

Και πάλι η τετράδα των μεταβλητών έχει την περισσότερη θολούρα, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύς και Τοξότες του 2ου δεκαήμερου.

Η σαρωτική της ανάδρομη πορεία τελειώνει στις 26/6 στις 9.49 το πρωί, όπου κινείται και πάλι σε ευθεία φορά, αλλά ως το τέλος Ιουνίου, χρειάζεται προσοχή γιατί δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία της χαριτωμένη υπόκλιση.

 

Κατερίνα Σαλωνίκη

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma.gr

www.kosmogramma.gr

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΣΤΡΑ
Με την ολική Έκλειψη Ηλίου στην 12η μοίρα και 23 πρώτα λεπτά του Τοξότη, κλείνει η χειμερινή εκλειπτική περίοδος του 2021
ΑΣΤΡΑ
Πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27 μοίρες και 15 λεπτά στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας.
ΑΣΤΡΑ
Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου πραγματοποιείται στις 4 του μήνα ένα τέταρτο μετά τις 11 το βράδυ
ΑΣΤΡΑ
Στις 6 Οκτωβρίου πέντε λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με τις συντεταγμένες των Αθηνών, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη
ΑΣΤΡΑ
Σε ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον στο μετρό της Πανόρμου, βρίσκεται η δημοφιλής Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα.
ΑΣΤΡΑ
Το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου σημειοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x