A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Ο νέος αέρας επικοινωνίας και προγραμματισμού και πώς θα επηρεάσει

 

Νέα Σελήνη στους Διδύμους – Ο νέος αέρας επικοινωνίας και προγραμματισμού και πώς θα επηρεάσει 

Σε επικοινωνιακή ροή και διαρκή κίνηση μας εντάσσει η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στην 2η μοίρα και 4 λεπτά των Διδύμων στις 22 Μαΐου στις 8 και 39 λεπτά μετά το μεσημέρι. Η αέρινη εξωστρεφής φύση των Διδύμων δίνει έναυσμα για καινούρια σχέδια και νέα ξεκινήματα για τον Σεληνιακό μήνα που μόλις αρχίζει.

Ο αέρας της αλλαγής με τον σχηματισμό της Νέας Σελήνης, τοποθετεί τις συνήθειες  και τις υπάρχουσες καταστάσεις σε έναν κύκλο εξέλιξης προαναγγέλλοντας την Σεληνιακή Έκλειψη που σχηματίζεται με τη φάση της Πανσελήνου της στις 5 Ιουνίου, καθώς και την Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται με τον σχηματισμό της επόμενης Νέας Σελήνης στις 21 Ιουνίου. 

Προωθούνται ιδιαίτερα οι μετακινήσεις, το εμπόριο και οι συνδιαλλαγές για λόγους κοινωνικούς ή και για επαγγελματικούς με τον Ερμή, Κυβερνήτη της Νέας Σελήνης στην ίδια ζωδιακή περιοχή, να προσφέρει την πολύτιμη επικοινωνιακή του ευχέρεια, ώστε οι σκέψεις μας να διατυπώνονται με σαφήνεια. 

Με χαρακτήρα ενθουσιώδη και ευμετάβλητο οι αιώνια έφηβοι Δίδυμοι μας δίνουν,  μια  προοπτική εξωστρέφειας, αλλάζοντας τελείως το κλίμα της δύσκολης περιόδου του εγκλεισμού, της θλίψης και της ανησυχίας που βιώσαμε. 

Ως τις 21 Ιουνίου η επιρροή του δυναμικού νέου Φεγγαριού, έχοντας την συναίνεση του αισιόδοξου Ωροσκόπου της στον Τοξότη, προτρέπει σε συναντήσεις, εξόδους και συζητήσεις αντισταθμίζοντας το αίσθημα της απομόνωσης και της μοναχικότητα.

 Η επιρροή του Κρόνου, τώρα πια, μεταβάλλεται προφέροντας μια επιβοηθητική όψη αρμονίας  στον σχηματισμό της Νέας Σελήνης. Ο συνδυασμός της σύνεσης και της υπευθυνότητας του με τη λογική ανάλυση των Διδύμων δίνουν γερές βάσεις και σταθεροποιητικό χαρακτήρα σε οτιδήποτε ξεκινά αυτή την εποχή, ιδιαίτερα για τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου αλλά και τους Κριούς, Λέοντες και Τοξότες της ίδιας περιοχής που ευνοούνται στην υλοποίηση των σχεδίων τους.

Στον ίδιο χρόνο παράλληλα με την σταθεροποιητική διάθεση επικρατούν δυνάμεις αποσταθεροποίησης.  Η θέση του Άρη στους Ιχθύς και η δυσαρμονία του στον σχηματισμό του νέου φεγγαριού, φορτίζει συναισθηματικά τη λογική προσέγγιση προκαλώντας συγκινησιακά ξεσπάσματα. Η ευαισθησία και ο ρομαντισμός του προκαλούν επικοινωνιακή ασάφεια. Η ανυπόμονη φύση του στους Ιχθύς, χωρίς καμία ρεαλιστική βάση, οδηγεί σε άστοχες κινήσεις που το μόνο που μπορούν να προσφέρουν ιδιαίτερα στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου είναι ο αποπροσανατολισμός. 

Στο ίδιο κλίμα της πλάνης κινείται και ο συνδυασμός του Ερμή και της Αφροδίτης των Διδύμων σε δυσαρμονία με τον Ποσειδώνα. Η αναδρομή της Αφροδίτης κρατά τη σκέψη της στο παρελθόν μπλέκοντας το χθες με το σήμερα. Οι αποφάσεις του μέλλοντος δεν μπορούν να είναι ευδιάκριτες καθώς η συμμετοχή του Ποσειδώνα θολώνει και την ορθή κρίση του Ερμή αλλά και τις ανάγκες του παρόντος.

 Η διάκριση θεωρείται περισσότερο από αναγκαία και επιβάλλεται για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς του τρίτου δεκαημέρου, ώστε επικεντρώνοντας την σκέψη στο παρόν και στις ανάγκες του σήμερα να αποφύγουν την ασάφεια, επομένως τις οικονομικές και συναισθηματικές απώλειες που ακολουθούν καθώς μπορούν να φέρουν οριστικές ρίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Η επιθυμία για ελευθερία και ανεξαρτησία όπως και η αντίδραση σε κάθε προσπάθεια υποταγής και υποχώρησης δηλώνεται δυναμικά με την συμμαχία του Άρη και του Ουρανού καθώς και με τις αστρικές θέσεις τις Νέας Σελήνης και του Ωροσκόπου της που ταυτίζονται πάνω τους. 

Το μότο των επόμενων ημερών είναι η ζωντάνια, η επικοινωνία και τα δημιουργικά σχέδια.

Ο νέος Σεληνιακός κύκλος μας οδηγεί σε κινητοποίηση και νέες αποφάσεις που μπορούμε να εκφράσουμε και κατά συνέπεια να διεκδικήσουμε με τόλμη και σύνεση αποφεύγοντας τα εμπόδια μαθαίνοντας από τα λάθη του χθες..

 Ο πλανητικός σχηματισμός της Νέας Σελήνης μας αφορά όλους, Αναφέρεται κυρίως στους Μεταβλητούς Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο ή και Μεσουράνημα γύρω από την 3η μοίρα της Νέας Σελήνης.

 

Άσπα Μόρφου – Αστροσοφία

www.facebook.com/AstrosofiaAspa

Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma.gr

www.kosmogramma.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΣΤΡΑ
Στις 6 Οκτωβρίου πέντε λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με τις συντεταγμένες των Αθηνών, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη
ΑΣΤΡΑ
Σε ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον στο μετρό της Πανόρμου, βρίσκεται η δημοφιλής Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα.
ΑΣΤΡΑ
Το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου σημειοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού
ΑΣΤΡΑ
Από τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου η απόφαση να αφήσουμε πίσω μας τις αγαπημένες νωχελικές μέρες του καλοκαιριού, εκτός από γενναία, μοιάζει και ως μοναδική επιλογή.
ΑΣΤΡΑ
Το πολυτραγουδισμένο ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 22 Αυγούστου όπως και αυτό του Ιουλίου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου
ΑΣΤΡΑ
Ενώ η ζέστη και το μένος των πυρκαγιών απειλεί ζωές και περιουσίες, στις 8 Αυγούστου στις 4 και 50 λεπτά το απόγευμα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Αυγούστου.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x