A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Συνεργατικοί χώροι γραφείων: Η νέα τάση με ευέλικτα συμβόλαια ενοικίασης μέσω της πλατφόρμας flace.gr

 


Flace.gr: Ευέλικτη ενοικίαση γραφείων τύπου "AirBnB"


Η νέα τάση που ήρθε για να εδραιωθεί στην ενοικίαση γραφείων είναι τα Coworking Spaces.

 

Οι συνεργατικοί χώροι γραφείων παρέχουν εύκολη και άμεση σύναψη συμβολαίου βραχυχρόνιας μίσθωσης από μία μέρα, ένα μήνα ή ακόμη και χρόνια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον πάροχο χώρου εργασίας που καλύπτει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα flace.gr.

 

Σκεφτείτε την ευκολία που προσφέρει σε μία start up επιχείρηση ή έναν ελεύθερο επαγγελματία η σύναψη ενός ευέλικτου συμβολαίου ενοικίασης γραφείου, το οποίο μάλιστα θα συμπεριλαμβάνει και όλα τα πάγια γραφειακά έξοδα (ΔΕΗ, INTERNET, ΝΕΡΟ) της επιχείρησης. Δελεαστικό σωστά; Και σαφώς οικονομικότερο από τα κλασσικά συμβόλαια ενοικίων.

 

Η ανάγκη εύρεσης χώρου για στέγαση επιχειρήσεων, άμεσα, με πλήρεις παροχές και ελαχιστοποίηση του ρίσκου έναρξης για την επιχειρηματική σας ιδέα, έδωσαν το έναυσμα για τη δημιουργία του flace.gr.

 

 

Έτσι δημιουργήσαμε μια online πλατφόρμα, καινοτόμα και πρωτοπόρα για τα Ελληνικά δεδομένα, προσφέροντας δωρεάν τη δυνατότητα σε ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρήσεις και startups να αναζητήσουν και να βρουν τις ιδανικές υποδομές για να εδραιώσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

 

Ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος εύκολα και γρήγορα μπορεί να βρει άμεσα και δωρεάν χώρους γραφείων.

 

Οι βασικοί τύποι γραφείων που παρέχονται είναι οι εξής: Αποκλειστικά γραφεία, Κοινόχρηστα γραφεία και τα Ανοιχτά γραφεία.

 

 

Στη σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα, την οποία χαρακτηρίζουν η ταχύτητα των μεταβολών που επέρχονται στα δεδομένα και η ανταγωνιστικότητα, το επιχειρείν αγκαλιάζει την ευελιξία και την ελευθερία που παρέχει ένας συνεργατικός χώρος γραφείου. Κατανοώντας τις απαιτήσεις των καιρών συνεργαζόμαστε με ιδιώτες και εταιρείες οι οποίοι/ες παρέχουν προς εκμίσθωση χώρους οι οποίοι πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις.

 

Για να προσθέσετε και εσείς τους χώρους σας στη ηλεκτρονική μας πλατφόρμα ακολουθήστε τον σύνδεσμο πατώντας στο πρόσθεσε χώρο.

 

Σε αυτό το σημείο καλό θα ήταν να αναφέρουμε ότι το flace.gr απαρτίζεται από άτομα με εμπειρία και χρόνια ενασχόλησης με το Real Estate και το Digital Marketing. Ο συνδυασμός αυτών των δύο κλάδων μας δίνει τη δυνατότητα από τη μία να επιλέγουμε επαγγελματικούς χώρους γραφείων οι οποίοι πληρούν όλες τις νέες απαιτήσεις του Coworking και από την άλλη την τεχνογνωσία να προωθούμε με τον κατάλληλο τρόπο τους χώρους που διαθέτουμε στο σωστό κοινό.

 

Το Όραμα μας είναι, να βοηθήσουμε όσο περισσότερους ιδιώτες και επιχειρήσεις μπορούμε, να βρουν το χώρο που θα αναδείξει την επιχειρηματική τους δράση. Να δώσουμε νέα πνοή στο επιχειρείν, να δημιουργήσουμε δίκτυα πρώτα ανθρώπων και έπειτα επαγγελματιών, για να μοιραστούμε όνειρα και φιλοδοξίες και να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες.

 

Ιδέα! Πως θα σας φαινόταν, να εξασφαλίσετε έξτρα χρήματα νοικιάζοντας τον κενό χώρο του γραφείου σας; Μπείτε στο flace.gr να ενημερωθείτε, με λεπτομέρεια... γιατί αυτό είναι που κάνει την διαφορά.

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τους άνδρες που από νωρίς το απόγευμα είχαν εγκλωβισθεί στα νερά του Ξηριά στον Αλμυρό του Βόλου
ΕΛΛΑΔΑ
Μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Φάρσαλα, είναι το πρώτο θύμα της σφοδρής κακοκαιρίας, ενώ δύο ακόμα άνθρωποι αγνοούνται στην Καρδίτσα.
ΕΛΛΑΔΑ
Ήμασταν πολλές και πολλοί. Νέοι και μεγαλύτεροι. Φωνάξαμε με λύσσα ο Παυλος ζει τσακίστε τους ναζί, φτάσαμε μέχρι τον Πειραιά και δώσαμε ραντεβού για τις 7/10
ΕΛΛΑΔΑ
Με κεντρικό σύνθημα « ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί» ολοκληρώθηκε η μαζική αντιφασιστική διαδήλωση για τα επτά χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα μέτρα για την Αττική ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική.
ΕΛΛΑΔΑ
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 339 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 64 συνδέονται με γνωστές συρροές και 39 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x