A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Νέα Σελήνη 17 Σεπτεμβρίου - Τα όνειρα πραγματοποιούνται

 

Νέα Σελήνη 17 Σεπτεμβρίου - Τα όνειρα πραγματοποιούνται

Με έμφαση στην οργανωτική διάθεση του Φθινοπώρου και στον προγραμματισμό μιας καθημερινότητας που διαφοροποιείται από το παράξενα υπερκινητικό και ανήσυχο Καλοκαίρι που ημερολογιακά αποχώρησε, πραγματοποιείται στις 17 Σεπτεμβρίου και στις 2 το μεσημέρι η Νέα Σελήνη στην 26η μοίρα της πρακτικής, λογικής και εργατικής Παρθένου.

Οι ενάρξεις που καθορίζονται πάντα με την περιοδική συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης αναφέρονται στην αρχή ενός νέου κύκλου, στο ξεκίνημα μιας νέας δράσης ζωής. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, η σύλληψη μιας νέας ιδέας ή ακόμα και η σκέψη για μια νέα καθημερινή δράση αποκτούν τη δυνατότητα της κυοφορίας… δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα, μια καινούρια στάση ζωής.

Στον νέο Σεληνιακό κύκλο που μόλις αρχίζει, τα φλέγοντα θέματα της καθημερινότητας, της εργασίας, της διαβίωσης αλλά και της υγείας, ζητήματα που ουσιαστικά δε σταματούν ποτέ να μας απασχολούν καθώς αποτελούν τους σημαντικότερους τομείς της ζωής μας, αποκτούν μια ιδιαίτερη δύναμη προώθησης.

Με την ευνοϊκή συμμετοχή του Κρόνου και του Πλούτωνα στον σχηματισμό της Νέας Σελήνης τα νέα σχέδια και οι στόχοι που τοποθετούνται αρχικά σε προσωπικό επίπεδο και κατά συνέπεια σε κοινωνικό είναι βέβαιο ότι θα πετύχουν και θα εδραιωθούν, παρά τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που δημιουργεί ο ανάδρομος Άρης στον Κριό. 

Στη δυσαρμονία του με τον Κρόνο του Αιγόκερου, εκείνο που του δημιουργείται, απλώς για λίγο, είναι μια εσωτερική σύγκρουση καθώς συλλογίζεται τα εμπόδια πριν αναλάβει δράση.  

 Ο λεπτομερής προγραμματισμός της Παρθένου, στον σχηματισμό της Νέας Σελήνης, συνδυάζεται ευνοϊκά με τις αρμονικές επιρροές του Κρόνου και του Πλούτωνα. Κάθε νέο σχέδιο έχει σίγουρη επιτυχία όταν η υπευθυνότητα και η επιμονή του Κρόνου έχει σύμμαχο τους την Πλουτώνια… ισχυρή θέληση.

Με τη σκέψη επικεντρωμένη στα επαγγελματικά ζητήματα δεν θα λείψουν αυτό το διάστημα οι ευκαιρίες και οι νέες εργασιακές προοπτικές που έχουν σαν σκοπό να ανταμείψουν την επιμονή, την υπομονή αλλά και τους κόπους πολλών χρόνων.

Με την ίδια εύνοια της τύχης θα συνοδεύονται οι νέοι στόχοι, οι νέες αποφάσεις και στάσεις ζωής. Η εποχή είναι κατάλληλη για την εδραίωση νέων συνήθειών. Ευνοούνται ιδιαίτερα νέα ξεκινήματα σε διατροφή και άσκηση καθώς και σε νέες αποφάσεις-στάσεις ζωής για θέματα υγείας. Οι προσωπικές κατακτήσεις, οι επιτυχίες και αλλαγές που αποφασίζονται τώρα έχουν τη δύναμη να αντέξουν στον χρόνο. 

Παρά τη συλλογική θετική επίδραση προς όλους μας, ιδιαίτερη εύνοια στα θέματα που αναφέρθηκαν θα έχουν οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι κυρίως του τρίτου δεκαημέρου καθώς και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες της ίδιας περιοχής.  

Στον ίδιο χρόνο με τον σχηματισμό της Νέα Σελήνης οι υπερβολές στον λόγο δεν θα λείψουν καθώς κορυφώνεται η όψη δυσαρμονίας του πληθωρικού Δία με τον Ερμή, τον κυβερνήτη της Παρθένου. Τα πολλά λόγια σίγουρα φέρνουν αστοχίες και τις περισσότερες φορές μοιραία προβλήματα καθώς ο Αστρικός σχηματισμός της Αφροδίτης και του Ουρανού συντονίζεται με τον Ερμή και τον Δία μαζεύοντας τα σύννεφα των διαφωνιών στον τομέα των ερωτικών και των σχέσεων μας με τα παιδιά.

Οι εκπρόσωποι των παρορμητικών Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τέλους του δευτέρου δεκαημέρου προκειμένου να αποφύγουν τις άστοχες αντιπαραθέσεις καλύτερα, πριν από κάθε διάλογο, να δώσουν χρόνο στη σκέψη τους.

Ο νέος Σεληνιακός μήνας ευνοεί τα νέα ξεκινήματα δίνοντας ευκαιρίες σε όλους μας για ανάπτυξη και σταθερότητα .Λόγω της ζωδιακής τους θέσεις στο επίκεντρο της εύνοιας βρίσκονται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι κυρίως του τρίτου δεκαημέρου όπως και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες της ίδιας περιοχής. 

Στο ίδιο θετικό κλίμα βρίσκονται επίσης και όσοι έχουν τους προσωπικούς τους πλανήτες, τον Ωροσκόπο τους, ή το Μεσουράνημα κοντά στην 26η μοίρα της Νέας Σελήνης. 

Άσπα Μόρφου -  Αστροσοφία

www.facebook.com/AstrosofiaAspa

Απόφοιτη Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα

www.facebook.com/kosmogramma.gr

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΣΤΡΑ
Στις 6 Οκτωβρίου πέντε λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με τις συντεταγμένες των Αθηνών, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη
ΑΣΤΡΑ
Σε ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον στο μετρό της Πανόρμου, βρίσκεται η δημοφιλής Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα.
ΑΣΤΡΑ
Το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου σημειοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού
ΑΣΤΡΑ
Από τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου η απόφαση να αφήσουμε πίσω μας τις αγαπημένες νωχελικές μέρες του καλοκαιριού, εκτός από γενναία, μοιάζει και ως μοναδική επιλογή.
ΑΣΤΡΑ
Το πολυτραγουδισμένο ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 22 Αυγούστου όπως και αυτό του Ιουλίου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου
ΑΣΤΡΑ
Ενώ η ζέστη και το μένος των πυρκαγιών απειλεί ζωές και περιουσίες, στις 8 Αυγούστου στις 4 και 50 λεπτά το απόγευμα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Αυγούστου.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x