A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου – Η γέννηση μιας αναγέννησης. Πώς θα επηρεάσει

 

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου – Η γέννηση μιας αναγέννησης. Πώς θα επηρεάσει

Στις 15 Νοεμβρίου λίγα μόλις λεπτά πριν την ανατολή του Ήλιου, στις 7 και 8 πρώτα λεπτά,  στην 23 μοίρα και 17 λεπτά του Σκορπιού πραγματοποιείται, στον άξονα των αξιών και της αναγέννησης, αυτόν  του Σκορπιού, η ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη του μήνα.

Προφανώς τα νέα ξεκινήματα που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Νοεμβρίου και για όλες τις υπόλοιπες μέρες της επιρροής της Νέας Σελήνης, ως τις 14 Δεκεμβρίου, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως δυναμικές επανεκκινήσεις σαν αυτές που μόνο ένας γνήσιος Σκορπιός έχει το θάρρος για να δρομολογήσει και το σθένος για να μετασχηματίσει όλο του το είναι… από μια έως και περισσότερες φορές στη ζωή του.

Συγκυριακά, σχεδόν ταυτόχρονα με την συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης συμβαίνουν αστρολογικά γεγονότα  που ενισχύουν, ίσως καθόλου τυχαία, τις πιθανότητες να έχει νικητήριο αποτέλεσμα  οτιδήποτε καινούριο θεμελιώνεται ως ιδέα και ως πράξη.

Καθοριστικό ρόλο για την κατάληξη έχει η ορθόδρομη επαναφορά του Άρη, του πλανήτη της δράσης, στη γνωστή διάθεση του Κριού και της παρορμητικής του αντιμετώπισης, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως ο χρόνος της περισυλλογής και του προβληματισμού για οτιδήποτε μας απασχόλησε σε προσωπικό ή συλλογικό επίπεδο τελείωσε.

Τώρα το προβάδισμα το έχει η δράση με κινήσεις φανερές και αντιδράσεις… αποφασιστικές.

Η δυσαρμονία της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα πραγματοποιείται στον ίδιο χρόνο και οι αντιδράσεις μας απέναντι στη ροή των γεγονότων, αλλάζουν μορφή καθώς οι ανάγκες και οι επιθυμίες αλλάζουν ολοκληρωτικά.

Η ενέργεια της σύγκρουσης θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια την εμμονή, την κτητικότητα και οτιδήποτε απρόβλεπτο και σπασμωδικό συνοδεύει ως αντίδραση την αίσθηση της ήττας.

Οι εκπρόσωποι των παρορμητικών Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ειδικότερα όσοι βρίσκονται  στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, καλούνται να διαχειριστούν την ενέργεια αυτής της όψης, όπως και υπερβούν όχι μόνο τις σπασμωδικές αντιδράσεις  αλλά και τον εαυτό τους μέσα από τον έναν και μοναδικό δρόμο της αποδοχής και της παραίτησης…

Η δύναμη να αφήνουμε πίσω μας ότι με πείσμα κρατούσαμε καιρό, ακόμα και αν όλα γύρω μας φωνάζανε για την ματαιότητα του, μας δίνεται ξεκάθαρα τώρα από τη Νέα Σελήνη του Σκορπιού και της μοναδικής του ικανότητας να μεταμορφώνεται και να αναγεννιέται από τις στάχτες του.

 Τίποτα όμως περισσότερο δε θα μας επιβεβαίωνε για την επιτυχία σε κάθε νέο ξεκίνημα που πραγματοποιείται με αυτή τη Νέα Σελήνη, από την εύνοια που προσφέρεται από τη δυνατή συνάντηση του Δία και του Πλούτωνα.

Η αρμονική διάθεση των δύο πλανητών εκτός από την καθαρή τύχη δίνει απλόχερα την επιθυμία μαζί με τη δύναμη ώστε να εγκαινιάσουμε το καινούριο.

Οι εμμονικές προσωπικές προσκολλήσεις δεν θα μπορούσαν να είχαν θέση εδώ καθώς η αρμονική όψη του Ποσειδώνα στη νέα Σελήνη μιλά ξεκάθαρα για ενσυναίσθηση,  προσφορά και κατανόηση όλων.

 Η δυνατότητα της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης  είναι διάχυτη σε όλους μας με τη σύσταση της Νέας Σελήνης, που ως πλανητική συγκυρία προσφέρει ανάσες ελπίδας και πύλες διεξόδου στους φυσικούς ή μη… εγκλωβισμούς μας.

Αναφέρεται ιδιαίτερα στους υδάτινους εκπροσώπους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου καθώς και στους γήινους, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους της ίδιας περιοχής.  

 

Άσπα Μόρφου – Αστροσοφία

https://www.facebook.com/AstrosofiaAspa/

Απόφοιτος Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα https://www.facebook.com/kosmogramma.gr/

www.kosmogramma.gr

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΣΤΡΑ
Στις 23-10-2020, ο Ήλιος περνά στον σταθερά παθιασμένο και δυνατό Σκορπιό που επιθυμεί την ασφάλεια, τη δύναμη και τον έλεγχο.
ΑΣΤΡΑ
Οι ενάρξεις που καθορίζονται πάντα με την περιοδική συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης αναφέρονται στην αρχή ενός νέου κύκλου
ΑΣΤΡΑ
Ο 5oς χρόνος σπουδών στην Αστρολογική σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ ξεκινάει τον Οκτώβριο, με 3 καινούργιους κύκλους Σπουδών
ΑΣΤΡΑ
Νέα Σελήνη Αυγούστου – Χαρά, διασκέδαση, ανάπτυξη, σε κύκλο περιορισμών.
ΑΣΤΡΑ
Στους έντονους ρυθμούς ενός καλοκαιριού που επαναστατεί, διώχνοντας μακριά κάθε υποψία ανάπαυλας και ανεμελιάς, πραγματοποιείται… και η Πανσέληνος του Αυγούστου.
ΑΣΤΡΑ
Σε απόσταση αναπνοής από την εκλειπτική περίοδο του καλοκαιριού, στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου και συγκεκριμένα στην 28η μοίρα και 26 λεπτά του ζωδίου πραγματοποιείται στις 20 Ιουλίου στις 8 και 33 λεπτά μετά το μεσημέρι, η Νέα Σελήνη του μήνα.
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x