A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Αστρολογικές προβλέψεις 2021... | Του Μανόλη Πετράκη

 

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2021 | Του Μανόλη Πετράκη

 

Κριός : Αυτό που επιτέλους θα καταλάβετε είναι πως αυτά που έχετε στο κεφάλι, καμία απολύτως σχέση δεν έχουν μ’ αυτά που έχει το περήφανο αυτό συνονόματο σας πλάσμα που μάλιστα οδηγεί και καθοδηγεί κάθε πρόβατο αλλά έχει να κάνει αποκλειστικά με τον (την) σύντροφο σας που μέχρι σήμερα κι εσείς πιστεύατε πως είναι σε καραντίνα…. Θα καταλάβετε επίσης, έστω κι αργά (όπως μάλιστα κάθε κερατάς που το μαθαίνει πάντα τελευταίος), πως ο οποιοσδήποτε αναγκαστικός περιορισμός ανθρώπων, οδηγεί πάντα σε αντίδραση και προσπάθεια για ελευθερία εκτός βέβαια αν εκείνοι, έχουν καταντήσει ακριβώς σαν τα πρόβατα που λέγαμε πριν… Τι να κάνετε τώρα…; Σηκώστε επιτέλους το κεφάλι, (κι ας βρίσκετε από πάνω στην πόρτα), και γίνετε ξανά εκείνος ο άνθρωπος  που καθοδηγεί κυρίως τον εαυτό του μη επιτρέποντας του ξανά να καθοδηγείται από δημοσιογράφους, πολιτικούς, καναλάρχες και γενικώς κανέναν άλλο, επίσης κερατά! 

 

Ταύρος : Ήσασταν ! Ναι θα θυμηθείτε επιτέλους τον Ταύρο που κάποτε ήσασταν… Πότε…; Μα κάποια στιγμή που θ’ αναγνωρίσετε το προβατάκι που τελικά καταντήσατε…. Το ζωάκι που πειθήνια καθοδηγείται και πλέον πάει και κάνει μόνο όπου και ό,τι του επιτρέπουν και τίποτα απολύτως άλλο… Και πότε θα γίνει αυτό….; Μα όταν φυσικά κλείσετε την τηλεόραση και ποτέ άλλοτε…

 

Δίδυμοι : Έτσι ακριβώς θ’ αντιληφθείτε πως είστε με τον δίπλα, τον παραδίπλα και γενικώς οποιονδήποτε φοράει σαν κι εσάς αυτή τη μάσκα που κρύβει οποιοδήποτε χαραχτηριστικό του και τον κάνει να φαίνεται ίδιος κι απαράλλακτος (σαν δίδυμος) μ’ οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο κυκλοφορεί δίπλα του, που, χωρίς πλέον πρόσωπο, μετακινείται ελεγχόμενα, εργάζεται ελεγχόμενα, κι έτσι ακριβώς επιστρέφει σπίτι του, χωρίς να του επιτρέπεται ακόμα κι η οποιαδήποτε τελικά ανθρώπινη έκφραση… Τι πρέπει να κάνετε…; Μα κατ’ αρχήν να βρείτε ποιοι και γιατί κρύβονται πίσω από τις μάσκες που σας επιβάλλουν τη συγκεκριμένη... 

 

Καρκίνος : Κανένας Τσιόδρας, κανένας Χαρδαλιάς, κανένας Ευαγγελάτος, κανένας γενικώς, δεν επέδειξε ποτέ την ίδια καούρα με τώρα για να εξαλειφθεί αυτή η γαμημένη ασθένεια… Κανείς απολύτως δεν νοιάστηκε ποτέ, (όπως παρουσιάζεται να νοιάζεται τώρα για την υγεία),  για το συναίσθημα ενός ανθρώπου όταν ακούει από έναν γιατρό πως ο πατέρας του, η μάνα του, ο σύντροφος του, το παιδί του, σε έξι μήνες θα πεθάνει, κανείς ποτέ δεν νοιάστηκε για το συναίσθημα κάποιου που βλέπει τον εαυτό του ν’ αργοπεθαίνει, κανείς ποτέ δεν νοιάστηκε για το πόσοι συνάνθρωποι του πεθαίνουν κάθε χρόνο και πόσοι παλεύουν μ’ έναν αμείλικτο χρόνο που βλέπουν να εξαντλείται για τους ίδιους ή για κείνον που αγαπάνε… Κανείς !!!

 

Λέων : Ναι η χαίτη σας είναι από τα κλειστά κομμωτήρια ναι τα νύχια σας θέλουν σουλούπωμα, τι να κάνουμε τώρα…; Εδώ σας έχουνε στερήσει το πρόσωπο, την έκφραση, την ελευθερία, την επικοινωνία, τη συνάθροιση, τη χαρά, το γλέντι, το γέλιο, οι τρίχες και να νύχια σας μαράνανε…; Όταν θ’ αντιληφθείτε τελικά, (- που ο Θεός να δώσει -), πόσο αστείο τελικά είναι το να σας επιτρέπουν ανά διαστήματα τον καλλωπισμό μέσα στη φυλακή που σας βάλανε και μάλιστα να σας τον παρουσιάζουν ως δώρο, ε τότε είναι που θα γίνετε πραγματικός Λέων…. 

 

Παρθένος :Έτσι σου ‘πε πως ήταν…; Καλά μη φοβάστε κι άλλοι την πατήσανε δεν είστε ο μόνος…. Γενικώς ό,τι θέλει λέει η καθεμιά (και ο καθένας) και το θέμα είναι γιατί τελικά κάποιος τους πιστεύει…. Πάρτε για παράδειγμα αυτή τη γιατρό την Παγώνη…. Αυτή που είπε θέλοντας να υποστηρίξει τη μάσκα πως τα παιδάκια που πάσχουν από σοβαρότατες ασθένειες όπως καρκίνο και λευχαιμία φοράνε μάσκες παραλληλίζοντας τα με υγιέστατα παιδάκια, αυτή που είπε πως τα υγιέστατα παιδάκια πρέπει να φοράνε μάσκες (και να μην αναπνέουν έτσι ελεύθερα), αυτή που είπε πως αδυνατεί να ερμηνεύσει δηλώσεις ιατρών που έχουν αντίθετες απόψεις απ’ αυτή, αυτή που τελικά το μόνο που δεν είπε είναι πως είναι «Παρθένος»!

 

Ζυγός : Είναι η επόμενη σκέψη των κυβερνώντων για την πανδημία όπως τη λένε…. Δηλαδή για παράδειγμα, θα λένε : “Σήμερα, κυκλοφορούν οι Ζυγοί….” Θα πείτε δεν  έχετε πινακίδα… Ρε εδώ δεν έχετε πλέον πρόσωπο η πινακίδα είναι το θέμα…; Θα μπει, με μαθηματική ακρίβεια θα μπει, αφού, ούτως ή άλλως, σαν νούμερα αυτού του πλανήτη σαν αντιμετωπίζουν ήδη και το ξέρετε…. Πού θα μπει…; Εκεί που επίσης ξέρετε, εκτός αν επιτέλους αντιληφθείτε την δύναμη που έχετε για ν’ αντιδράσετε ώστε να μην σας αντιμετωπίζει κανένας εφεξής, ως “νούμερο”! 

 

Σκορπιός : Να τους δαγκάσει και να ‘ναι και δηλητηριώδης…. Να τους κάνει να πρηστούν να τουμπανιαστούν να πάνε στο γέρο το διάολο να ησυχάσει η φύση…. Να ξαναδούμε χαμόγελα, αγκαλιές, φιλιά, έρωτες, πάθη, ανθρώπους ! Προσοχή, να τους δαγκάσει κι όχι να τους τσιμπήσει !!! ….Όπως πάνε τώρα αναγκαστικά να σας τσιμπήσουν με αγνώστης ποιότητας εμβόλια…

 

Τοξότης : Σαν σημαδέψεις αετό, να μη λαβώσεις τα φτερά του (Αδαμαντίδης)…. Εσείς πάντως μη νοιάζεστε, έτσι κι αλλιώς σε κλουβί είστε πλέον οπότε δεν σας σημαδεύει άνθρωπος…. Το πρόβλημα βέβαια θα υπάρξει, (σ’ αυτούς που σας βάλανε), όταν θ’ αρχίσετε να πνίγεστε μέσα σ’ αυτό το κλουβί κι ακόμα περισσότερο όταν θ’ αρχίσετε να πνίγεστε με την αντίληψη συγκεκριμένα πως τα παιδιά σας, θα συνηθίζουν τόσο σ’ αυτό που το κλουβί που πλέον θα φοβούνται την ελευθερία τους. Ε τότε πραγματικά θα γίνετε και τοξότης και σκοπευτής κι ο Θεός να τους βοηθήσει να τους σημαδεύετε μόνο με τόξο...

 

Αιγόκερως : Βλ παραπάνω “Κριος”, τα ίδια ισχύουν….

 

Υδροχόος : Έχεις δει ποτέ καρχαρία δε ενυδρείο…; Πάνω κάτω πάει, τρώει ό,τι σκατά του δίνουν, δηλαδή υπάρχει απλά, όπως εξάλλου και το δελφίνι στην πισίνα, και το χρυσόψαρο σπίτι σου και γενικώς οποιοδήποτε φυλακισμένο πλάσμα σε νερό ή αλλού… Όταν βέβαια αντιληφθείς, πως καμιά διαφορά δεν έχεις πλέον απ’ αυτό το ψαράκι σου, τότε, αυτό που θα κάνεις είναι να φας το χρυσόψαρο…! Αστειεύομαι….  Αυτό που θα κάνεις τότε, είναι να σταματήσεις  να τρως ό,τι σκατά σου δίνουν απλά για να συνεχίσεις να υπάρχεις σ’ αυτή την φυλακή σου….

 

Ιχθείς : Ή αλλιώς ψάρια ή “Ψαρούκλες”  όπως λέγαμε στο στρατό τους    νεοσύλλεκτους που ιδέα δεν είχαν τι γινόταν γύρω τους αλλά και τι τους περίμενε…. Όταν λοιπόν, αντιληφθείτε τι ακριβώς επιτεύχθηκε με αυτό το πρόσχημα μιας επιδημίας, αλλά τι μέλλει γενέσθαι με το ίδιο πρόσχημα και συγκεκριμένα την πλήρη ρομποτοποίηση του ανθρώπου τότε χαρακτηρίστε τον εαυτό όπως ακριβώς θέλετε που δεν βγήκατε ποτέ στους δρόμους με τις πέτρες για να υποστηρίξετε πρωτίστως την ελευθερία σας…! ….Από “ψαρούκλα”, μέχρι οτιδήποτε άλλο... 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Η τεχνολογική επανάσταση του χρήματος: Έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου διαπιστώνει ότι το ψηφιακό χρήμα φέρνει βαθιές αλλαγές παγκοσμίως.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Ο μάστορης του λόγου περιγράφει τα αισθητά. Τους δίνει χρώμα και ύφος. Τα τοποθετεί με τάξη.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Τα πολιτικά πρόσωπα δεν σταματούν να δίνουν συγχαρητήρια δημόσια στους αθλητές, ενώ στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα για να τους βοηθήσουν.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
O Roberto Calasso, που απεβίωσε προχθές σε ηλικία 80 ετών, ήταν ένα από τα τελευταία ιερά τέρατα των ιταλικών γραμμάτων
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Πολλές φορές αυτή η αντίθεση αποτέλεσε εστία έντονων συζητήσεων για την ανωτερότητα μεταξύ «θαλασσινών» και «βουνίσιων» ή «ορεσίβιων».
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Η ιστορική πορεία της ελληνικής οικονομίας στηρίχθηκε σε ένα ιδιόμορφο παραγωγικό υπόδειγμα
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x