A+ A A-
 • Πλοήγηση από το πληκτρολόγιο:
 • h Αρχική
 • n Δίκτυα αλληλεγγυης
 • a Ανταλλακτικό χαριστικό παζάρι
 • e Νέα
 • p Αρθογραφία
 • w Ποιοι είμαστε
 • c Επικοινωνία
 • t Web Tv
 • s Κοινωνική οικονομία
 • g Αλληλεγγύη
 • m Συνεργατισμός
 • x Καινοτομίες
 • u Start ups
 • o Αειφορία
 • r Δικαιώματα
 • j Ακτιβισμός
 • q Ζώα
Εναλλακτικός ΑμεΑ

Μπάρα προσβασιμότητας για ΑμεΑ

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου και πώς θα επηρεάσει - Οι ουρανοί ανοίγουν πάντα από μέσα

 

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου και πώς θα επηρεάσει - Οι ουρανοί ανοίγουν πάντα από μέσα

Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου πραγματοποιείται στις 4 του μήνα ένα τέταρτο μετά τις 11 το βράδυ, σύμφωνα με τις συντεταγμένες των Αθηνών, στη 12η μοίρα και 40 πρώτα λεπτά του σταθερού και αμετακίνητου Σκορπιού, που ξέρει να μάχεται με υπομονή και επιμονή για ό,τι πραγματικά αξίζει.

Εκεί στο κέντρο των βαθύτερων επιθυμιών, η σταθερότητα των υλικών κατοχών και η αυθεντικότητα των συναισθηματικών διαβεβαιώσεων για όλο το διάστημα της επιρροής της Νέας Σελήνης, είναι ζητούμενα που γυρεύουν πιστοποιήσεις. Ό,τι είναι άθραυστο και αλώβητο αυτή την εποχή θα δικαιωθεί… αλλιώς ας εκλείψει για πάντα. 

 Λόγω της δυσαρμονικής συμμετοχής του εκρηκτικού και εκκεντρικού Ουρανού στον σχηματισμό της, ο νέος σεληνιακός μήνας δεν υπόσχεται καμία ηρεμία και γαλήνη στις μέρες του. Τα απρόβλεπτα γεγονότα δεν εκλείπουν, αντίθετα έχουν την τάση να φέρνουν ξαφνικά στην επιφάνεια πληροφορίες… κατά βάση σοκαριστικές.

Τα νέα ξεκινήματα αυτή την εποχή σε στόχους και επιδιώξεις μοιάζουν σχεδόν απίθανα. 

Ο Ουρανός στον Ταύρο διαλύει χωρίς δεύτερη σκέψη οποιαδήποτε πράξη έχει μια τάση σταθερότητας που αναζητά η Νέα Σελήνη του Σκορπιού. 

Η συμμετοχή του Άρη στον ίδιο σχηματισμό φορτίζει το κλίμα αντιπαράθεσης ακόμη περισσότερο. Οι εσωτερικές αναταραχές και οι παρασκηνιακές κινήσεις, που πάντα έχει την τάση να δημιουργεί ο εμμονικός και κτητικός Άρης στον Σκορπιό, δημιουργούν συνεχόμενα γεγονότα έντασης στο περιβάλλον της οικογένειας μα και στο ευρύτερο κοινωνικό.

 Οι σχέσεις όλων προς όλους βρίσκονται σε κρίση, με τρόπο άμεσο λόγω των διαφορετικών ενεργειών μα και με έμμεσο, καθώς το μεσοδιάστημα του Άρη με τον Ουρανό βρίσκεται στη μοίρα του Ωροσκόπου. 

Ο εκνευρισμός, που σε καμιά περίπτωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος, συνοδεύει τις εγωιστικές απαιτήσεις και στην προκειμένη είναι αυτός που δίνει τη χαριστική βολή για την οριστική διάλυση… ίσως και μακροχρόνιων σχέσεων. 

Με τον Κρόνο να αγγίζει την ακμή του 7ου οίκου, των άλλων, τα ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες ή και σε γάμους που ήδη έχουν ξεψυχήσει ίσως να είναι επώδυνα αλλά προφανώς αναγκαία για να ακολουθήσουν τα επόμενα καινούρια και πιο σταθερά βήματα. Η τάση των ημερών αφορά περισσότερο τους σταθερούς Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που εκπροσωπούν τις πρώτες μέρες του πρώτου δεκαημέρου.

Σε εθνικό επίπεδο η πλανητική διάταξη της Νέας Σελήνης δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για έναν σεληνιακό μήνα με πολλές ταραχές τόσο σε πολιτικό και αμυντικό επίπεδο όσο και σε εδαφικές αναταράξεις. 

Με όλο αυτόν τον πλανητικό σχηματισμό πάνω στον χάρτη της Χώρας μας και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα να κυριαρχεί οι ξαφνικές καταιγίδες και οι μπόρες βρίσκονται σε άμεση ετοιμότητα. Μα ούτε και το υπέδαφος θα μπορέσει να επιτέλους να ησυχάσει. 

Το κέφι στον χορό των Ρίχτερ παραμένει αμείωτο… το γλέντι τους δεν τελείωσε ακόμη.

 

Οι εσωκομματικές και διακομματικές αναμοχλεύσεις προφανώς κεντρίζουν το ενδιαφέρον των πολιτών με την απρόοπτη εξέλιξή τους μα δεν είναι μόνο αυτές που θα μας εκπλήξουν. Ειδικά τώρα που ο Άρης βαδίζοντας στον Σκορπιό πλησιάζει τον Ήλιο της γειτονικής Τουρκίας και την Αστρολογική σύγκληση μεταξύ των δύο χωρών… δεν αποκλείεται κρυφές κινήσεις να διαταράξουν ακόμη περισσότερο τις σχέσεις των δύο κρατών.

 Η εκρηκτική φύση της Νέας Σελήνης προειδοποιεί για γεγονότα αναπάντεχα σαν αυτά που φέρνει πάντα μαζί του ο ανυπόμονος επαναστάτης Ουρανός ο λάτρης της προόδου και της ελευθερίας.

 Οι αλλαγές που προστάζει με την πρώτη ματιά φαντάζουν σίγουρα τρομοκρατικές και ανεπιθύμητες καθώς οι έντονες προκλήσεις και τα απρόοπτα γεγονότα έχουν σκοπό να αλλάξουν κάποιες από τις σταθερές της ζωή μας.

Μήπως όμως  αν σκύψουμε στο βάθος της ψυχής μας θα δούμε πως αυτές οι αλλαγές είναι οι ίδιες επιθυμίες που κρύβαμε επιμελώς στα όνειρά μας; 

Η αδράνεια σε ό,τι συμβαίνει τώρα προφανώς δηλώνει ανευθυνότητα και απουσία προσωπικών επιλογών και στην απουσία μας όλα όσα γίνονται ερήμην μας καταλήγοντας σε βάρος μας…

Η πλανητική συγκυρία μας αφορά όλους. 

Περισσότερο υποψιασμένοι και ξάγρυπνοι για τα γεγονότα που έρχονται θα πρέπει να είναι οι Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου κυρίως αυτοί που έχουν γεννηθεί  από τις 2 έως τις 6 Νοεμβρίου, από τις 30 Απριλίου έως και τις 4 Μαΐου, από τις 2 έως και τις 6 Αυγούστου καθώς και από τις  30 Ιανουαρίου έως και τις 3 Μαρτίου. Επίσης και όλοι όσοι έχουν τους προσωπικούς πλανήτες, Ωροσκόπο ή και Μεσουράνημα κοντά στην 13η μοίρα της Νέας Σελήνης.

 

Άσπα Μόρφου – Αστροσοφία

https://www.facebook.com/AstrosofiaAspa

Μέλος του Ερευνητικού Τμήματος της Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα

https://www.facebook.com/kosmogramma.gr

www.kosmogramma.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΣΤΡΑ
Πραγματοποιείται στις 19 Νοεμβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 27 μοίρες και 15 λεπτά στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας.
ΑΣΤΡΑ
Στις 6 Οκτωβρίου πέντε λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι, σύμφωνα με τις συντεταγμένες των Αθηνών, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη
ΑΣΤΡΑ
Σε ένα υψηλής αισθητικής περιβάλλον στο μετρό της Πανόρμου, βρίσκεται η δημοφιλής Αστρολογική Σχολή Κοσμόγραμμα.
ΑΣΤΡΑ
Το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου σημειοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού
ΑΣΤΡΑ
Από τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου η απόφαση να αφήσουμε πίσω μας τις αγαπημένες νωχελικές μέρες του καλοκαιριού, εκτός από γενναία, μοιάζει και ως μοναδική επιλογή.
ΑΣΤΡΑ
Το πολυτραγουδισμένο ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου πραγματοποιείται στις 22 Αυγούστου όπως και αυτό του Ιουλίου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου
ΣΗΜΕΡΑΕΒΔΟΜΑΔΑΜΗΝΑΣΕΤΟΣΟΛΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
x